Skip to Content

10 Merkkiä Siitä, Että Se Mitä Koet, On Kaksoisliekki-suhde

10 Merkkiä Siitä, Että Se Mitä Koet, On Kaksoisliekki-suhde

Jos luulit tietäväsi kaiken parisuhteista ja rakkaudesta, olen pahoillani, että joudun olemaan se, joka rikkoo tämän luulosi. Koska olet väärässä. Liian kauan olemme laiminlyöneet sielun yhteyttämme, koska olemme olleet liian sokeita etsiessämme jotain sellaista, joka vastaisi fyysisiä odotuksiamme.

Koska valitsimme sellaisia, jotka sopivat silmillemme, emmekä sellaisia, jotka ihan oikeasti sopivat meille, olimme todistajia ja uhreja liian monessa huonossa parisuhteessa elämämme aikana.

Vain sinä voit tuntea syvimmät arpesi, jotka sieluusi on piirtynyt vääristä valinnoista. Mutta ennen kuin annat periksi, ennen kuin luovut ajatuksesta jakaa elämääsi jonkun toisen kanssa, sinun tulee tietää jotain.

On olemassa se joku, joka on täydellinen pari sinulle ja sielullesi. On olemassa täydellinen peili sinulle ja on olemassa se yksi sielu, joka on sama kuin sinun, mutta eri vartalossa. Olisi hyvin surullista tietää, että luovuit rakkaudesta ennen kuin annoit mahdollisuuden käydä läpi kaksoisliekki-suhteen.

Tiedät varmasti, mistä minä tiedän, ettet ole tällaista kokenut? Koska jos olisit kokenut, et olisi koskaan luopunut toivosta rakkauden suhteen.

Sinä varmasti ajattelet, ”Mikä ihmeen kaksoisliekki?”

Kaksoisliekki on sinun persoonasi. Kaksoisliekki on todellinen heijastus siitä, kuka sinä oikeasti olet. Sinun kaksoisliekkisi heijastaa pelkosi ja heikkoutesi, mutta ei sillä tavalla, että aiheutuisi vain tuplasotkua.

Tämä peilaaminen on molemminpuolista ja sinä koet sen niin, että sinulle itsellesi heijastuu omat pelkosi, vikasi ja heikkoutesi, jotka voitte käydä yhdessä läpi. Ne kaikki tuodaan heijastettuna eteesi ja voit voittaa ne lopullisesti.

Sinä ja kaksoisliekkisi olette kaksi puolikasta sielua eri vartaloissa. Tämä on henkilö, joka täydentää sinut ja tekee sinusta kokonaisen.

Mistä tämä kaikki on peräisin ja mikä on määritelmä ”Kaksoisliekki”?

Termi ’kaksoisliekki’ on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta. Tarina kertoo, kuinka aikojen alussa sielu jaettiin kahtia ja molemmat puolet lähtivät tahoilleen etsimään oppia ja kokemusta.

Kuinka Zeus erotteli sielumme kahteen kappaleeseen ja asetti jokaisen puolikkaan eri ihmiseen, jotta voisimme käyttää elämämme toista puolikasta etsien.

Tänään kaksoisliekki edustaa jotain täysin metafyysistä asiaa. Se edustaa kahta ihmistä maapallolla, jotka elävät samassa tietoisuudessa, samoissa fiiliksissä – kuten kaksoset, jotka on jaettu kahteen eri olemukseen: yksi, jolla on suurempi määrä feminiinistä energiaa ja toinen, jolla on suurempi määrä maskuliinista energiaa.

Kaksoisliekki-suhde on syvin rakkauden määritelmä, jossa puolisot rakastavat, arvostavat ja kunnioittavat toisiaan ja näkevät toisensa tasapuolisina, koska tällaisiksi heidät on luotu. Se on hyvin intensiivinen parisuhde, joka on ajoittain äärimmäisen kaoottista ja hyvin stressaavaa.

Kaksoisliekit kohtaavat kuin kaksi peiliä, heijastaen toistensa epätäydellisyyttä. Sen perimmäinen tarkoitus on täydellisen harmonian ja yhdistymisen saavuttaminen: ne alueet, joilla on työstettävää, nousevat esiin kaksoisliekin peilin kautta.

Jos suot asialle ajatuksen tai pari, ymmärrät, että suurin osa ihmisistä omaa tarpeen tavata toinen puoliskonsa, joka usein tulkitaan väärin ’sielunkumppaniksi’. Katsos, juttu on siinä, että kuka tahansa voi olla sielunkumppanisi – äitisi, veljesi tai paras ystäväsi, mutta sinulla voi olla vain yksi kaksoisliekki, joka oikeasti kuuluu sielullesi.

Hyvin usein kaksi sielua, jotka ovat erillään, ovat fyysisesti hyvin etäisiä toisilleen. Vaikka tapaisitte, useimmissa tapauksissa toinen (tai molemmat) ovat parisuhteessa tai vielä pahempi – naimisissa.

Tämän maan päällä on vain muutama onnekas, joilla on kunnia ottaa lahja vastaan ja mahdollisuus viettää loppuelämä täytenä ihmisenä – yhdessä oman kaksoisliekkinsä kanssa.

Nuo onnekkaat ovat useimmiten olleet aiemmin parisuhteissa, jotka ovat saattaneet valmistaa heitä liekkisuhteeseensa. Sinun on pitänyt käydä läpi risukot ja kivikot ollaksesi valmis ja palkittu tämän kaltaisella suhteella. Tällainen suhde on elinikäinen lahja.

Jotta et erehdy kulkemaan liekkisuhteesi ohi, tuomme alla esille sen merkkejä:

1. Sinua ravistelee jatkuvasti tunne, että näin on tarkoitettu olevan.

Kun tapaat kaksoisliekkisi, tunnet yhteytenne saman tien kuin itsestään. Ja mikä parasta, tämä tunne ei koskaan katoa. Huolimatta ihmisistä tai kilometreistä välillänne, tunnet silti, että te olette yksi sielu kahdessa ruumiissa.

2. Sinulle aukeaa uusi tapa ajatella.

Tätä uutta ajattelutapaa kutsutaan usein ’herätykseksi’. Alat havaita maailmankaikkeutta täysin uudesta näkökulmasta ja liekkiparisi auttaa sinua siinä. Yhdessä puhutte ja tutkitte kaikki elämänne merkitykset, onnellisuudesta suruun ja kaikkeen, mitä niihin liittyy.

3. Välillänne on magneetti, joka vetää teitä yhteen.

Vaikka olisitte olleet erossa kuukausia tai jopa vuosia, on olemassa tämä tunne, että jokin puuttuu elämästänne. Toinen puoli liekkiparista voi kokea eloisia unia toisesta puolesta tai jopa tuntea toisen puolikkaan läsnäolon, vaikkette olisi koskaan edes tavanneet.

4. Olette elävä esimerkki Yingista ja Yangista.

Täydennätte toisianne hyvässä ja pahassa. Toisen pimeää puolta tasapainottaa toisen valoisa puoli ja päinvastoin.

5. Tunteesi ylittää arviointikykysi.

Liekkiparisi kohtaamisesta syntyvien kokemiesi tunteiden intensiivisyydestä johtuen kytket aivosi pois käytöstä tai hiljennät järjen äänen. Asian ydin on siinä, että ’kuudes aistisi’ aktivoituu ja sinä vain ’tunnet’, mitä pitää tehdä. Useimmissa tapauksissa ’kuudennen aistin’ kuunteleminen on parasta, mitä voit tässä kohtaa tehdä.

6. Kamppailet jatkuvasti intohimon ja huolen välillä

Kuten aiemmin mainittu, se mitä tunnet, on hyvin intensiivistä ja huolestut ja kyseenalaistat kaiken, mitä välillänne on tapahtumassa. Tämä tapahtuu useimmiten sen vuoksi, että tajuntasi on enemmän hereillä, etkä mahda itsellesi mitään. Huomaat analysoivasi jokaista tilannetta, johon ajaudut ja mietit, miksi olet siinä, missä juuri nyt olet.

7. Kun kerran tapaatte, polkunne risteävät jatkossakin.

10 Merkkiä Siitä, Että Se Mitä Koet, On Kaksoisliekki-suhde

8. Teillä on kyky lukea toisianne.

Kun on kyse liekkiparistasi, yksi merkki yhteydestänne on se fakta, että pystytte ennakoimaan toisenne seuraavat liikkeet. Pystyt lukemaan, mitä toinen haluaa ilman, että sitä tarvitsee sanoa ääneen ja pystyt arvaamaan toisen reaktion ennen kuin on edes tarve reagoida.

9. Sinä et muutu, sinä kehityt.

Liekkisuhde-puolisot eivät painosta toisiaan muuttumaan tai muuttamaan itseään joksikin, joita he eivät ole. Tämä on enemminkin merkki myrkyllisestä puolisosta. Kun on kyse liekkipuoliskoista, he kehittyvät yhdessä.

He auttavat toisiaan edistymään elämässään, ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja lopulta olemaan parempi versio itsestään joka päivä.

10. Opit tuntemaan itsesi.

Kun näet toisen puolen itsestäsi, kun olet kokonainen, sallit itsesi olla rehellinen ja tunnustaa itsessäsi asioita, jotka tekevät sinut onnellisimmaksi ja mitä asioita sinä haluat eniten elämässäsi.

Kun kerran kohtaat liekkiparisi, se on yhteys, jota ei voi rikkoa. Sinä et pysty rikkomaan sitä, et pysty hautaamaan sitä etkä etenkään pysty sivuuttamaan sitä.

Ainoa asia, jonka pystyt tehdä, on luottaa ja kiittää maailmankaikkeutta siitä, että sinä olet yksi noista onnekkaista, joiden ei tarvitse harhailla ympäriinsä koko elämäänsä ilman toista puolikastaan.