Skip to Content

11 Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Tarpeeksi Hyvä Sinulle, Vaikka Rakastaisit Häntä Syvästi

11 Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Tarpeeksi Hyvä Sinulle, Vaikka Rakastaisit Häntä Syvästi

Hänen vastausprosenttinsa on alhainen

Aina kun lähetät hänelle tekstiviestin, tunnet olosi hieman ahdistuneeksi, koska pelkäät, ettei hän vastaa. Hänellä on tapana jättää tekstiviestisi huomiotta tuntikausiksi tai jopa päiviksi.

Hän tekstaa silloin, kun se on sopivaa ja kun hän haluaa sinulta jotain.

Hänen ei tarvitse vastata heti tai tekstata sinulle 24/7, mutta me kaikki tiedämme, miten vakavasti rakastunut ihminen käyttäytyy.

Hän ei ole sinulle läheskään riittävä, ja sinulla on kaikki ne vastaamattomat tai viivästyneet tekstiviestit todisteena siitä.

Hän yrittää vain vähän tai ei ollenkaan

Kun sinä annat kaikkesi, hän ei tee juuri mitään. Hän on paikalla, mutta hänellä on aina toinen jalka ulkona ovesta.

Hän antaa sinulle juuri ja juuri sen verran, että voit pitää kiinni, mutta ei tarpeeksi ollaksesi onnellinen, ja se ei riitä.

Älä tyydy keskinkertaisiin miehiin, vähäisiin sijoituksiin tai rakkauden pisaroihin. Ansaitset niin paljon enemmän.

Hän on epäkypsä

Vaikka hieman lapsellinen oleminen voi olla ihastuttavaa, jotkut miehet vievät sen liian pitkälle. On paha, jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy olla äidiksi merkitylle toisellesi.

Laskujen maksamisen, asunnon siivoamisen, roskien viemisen ja vastaavien fraasien pitäisi olla asia, joka ymmärretään, eikä sinun pitäisi joutua muistuttamaan häntä usein.

Erityisen vaikeaa on elää kypsymättömän kumppanin kanssa. Tarvitset jonkun, joka on tasavertainen kanssasi, et jonkun, jota sinun pitää kasvattaa.

Puhu hänelle, ole rehellinen siitä, mikä sinua vaivaa hänen kypsymättömällä käytöksellään, ja jos hän parantaa peliään, teillä voi olla vielä toivoa.

Hän on häilyväinen

Hän peruu suunnitelmia viime hetkellä. Hän sanoo tekevänsä jotain eikä koskaan tee sitä.

Hän on epärehellinen, eikä hänen sanansa merkitse sinulle paljon, koska hän on valehdellut niin monta kertaa aiemmin.

Älä tuhlaa aikaasi sellaiseen, johon et voi luottaa.

Hän on “Meh” kaikesta…

Tai toisin sanoen hän on passiivinen. Hän luottaa aina siihen, että sinä teet aloitteen. Sinä olet se, jonka pitää keksiä treffi-ideoita .

Sinä olet se, joka tekee ylimääräistä, jotta suhteestanne tulisi hauskempi ja mukaansatempaavampi, ja hän haluaisi mieluummin olla tekemättä yhtään mitään.

Jopa yksinkertainen puhelu voi olla liikaa hänen laiskalle perseelleen.

Kuvittele elämäsi hänen kanssaan 10 vuoden kuluttua, se vain pahenee, sinun on aina pakotettava hänet tekemään jotain, menemään jonnekin, osoittamaan hellyyttä ja näyttämään, että hän todella välittää sinusta.

Ja se ei riitä. Et halua sellaista elämää itsellesi. Tarvitset jonkun, joka tulee sinua vastaan puolivälissä.

Hän petti sinut

Jos joskus edes harkitset anteeksiantoa pettäjälle, muista yksi totuus – sielunkumppanit eivät petä toisiaan. Eivät koskaan.

Kun hän pettää luottamuksesi tällä tavoin, paluuta ei ole. Hänen tekojaan ei voi perua. Tulet aina epäilemään häntä. Tulet epäilemään hänen jokaista liikettään.

Valitettavasti se, että hän teki jotain kamalaa, ei tee rakkaudesta niin nopeasti ohi, vaan tarvitset aikaa sydämesi parantumiseen. Ansaitset niin paljon enemmän kuin pettävän paskiaisen .

Hän on ajattelematon

Välillä hänestä tulee niin itsekäs, että alat ajatella, ettei hän kykene tunteisiin. Häneltä puuttuu empatia eikä hän koskaan näe, miten hänen tekonsa vaikuttavat sinuun.

Hän välittää vain omasta mukavuudestaan ja onnestaan. Hän ei ole paikalla huonoina päivinäsi. Hän ei pysy mukana sulamisissasi.

Hän on paikalla vain hyvinä hetkinä eikä häntä löydy mistään silloin, kun tarvitset häntä eniten.

Hän näyttelee uhria mestarillisesti

Et voi uskoa korviasi, kun kuulet itsesi pyytävän anteeksi jotain, mitä et ole tehnyt. Hän manipuloi jokaista riitaa sysäämällä syyllisyyden sinulle.

Hänelle tämä on helpompaa kuin myöntää, että hän loukkasi sinua, ja sanoa “olen pahoillani”. Hän ei yksinkertaisesti usko, että mikään on hänen syytään, ja hän tekee parhaansa vakuuttaakseen sinut samasta asiasta.

Tämä on äärimmäisen tunnekuormittavaa ja epäreilusta puhumattakaan. Jos se on hänestä kiinni, sinä olet aina se, joka ymmärtää häntä väärin ja jolta puuttuu ymmärrystä.

Hänellä on tapana saada sinut tuntemaan olosi huonoksi itsestäsi

Elämä on muutenkin rankkaa ilman, että sinulla on joku, joka vähättelee sinua ja tekee sinusta itsetietoisen koko ajan.

Ikuinen henkilösi ei koskaan käytä hyväkseen epävarmuuttasi saadakseen sinut tuntemaan olosi huonommaksi tai kasvattaakseen omaa egoaan.

Ikuisen kumppanisi pitäisi olla turvasatamasi, joku, joka saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja ainutlaatuiseksi, joku, joka saa sinut tuntemaan itsesi pilvissäsi suurimmaksi osaksi, eikä mitään muuta.

Hän ei ole valmis

Joskus rakkaus voi hämärtää arvostelukykyäsi ja toivot jatkuvasti, että tulevaisuus muuttaa hänet joksikin, joka ei pelkää sitoutua ja joka on kaikki mitä tarvitset.

Näin tuskin koskaan tapahtuu, ja ennen kuin huomaatkaan, vuosia on kulunut ja olet edelleen jumissa melkein-suhteessa.

Jos hän siis sanoo, ettei ole valmis, usko häntä. Hän ei ole koskaan valmis ja hän vain huijaa sinua.

Hän keskittyy enemmän siihen, että pääsee kanssasi sänkyyn kuin siihen, että hän pääsee sydämeesi.

Loistava seksi ja voimakas kemia eivät ole asioita, joita ei pidä aliarvioida. Mutta jos suhteenne pyörii vain seksin ympärillä eikä siinä ole sisältöä, se ei kestä kovin pitkään.

Vasta kun löydät ihmisen, joka on kiinnostunut sinusta kokonaisvaltaisesti sekä makuuhuoneessa että sen ulkopuolella, sinulla on jotain arvokasta.