Skip to Content

Top 8 Merkkiä Siitä, Että Olet Hänen Unelmiensa Nainen

Top 8 Merkkiä Siitä, Että Olet Hänen Unelmiensa Nainen

Vaikka seurustelu ja parisuhteet vaikuttaisivat kuinka monimutkaisilta, yksi asia on varma. Kun mies näkee sinut unelmiensa naisena, hän varmistaa sen, että hän myös näyttää sen sinulle!

Hän tekee kaikkensa, että sinä tuntisit olosi erityiseksi sanoillaan, teoillaan ja eleillään.

Valitettavasti joskus me naiset ymmärrämme jotkut merkit väärin tai emme näe niitä, koska keskitymme liikaa aivan toisiin seikkoihin.

Mutta on olemassa joitain merkkejä, joita jokainen mies osoittaa, kun hän näkee sinut (ja kohtelee sinua) kuin hänen hartaimmat toiveensa olisivat käyneet toteen!

Joten jos hän ei ole vielä kertonut sinulle sitä, että olet hänen unelmiensa nainen, mutta hän osoittaa nämä 8 merkkiä, voit olla varma, että olet hänen unelmiensa nainen ja hänelle se oikea! 

1. Hän ei pelaa mielelläsi

Ensiksi ja tärkeimpänä, mies joka on aidosti kiinnostunut pitämään naisensa, ei millonkaan pelaa tämän kanssa mielen pelejä. Hän ei koskaan jätä sinua yliajattelemaan hänen käytöstään tai murehtimaan tilanteesta. 

Hän on aina rehellinen sinulle ja sinä tunnet voivasi luottaa häneen. Hän tekee selväksi, että sinä olet hänelle ykkönen eikä hän koskaan satuttaisi sinua millään tavalla. 

2. Hän on hyvin sitoutunut

Hän on todellinen herrasmies ja kohtelee sinua kuin leidiä, koska hänen silmissään sinä olet kaikkein arvokkain asia, josta hänen tulee pitää erityistä huolta.

Hän kohtelee sinua kunnioituksella, kuin hienona naisena, joka sinä olet, eikä hän koskaan saa sinua kyseenalaistamaan hänen uskollisuuttaan. 

Hän on hyvin sitoutunut jokaiseen osa-alueeseen parisuhteessanne ja hän yrittää jatkuvasti parantaa asioita ja saada sinut hymyilemään.

Hän on halukas tekemään työtä itsensä kanssa ja parisuhteenne eteen. Tämän hän todistaa jokaisella sanallaan ja teollaan. 

3. Hän puhuu yhteisestä tulevaisuudestanne

Hän puhuu tulevaisuudestaan sinun kanssasi, koska sinä olet se, mitä hän on unelmoinut ja nyt kun hän on vihdoin tavannut sinut, hän haluaa varmistaa, että olet hänen kanssaan ikuisesti.

Hän haluaa olla varma siitä, että hän näkee ensimmäiseksi aamulla sinun kasvosi ja viimeiseksi, ennen kuin hän käy nukkumaan.

Sinun tapaamisesi on parasta, mitä hänelle on ikinä tapahtunut ja hänelle tulevaisuus ilman sinua olisi kuin kesä ilman aurinkoa. Sinä olet hänen aurinkonsa, sydämensä, kuunsa ja tähtensä – hänen tulevaisuutensa. 

4. Hän on menettänyt mielenkiintonsa muita naisia kohtaan

Hän ei enää huomaa muita naisia, koska sinä olet ainoa nainen, josta hän on kiinnostunut. Hän rakastaa sinua sisältä ja ulkoa eikä hän voisi ikinä kuvitellakaan korvaavansa sinua jollain toisella tai loukata pettämisellä.

Muut naiset ovat hänelle kuin ilmaa, olivatpa he pukeutuneet millä tavalla tahansa tai puhuivat miten tahansa. He eivät voisi olla kuin sinä eivätkä näin ollen voisi koskaan korvata sinua.

Hän on keskittynyt vain sinuun. Sinä olet hänen maailmansa, jonka hän on itse löytänyt ja hän on vannonut, että taistelee lujasti pitääkseen asiat näin. 

5. Hän janoaa olla yhteydessä sinuun

Kun ette ole yhdessä, hän soittelee sinulle tai lähettelee sinulle viestejä. Hän kertoo sinulle aina, kuinka paljon sinua ikävöi ja ettei hän malta odottaa näkevänsä sinua.

Hän kertoo haluavansa halata sinua lujaa eikä halua koskaan mennä pois.

Hän janoaa olla yhteydessä sinuun. Hän haluaa tietää suunnitelmistasi, tehtävistäsi tai ongelmistasi ja hän haluaa aina olla käytettävissäsi, jos tarvitset häneltä apua. Sinun onnellisuutesi vaikuttaa hänen onneensa.

6. Hän on aina iloinen sinun seurassasi

Kun te olette yhdessä, hänen silmänsä sädehtivät ja hänen hymynsä on leveämpi kuin muutoin. Hän on selvästikin iloinen seurassasi mitä tahansa teettekään. Voisitte vain tuijottaa kattoa ja hän olisi onnellinen.

Se johtuu siitä, että olet hänen paras ystävänsä, siskonsa, rakastajansa ja unelmiensa nainen. Milloin vain hän on kanssasi, hänestä tulee samantien äärimmäisen iloinen vain läsnäolostasi.

Se tunne, kun hän voi olla vierelläsi, on niin voimakas, että se tekee hänet suunnattoman onnelliseksi. 

7. Hän kutsuu sinua erityisillä nimillä

Hän kutsuu harvoin sinua oikealla nimelläsi. Sen sijaan useimmiten hän kutsuu sinua erityisillä ja suloisilla nimillä, jotka hän on omistanut vain sinulle.

Hän myös kutsuu sinua kauniiksi, vastustamattomaksi ja upeaksi, koska hän todella tarkoittaa sitä! 

Vaikka ajattelisit sinussa olevan paljon vikoja ja että sinä olet kaukana täydellisyydestä, sinä olet hänelle kaunein nainen maailmassa ja hänen unelmiensa täyttymys.

Hän tuntee, että hänen vastuullaan on kertoa sinulle tämä kaikki kutsumalla sinua suloisilla nimillä ja hän nauttii siitä, että voi nähdä hymyn sinun kasvoillasi. 

8. Vaistoat sen

Kun naista kohdellaan hänen ansaitsemallaan tavalla ja kun häntä rakastetaan epäitsekkäästi, nainen pystyy vaistoamaan sen. Hänen intuitionsa kertoo sen, mitä hänen mielensä ei osaa kertoa.

Sinä tiedät olevasi hänen unelmiensa nainen, sinä tunnet sen. Jos et olisi, et tuntisi tällä tavoin.

Syvällä sisimmässäsi tunnet sen, että hän arvostaa ja kunnioittaa sinua ja että sinä olet kaikkea, mitä hän koskaan on halunnut. Hän saa sinut tuntemaan tällä tavoin.

Hän tekee kaiken tämän, koska hänen tavoitteenaan on tehdä sinut onnelliseksi ja hän haluaa jatkaa sinun kauniin sydämesi valloittamista.