Skip to Content

Kun Mies On Ihastunut Sinuun, Hän Sanoo Aina Nämä Sanat

Kun Mies On Ihastunut Sinuun, Hän Sanoo Aina Nämä Sanat

Mistä tietää, pitääkö mies sinusta? Tämä on suuri kysymys.

Jotkut kaverit ovat suoraviivaisia, jotkut hämmentäviä. Niiden selvittäminen voi osoittautua vaikeaksi.

Eikö olisi hienoa, jos olisi olemassa käsikirja, joka kertoisi suoraan: “Kun kaveri on ihastunut sinuun, hän sanoo aina nämä sanat”?

Jokainen mies on erilainen, joten tarkkojen sanojen tietäminen voi olla mahdotonta. Voimme kuitenkin kertoa, mitä hän yrittää sanoa, mitä sanoja hän sitten valitsee.

Jatka lukemista ymmärtääksesi, miten voit tulkita hänen vihjeensä.

Kun mies on ihastunut sinuun, hän sanoo aina nämä sanat (omalla tavallaan).

Onko sinulla salainen ihastus?

Se, että mietit, pitääkö hän sinusta, on joskus puolet hauskuudesta, mutta se voi väsyttää jonkin ajan kuluttua. Haluat tietää varmasti, pitääkö hän sinusta, mutta arvaa mitä? Hän voi olla samassa tilanteessa.

Jos hän ei ole varma tunteistasi, ihastuksesi saattaa yrittää näyttää sinulle tunteitaan. Hän kertoo sinulle kiertoteitse, että hän pitää sinusta, ja toivoo, että tajuat sen.

Kun mies on ihastunut sinuun, hän sanoo aina tavalla tai toisella nämä sanat.

1. Pysy vierelläni.

Mistä tiedät varmasti, että mies pitää sinusta? Hän haluaa sinut lähelleen.

– Hän haluaa viettää aikaa kanssasi, joten hän etsii minkä tahansa syyn, jotta se tapahtuisi. Hän voi yksinkertaisesti sanoa: “Mennään hengailemaan”, tai keksiä jotain, mitä te kaksi voitte tehdä.

– Hän saattaa mainita suosikkipaikkansa kaupungissa ja sanoa: “Minun on vietävä sinut sinne joskus”.

– Se harrastus, jonka olet aina halunnut aloittaa… hän sattuu olemaan hyvä siinä. “Minä näytän sinulle, miten se tehdään!”

– Kaveri, joka on ihastunut sinuun, haluaa sinut fyysisesti lähelleen, joten kun tapaatte, hän tarjoaa: “Istu viereeni” tai pyytää istumaan viereesi.

– Hän haluaa sinut elämäänsä, joten hän tekee suunnitelmia, joissa olet mukana. Jos hän kysyy: “Mitä teet viikonloppuna?”, se ei ole pelkkää uteliaisuutta; hän haluaa, että vietät aikaa hänen kanssaan.

– Jos hän sanoo: “Ystäväni pitää juhlat, haluaisitko tulla?”, hän yrittää esitellä sinut ystävilleen. Tämä on hyvä merkki siitä, että mies pitää sinusta.

2. Olemme yhteydessä toisiimme.

Yksi paljastava merkki siitä, että kaveri on ihastunut sinuun, on se, kun hänestä tuntuu, että välillänne on yhteys.

– Hän saattaa sanoa: “Ymmärrät minut”, koska hän haluaa sinun tietävän, että hän tuntee olonsa mukavaksi seurassasi. Rakkaus on ymmärrystä, ja hän on matkalla sinne.

– Jos olet eri mieltä hänen kanssaan, hän muuttaa nopeasti mielensä. Ei tarvitse olla parisuhdeasiantuntija tietääkseen, että jos hän välittää mielipiteestäsi, hän pitää sinusta.

– Hän saattaa sanoa: “Olen samanlainen”, jos hän tuntee yhteyden välillänne. Samankaltaisuutenne saattaa saada hänet tuntemaan, että välillänne voisi olla jotain hyvää.

– Hän saattaa avautua sinulle, koska hän tuntee, ettet tuomitse häntä. “Olet ensimmäinen ihminen, jolle olen kertonut tämän.”

– “Minusta tuntuu, että voin kertoa sinulle mitä tahansa.” Jos teistä tulee hyviä ystäviä ja voitte jakaa ajatuksenne ja tunteenne toistenne kanssa, ei ole parempaa pohjaa onnelliselle suhteelle.

3. Teet minut hulluksi.

Kun mies kiusaa sinua, hän on joko rento seurassasi tai ei tiedä, miten muuten voisi ilmaista kiintymystään. Oli miten oli, hän pitää sinusta.

– Kun hän sanoo: “Olet ärsyttävä”, kun teet jotain, mistä hän teeskentelee, ettei pidä, hän ei voi pitää hymyä huulillaan.

– “Tuo on hulvatonta”, hän sanoo, ja sinä sanoit jotain lievästi hauskaa. Jos kaveri nauraa kaikelle, mitä sanot, hän on ihastunut sinuun.

– Hänen pitkäveteinen “Pidä kiirettä” ei tarkoita, etteikö hän odottaisi sinua vielä tunnin, jos se on tarpeen.

– Kun teet jotain, mikä on hänen mielestään söpöä, mutta hän teeskentelee, ettei pidä, hän saattaa sanoa: “Sinä teet aina noin”, ja pudistaa päätään. Hän yrittää oikeasti sanoa sinulle, että olet suloinen.

– On hyvä merkki, jos hän pilkkaa sinua, kunhan se on hyväntahtoista ja hän lopettaa, jos pyydät häntä lopettamaan. Hän tekee niin, koska se on helpoin tapa pitää kanssakäyminen kevyempänä.

4. Olen täällä sinua varten.

Mies, joka pitää sinusta, haluaa pitää sinusta huolta. Hän on paras ystäväsi ja antaa sinun tietää, että hän tekee puolestasi mitä tahansa.

– Se voi olla jotain niinkin yksinkertaista kuin “Ota takkini”, kun olette ulkona ja tulee kylmä. Mies, joka on ihastunut sinuun, haluaa osoittaa sinulle huomionsa ja huolenpitonsa.

– “Mitä tarvitset?” hän kysyy, kun hän huomaa, että jokin vaivaa sinua. Etsitpä sitten jotain, tarvitset kyydin tai sinun on tehtävä jotain vaikeaa, hän haluaa sinun tietävän, että hän on auttamassa.

– Jos sinulla on vaikeaa, hän saattaa kysyä: “Miten voin auttaa?”. Se haluaa olla sankarisi ja suojella sinua kaikelta pahalta.

– Kun mies, joka pitää sinusta, näkee sinut hädässä, hän haluaa tietää: “Oletko kunnossa?”. Hyvinvointisi on tärkeää, joten hän antaa sinulle ymmärtää, että hän on valmis auttamaan sinua, jos voi.

5. Olet kaunis.

Ei ole yllättävää, että sinuun ihastunut mies on ihastunut sinuun. Hän ei ehkä sano sitä avoimesti, mutta hän tekee sinulle kohteliaisuuksia aina tilaisuuden tullen.

– Hän ihailee piirteitäsi ja sanoo esimerkiksi: “Silmäsi ovat kauniit” tai “Pidän hymystäsi”. Kun mies pitää tytöstä, hän näkee kasvojen yksityiskohdat, ja jokainen niistä tekee tytöstä hänen silmissään kauniimman.

– “Näytät upealta”, hän saattaa sanoa. Kehut vartalostasi ovat yleensä epäspesifisiä, koska hän ei halua, että sinusta tuntuu, että hän on kiinnostunut sinusta vain fyysisesti.

Siksi satunnainen “Näytät seksikkäältä” saattaa järkyttää sinua, mutta kiinnitä huomiota siihen väistämättä liittyvään punastumiseen.

– “Pidän tyylistäsi”, hän saattaa sanoa. Kun hän arvostaa tapaa, jolla ilmaiset itseäsi vaatteillasi, hän osoittaa sinulle pitävänsä tavasta, jolla pidät huolta itsestäsi.

– Kun poika pitää sinusta, hän pitää sinua kauniina sisältä ja ulkoa. Hän välittää ajatuksistasi, ja hän antaa kohteliaisuuksia myös asioista, joita sanot.

6. Haluan tietää sinusta kaiken.

Ennen kuin hän tekee ensimmäisen liikkeen, poika, joka pitää sinusta, osoittaa, että hän kiinnittää sinuun huomiota, koska olet hänelle tärkeä.

– Hän osoittaa kiinnostusta asioihin, joista pidät. Hän saattaa kysyä: “Mikä on lempijuttusi?” ja alkaa heti pitää siitä myös.

– “Mitä sinä tykkäät tehdä?” hän haluaa tietää ja keksii keinon tehdä sitä kanssasi. Hän osoittaa sinulle, että hän on valmis näkemään vaivaa, kun kyse on sinusta.

– Mielipiteilläsi on painoarvoa. “Mitä mieltä olet?” ei ole pikkujuttuja. Mies, joka haluaa osoittaa, että hän voi rakastaa sinua, välittää mielestäsi ja sydämestäsi.

– Kun mainitset jotain, mistä pidät miehessä, hän kertoo sinulle heti, että hän on juuri sellainen. Hän haluaa sinun tietävän, että hän on ehdokas rakkaudellesi.

– “Mistä olet kiinnostunut?” hän kysyy sinulta, ja vastauksillasi on hänelle merkitystä. Tärkeät asiat ja pienet asiat… hän muistaa yksityiskohtia sinusta.

Miten pojat käyttäytyvät, kun he ovat ihastuneet? 10 selvää merkkiä

On joitakin varmoja merkkejä siitä, että mies pitää sinusta, mutta ei ole vielä valmis tekemään siirtoa. Näitä merkkejä ovat hienovaraiset kosketukset, syvä katsekontakti ja vastaavat.

Nyt ymmärrät, että kun mies on ihastunut sinuun, hän sanoo aina nämä sanat: “Pidän sinusta, mutta en voi sanoa sitä ääneen”.

Sen lisäksi, mitä hän sanoo, hänen käytöksessään on joitakin varmoja vihjeitä:

1. Hän on erilainen seurassasi kuin ryhmässä. Tämä johtuu siitä, että hän pitää teidän yhteistä aikaanne mukavuusalueena.

2. Hän tykkää riehua muiden kavereidensa kanssa, mutta sinun seurassasi hän on lempeän ujo.

3. Hänen ystävänsä siirtyvät kauemmas, kun te kaksi juttelette, ja saat heidät kiinni siitä, että he pilkkaavat häntä.

4. Jos joku kysyy häneltä, pitääkö hän sinusta, hänen vastauksensa on punastuminen ja kieltäminen. Ei niin hienovaraisia merkkejä siitä, että hän todella pitää.

5. Hän katselee sinua aina, olipa kyse sitten siitä, että hän kuuntelee puhettasi, katsoo nauratko hänen sanottuaan jotain hauskaa tai vain siksi, että olet hänen huomionsa keskipisteenä.

Ainoa kerta, kun hän ei katso sinua, on kun sinä katsot häntä. Hänen todelliset tunteensa ovat hänen silmissään.

6. Hän keksii minkä tahansa syyn koskettaa sinua. Sormien hipaisu, kun hän ojentaa sinulle jotain, tai käsi selkäsi päällä, kun olet ohi, koskettaminen on varma merkki siitä, että hän on ihastunut.

7. Hän antaa sinulle huomaavaisia lahjoja. Kun hän kiinnittää huomiota siihen, mitä teet ja sanot, hän tietää tarkalleen, mistä pidät.

8. Hänen kehonkielensä on ilmeistä. Katsekontakti, lähemmäs kumartuminen, avuton hymy, liikkeidesi peilaaminen, hötkyily – kaikki nämä osoittavat hänen kiinnostuksensa.

9. Hän leveilee sinulle. Taitojensa ja ulkonäkönsä näytteleminen tehdäkseen sinuun vaikutuksen ja katsomalla reaktiotasi on yksi hienovaraisista tavoista tunnistaa, että kaveri on ihastunut.

10. Hän on innokas kommunikoimaan kanssasi. Hän etsii mitä tahansa syytä ottaa sinuun yhteyttä. Hän vastaa tekstiviestillä nopeasti, aloittaa keskustelun ja pitää sitä yllä, ja hän tykkää viesteistäsi sosiaalisessa mediassa.

Yhteenvetona

Kun mies on ihastunut sinuun, hän sanoo aina nämä sanat: “Pidän sinusta”. Silti usein hän ei sano sitä niin.

Itsesi esille tuominen voi olla riskialtista. Tunteista avoimesti puhuminen on pelottavaa kenelle tahansa, ja asiat, jotka hän haluaa sanoa, voivat joskus tuntua liian suurilta.

Niinpä hän näyttää ja kertoo sinulle epäsuorasti toivoen, että ymmärrät, mitä hän haluaa sinun tietävän.

Olet nyt valmis selvittämään, mitkä hänen sanoistaan ja teoistaan ovat selviä merkkejä siitä, että hän pitää sinusta. Mene siis ulos ja nauti!