Skip to Content

10 Ihastuttavaa Tekstiviesti-tapaa, Jotka Paljastavat, Että Hän On Ihastunut Sinuun

10 Ihastuttavaa Tekstiviesti-tapaa, Jotka Paljastavat, Että Hän On Ihastunut Sinuun

Tänään kun tapaamme jonkun, tekstailu näyttää olevan paras tapa tavata heidät oikeasti. Joten me viestittelemme edestakaisin, selvitämme asioita matkan varrella, mutta ongelma tekstiviesteissä on, että me emme näe toista ihmistä, joka johtaa meidät väärinkäsityksiin.

”Onko hän vain kohtelias vai onko hän oikeasti kiinnostunut meistä?” on kysymys, joka jatkuvasti herää mielessämme. Auttaaksemme sinua ratkaisemaan hänen viestejään ja saadaksesi selville, onko hän ihastunut sinuun, lue alla oleva lista.

1. Hän vastaa viesteihisi niin nopeasti, kuin pystyy

Sinä et ole huolissasi siitä, että sinut jätetään näkemättä tai hän ignooraisi viestisi loppuviikoksi. Hän ei vain ole sellainen mies.

Jos hän on kiireinen, hän antaa sinun tietää, milloin hän on tavoitettavissasi ja pitää sanansa. Jos hän on tavoitettavissa, hän vastaa välittömästi.

Hänen kanssaan sinun ei tarvitse murehtia, oletko hänellä ensisijalla vai et. Sinä jo tiedät, että olet.

2. Hän ehdottaa asioita, joita te kaksi voisitte tehdä yhdessä

Hän haluaa siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Hän on kiinnostunut oppimaan tuntemaan sinut ja tekemään asioita kanssasi.

Hän ehdottaa, että te kaksi voisitte tehdä jotain, mistä te molemmat nautitte ja jotain, minkä hän tietää olevan sinulle vastustamattoman mukavaa.

Ja jos ette pysty lähtemään yhdessä ulos, hän viestittää sinulle, kuinka upeaa olisi, jos sinä voisit olla mukana. Vaikka et oikeasti ole hänen mukanaan, sinä silti tunnet olevasi.

3. Hän aloittaa keskustelun

Hänelle ei ole ongelma olla ensimmäinen, joka lähettää viestin ja hän ei ole kiinnostunut pelaamaan pelejä kanssasi. Sinä merkitset hänelle liian paljon.

Hän on vain niin innostunut keskustelemaan kanssasi ja oppimaan tuntemaan sinut, että hän ei yksinkertaisesti pysty odottamaan sinun viestittävän ensin. Vaikka hän kohtaisi torjumisen, se on hänelle silti sen arvoista.

4. Hän vain on niin ihastuttava

Hän vain tarkistaa kuulumisiasi ja lähettää ’hyvää huomenta’ viestejä ja ’kauniita unia’ ennen kuin menet nukkumaan. Jos sinulla on jotain tärkeää sinä päivänä, hän muistaa sen ja kysyy sinulta siitä ja antaa tukensa.

Jos olet poissa linjoilta, hän innokkaana toivottaa sinut tervetulleeksi, kun palaat takaisin ja jatkatte kirjoittelua kuin ette koskaan olisi lopettaneetkaan. Tarkoitan, millainen nainen voi vastustaa, kun mies aidosti välittää hänestä?

5. Hän muistaa kysyä päivästäsi

Vaikka olisitte viestitelleet koko päivän, hän silti kyselee, miten sinä voit ja oliko jokin asia uuvuttavaa. Joskus me voimme viettää koko päivän jonkun kanssa ja he silti eivät muista kysyä, kuinka voimme.

Se on jotain, mikä meillä on tapana unohtaa, ajatellen, että asiat näyttävät olevan hyvin. Mutta syvimmät surumme voivat olla piilotettuina loistavimman hymymme taakse.

Siksi hän ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta tarkistaakseen ja varmistaakseen, onko sinulla kaikki hyvin sinä päivänä.

6. Hän pitää keskustelua yllä

On helppo menettää mielenkiinto, jos aihe on tylsä tai toistuva, mutta se vaikuttaa mahdottomalta hänen kanssaan. Hänellä on aina jotain uutta, mistä keskustella ja aina on olemassa uusia kysymyksiä vanhoista aiheista.

Jos etsit jotain merkkiä siitä, että hän on sinusta kiinnostunut, tässä se on. Vaikka näyttäisi siltä, että olette valmiit sen päivän osalta, hän vielä löytää jotain uutta, josta jutella.

7. Hän kirjoittaa pitkiä viestejä

Hänen vastauksensa eivät ole noita kohteliaita, jossa vastataan vain, jotta keskustelu jatkuu, mutta heti kun sinä lopetat yrittämisen, se loppuu.

Hän kirjoittaa sinulle täysiä vastauksia ja pitkiä viestejä, joten sinun epäilyksillesi ei ole tilaa, haluaako hän viestitellä kanssasi vai ei.

8. Hän antoi sinulle viestittely-lempinimen

Kun joku antaa sinulle lempinimen, se tarkoittaa, että hän on sinusta kiinnostunut. Hän oikeasti pitää sinusta ja sinä olet hänelle erityinen.

Siksi hän antoi sinulle lempinimen, jonkun sellaisen, jonka vain te kaksi jaatte. Ja kun hän käyttää sitä usein, vaikka ette tekstaile, hän käyttää sitä rakentaakseen läheisyyttä teidän kahden välille.

Mikään ei rakenna läheisyyttä niin, kuin sellainen, jonka te yhdessä loitte ja jaatte yksityisesti.

9. Hän kertoo, mitä hänen elämässään tapahtuu

Miehet, jotka ovat kiinnostuneita sinusta haluavat aina ottaa sinut osaksi heidän elämäänsä. Ja vaikka hän on kiinnostunut sinusta ja elämästäsi, hän antaa sinun tietää, että hänellä on oma elämänsä myös meneillään.

Hän ei esitä vaikeasti tavoiteltavaa tai jonkinlaista salaperäistä miestä ja tämä on jo merkki siitä, että hän haluaa jotain enemmän, kuin hauskanpitoa ja leikkiä sinun kanssasi. Hän on kiinnostunut jostain hieman vakavammasta.

10. Hän viestittää sinulle, kun hän herää ja ennen kuin nukahtaa

Joka tarkoittaa sitä, että olet ensimmäinen asia, jota hän ajattelee aamulla ja viimeinen asia, jota hän miettii ennen nukkumaan menoa. Onko olemassa parempaa ja suloisempaa merkkiä, kuin tämä?