Skip to Content

Lopeta Oman Sydämesi Särkeminen – Hän Ei Aio Muuttua

Lopeta Oman Sydämesi Särkeminen – Hän Ei Aio Muuttua

Tiedän, että olet vakuuttanut itsellesi, että asiat kääntyvät toisella tavalla.

Tiedän, että uskot siihen sydämesi pohjasta, että todella haluat asioiden muuttuvan. Mutta valitettavasti emme aina saa elämässä sitä, mitä haluamme.

Tiedän, että rakkautesi sitoi sinut tähän mieheen. Tiedän, että tuntemasi rakkaus antaa sinulle joskus siivet, mutta useimmiten se sitoo sinut kahleisiin.

Tiedän, että koko kehosi lamaantuu, kun ajattelet hänen jättämistään.

Myrkyllisyyden pyörre on vetänyt sinut liian syvälle, ja sieltä pois pääseminen on sinulle nyt kuin mahdoton tehtävä.

Tiedän myös, että käyt läpi helvettiä päivittäin ja että käsittelet sen kaiken hymyillen. Rakkaus, jota tunnet, ei ole tervettä.

Rakkaus, jota tunnet, murtaa sinut, koska hän pelaa rakkauskorttia vain siksi, että hän voi käyttää sinua hyväkseen.

Mutta se ei ole rakkautta, kun saat vain hellyyden murusia, sanoja ilman tekoja ja kyyneleet vierivät kasvoillesi joka ilta.

Jumala, miten et voi nähdä, että rakkaus on niin paljon enemmän ja että olet niin paljon enemmän arvoinen?

Ikävä kertoa sinulle, mutta et pysty elämään näin enää pitkään.

Et huomaa sitä, koska kieltäydyt avaamasta silmiäsi, mutta vaikka et haluaisikaan nähdä sitä, se tosiasia, että sielusi tyhjenee päivä päivältä enemmän ja enemmän, pysyy.

Ja pahinta on se, ettei sinulla ole mitään, millä täyttää sitä uudelleen, koska ainoa ihminen, jonka pitäisi tehdä se, on se, joka tappaa sinut. Ja sinä kutsut sitä rakkaudeksi.

Usko minua, kun sanon, että yksin oleminen on aina parempi päätös kuin olla jonkun kanssa, joka imee elämän sinusta.

Hän ottaa kaiken eikä anna mitään vastineeksi. Niin itsekäs hän on. Ja mieti, kuinka kauan olet antanut hänen selvitä siitä.

Kuinka kauan sinä olet ainoa, joka vetää suhdettanne eteenpäin ja uhraa kaiken jonkun takia, joka ei ole sen arvoinen?

Pidät kiinni langan varassa. Kaikki toiveesi ovat kiinni tässä kuvassa, joka sinulla on tulevaisuudestanne ja siitä, miten asiat voisivat olla, mutta valitettavasti vain sinä näet sen.

Ja se on vain illuusio. Se on kangastus, jonka vain sinä näet, ja usko minua, kun sanon, että ei kestä kauaa ennen kuin se katoaa, ennen kuin hän tekee jotain, joka murskaa sen miljooniksi palasiksi.

Kaiken tämän ajan jälkeen, miksi et avaa silmiäsi? Miksi et voi tajuta, mitä elämässäsi tapahtuu?

Miksi annoit sydämesi pettää sinua niin kauan?

Miksi tarvitset jonkun toisen kertomaan sinulle asioita, jotka tiedät jo itse, mutta joita et suostu hyväksymään? Hän ei ole sen arvoinen eikä tule koskaan olemaankaan.

Jotkut ihmiset ovat vain niin itsekkäitä, itsekeskeisiä ja julmia, että mikään määrä rakkautta ei pystyisi muuttamaan heitä, eivätkä tuhat eri mahdollisuutta tai maailman ystävällisin ihminen saisi heitä haluamaan muuttua.

Kultaseni, sinä vain särjet oman sydämesi. Lakkaa teeskentelemästä, että harhakuvitelmasi ovat todellisia.

Lakkaa näkemästä asioita paljon paremmin kuin ne ovat. Lakkaa tuhlaamasta elämääsi. Ansaitset paljon enemmän. Ansaitset elää elämääsi täysillä.

Ansaitset saada vähintään yhtä paljon rakkautta kuin annat.

Ansaitset tulla kohdelluksi kunnioittavasti ja ansaitset miehen, joka ottaa sinut vakavasti, joka suunnittelee tulevaisuuttaan kanssasi ja joka antaa lupauksia, jotka hän todella aikoo pitää.

Etkä ansaitse manipuloivaa kusipäätä, joka vain käyttää tunteitasi hyväkseen ja käyttää sinua hyväkseen.

Tiedän, ettet voi kuvitella elämääsi ilman häntä, mutta vannon, että tulet vihaamaan itseäsi, kun huomaat, millaisen miehen valitsit elämänkumppaniksesi tai jos pidät kiinni tästä miehestä, joka ei tehnyt muuta kuin otti kaiken, mitä sinulla oli tarjota, eikä antanut mitään vastineeksi.

Ei ole väliä kuinka paljon rakkautta annat hänelle, ei ole väliä kuinka monta mahdollisuutta hän saa, ei ole väliä kuinka paljon aikaa kuluu tai mitä teet hänen hyväkseen, hän ei tule näkemään sinun arvoasi.

Hän ei tule arvostamaan sinua. Hän ei tule kunnioittamaan sinua eikä vaivaudu antamaan sinulle sitä, mitä ansaitset.

Ja tiedän, että se särkee sydämesi, mutta sinun on saatava tämä jäämään päähäsi, ja on parempi tehdä se ennemmin kuin myöhemmin.

Mitä nopeammin hyväksyt totuuden, sitä enemmän sinulla on aikaa reagoida. Mitä enemmän aikaa sinulla on parantaa särkynyt sydämesi.

Sitä vähemmän aikaa investoit johonkin, joka ei ole sekuntiakaan aikasi arvoinen.

Lakkaa särkemästä omaa sydäntäsi antamalla koko itsesi jollekin, joka ei ansaitse sinua.

Lakkaa toivomasta, että mies, joka ei ole tehnyt muuta kuin satuttanut sinua, pystyy tekemään sinut onnelliseksi tulevaisuudessa. Hän ei ole se mies, jota etsit.

Pidä pääsi ylhäällä, pyyhi kyyneleet poskiltasi ja kiitä Jumalaa saamastasi opetuksesta.

Nyt tiedät, mitä mieheltä ei kannata etsiä. Ja voit tehdä kaikki ne asiat, joita teit väärän miehen vuoksi, hyvän miehen vuoksi.

Usko minua, on joku, joka suutelee maata, jolla kävelet. Lakkaa tyytymästä vähempään kuin ansaitset.