Skip to Content

7 Huutavaa Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Sielunkumppanisi

7 Huutavaa Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Sielunkumppanisi

Jokainen tyttö tällä planeetalla haluaisi rakkaussuhteensa kestävän, mutta valitettavasti se ei ole mahdollista joka kerta. Joskus tytöllä on suuret odotukset ja kun he tapaavat miehen, joka ei olekaan hänen unelmiensa mies, he pettyvät.

Toisaalta, on olemassa tyttöjä, jotka uskovat, etteivät he ansaitse rakkautta, joten he ajattelevat kenen tahansa miehen, joka pitää heistä, olevan sopiva heille.

Tärkeintä parisuhteessa on nähdä oikeasti, onko miehesi oikeasti sielunkumppanisi vai elätkö valheessa. Tiedän, että sattuu päästä joku menemään, mutta on parempi tehdä se, kuin elää kamalissa olosuhteissa.

Kaikille teille, jotka ette ole varmoja, oletteko yhdessä elämänne rakkauden kanssa vai vain yhden miehen elämässäsi kanssa, tässä on muutama merkki siitä, että mies, jonka kanssa seurustelet, ei ole sielunkumppanisi, vaikka ajattelin toisin.

1. Hän ei aseta sinua ykköseksi

mies ja nainen puhuvat istuessaan laiturilla

Mies, joka ei aseta sinua ykköseksi, ei totisesti ole sellainen, joka on rakkautesi arvoinen. Jos hän ei pidä sinua ensisijalla, hän ei mahdollisesti ala rakastaa sinua tavalla, jonka ansaitset.

Mies, joka oikeasti rakastaa naista, asettaa hänet ykköseksi ja hänen onnellisuutensa on tärkeämpää kuin oma. Jos miehesi tekee edelleen asioita, joista sinä et pidä ja asettaa sinut jono häntäpäähän, ehkä on aika istua alas ja jutella hänen kanssaan tulevaisuuden suunnitelmistanne. Ainakin tiedät sen jälkeen, onko hän kanssasi vakavissaan vai oletko hänelle vain ihastus.

2. Ei löydy seksuaalista vetovoimaa

Seksuaalinen vetovoima on yksi tärkeimmistä asioista parisuhteessa. Jos et tunne seksuaalista viehätystä teidän kahden välillä, sinun tulee tietää, että jokin on pielessä. Parit, jotka rakastavat toisiaan, eivät pysty pitämään näppejään erossa toisistaan, mutta jos tunnet, ettei makuuhuoneessa ole tulta, sinun tulee olla huolissasi.

Ehkä puolisosi tapailee toista tyttöä, joka antaa hänelle kaiken sen, mitä sinä et. Tai ehkä hän haluaa erota sinusta, joten hän ei halua kanssasi seksiä, jotta te ette ole yhteydessä toisiinne. Mikä tahansa syy onkaan, se ei ole hyvä asia, joten sinun tulee avata tätä asiaa hänen kanssaan.

3. Et tunne oloasi mukavaksi hänen lähellään

pari puhuu kahvilassa

Vaikka kerrot itsellesi jatkuvasti, että te olette täydellinen yhtälö ja että sinun tulisi tuntea olosi mukavaksi hänen kanssaan, et tunne. Kun tulet kotiin, tunnet kuin kaikki positiivinen energiasi valuu kuiviin ja tunnet olosi surkeaksi hetkessä.

Tunnet myös, että hänen kanssaan et voi olla sellainen, kuin oikeasti olet ja että sinun on parempi olla, kun hän ei ole lähellä. Tämä on varoitusvalo, teidän kahden ei ole tarkoitus olla yhdessä ja mitä nopeammin eroat hänestä, sitä onnellisempi sinä tulet olemaan.

4. Tunnet, ettei hän ole enää sinun ihmisesi

Jos hän ei ole se, jolle soitat, kun jotain pahaa tapahtuu tai kun jotain hyvää tapahtuu, se tarkoittaa sitä, ettei hän ole niin tärkeä ihminen elämässäsi. Ja me kaikki tiedämme, että kumppanin tulisi olla tärkein ihminen elämässämme.

Jos tunnet, ettet voi luottaa häneen ja ettei hän pidä salaisuuksiasi turvassa, silloin sinun tulisi jutella hänelle avoimesti parisuhteestanne. Sinun tulisi kertoa hänelle kaikki se, mikä sinua vaivaa ja jos hän ei ole valmis muuttamaan mitään, kerro hänelle, että sinulla ei ole mitään tekemistä hänen kanssaan enää. Jos hän ei reagoi ja herää, pakkaa tavarasi ja etsi onnesi toisaalta.

5. Hän ei panosta parisuhteeseenne

kyllästynyt nainen istuu sohvalla ja selaa puhelintaan

Jos tunnet, että sinä olet ainoa, joka yrittää, se on ehdottomasti huono merkki. Molempien puolisoiden tulisi nähdä yhtä paljon vaivaa parisuhteessa ja jos toinen ei tee sitä, siinä on todellinen ongelma.

Mies, joka ei näe vaivaa sinun eteesi ja tulevaisuutenne eteen on sellainen, joka ei ole kiinnostunut sinusta eikä näe sinua pysyvänä puolisonaan. Ehkä hän ei halua sitoutua ja ainoat asiat, joita hän haluaa, on seksi ja hauskanpito. Jos sinä haluat sitä myös, silloin se on ok, mutta jos haluat jotain enemmän, on aika puhua hänen kanssaan.

6. Hän ei koskaan kehu sinua

Jos tunnet, ettei miehesi koskaan kehu sinua mistään, mitä sinä teet, se tarkoittaa sitä, että kaikki ei ole hyvin. Miehen tulisi kehua naistaan ajoittain, etenkin jos hän pukeutuu kauniisti tai jos hän saavuttaa jonkun tavoitteensa.

Jos miehesi ei koskaan kehu sinua, mutta haluaa sinun kehuvan häntä, voit vetää johtopäätöksen, että hän on narsisti ja tuo parisuhde hänen kanssaan on vain ajan hukkaa. Hän ei koskaan tule antamaan sinulle rakkautta, jonka ansaitset ja sinä et tule koskaan olemaan onnellinen hänen kanssaan.

7. Sinä ajattelet toista miestä

nainen katselee miestä kadulla

Jos sinä ajattelet toista miestä ja kaikkia asioita, joita hän voisi tehdä sinulle, se on selvä merkki siitä, että nykyinen puolisosi ei ole sielunkumppanisi. Sinä olet vain jumissa tuossa parisuhteessa ja sinä pelkäät siirtyä eteenpäin.

Sinä ehkä ajattelet, että on parempi pysyä hänen kanssaan, koska hän muuttuisi, mutta se ei tule tapahtumaan. Jos hän ei näe sinun kärsivän, on aika siirtyä eteenpäin. Pysy kaukana hänestä ja näytä hänelle, mitä hän menettää, kun päästät hänestä irti.