Skip to Content

Tämä On Sinun Rakkaudenkielesi Horoskooppimerkkisi Mukaan

Tämä On Sinun Rakkaudenkielesi Horoskooppimerkkisi Mukaan

Olen varma, että olet jo kuullut viidestä eri rakkaudenkielestä: fyysinen kosketus, lahjojen saaminen, kiintymyksen sanat, laatuaika ja palvelukset.

Me kaikki käytämme näitä kieliä osoittamaan kiintymystämme ja rakkauttamme toista ihmistä kohtaan.

Et ehkä kuitenkaan tiennyt sitä, mikä on sinun rakkaudenkielesi? Kuinka sinä osoitat välittäväsi jostain ja mihin rakkaudenkieleen sinä vastaat parhaiten? 

Oinas

Kun on kyse oinaasta, fyysinen kosketus on kaikkien rakkaudenkielten yläpuolella. Se on jotain, josta teidän molempien pitää nauttia.

Sinä olet se, jonka tulee tuntea fyysistä vetovoimaa toista sukupuolta kohtaan ennen kuin pidät heistä ihmisenä. Fyysinen kosketus on sinun lempi kommunikointi-tapasi.

Härkä

Jos kuulut tähän tähtimerkkiin, lahjojen antaminen on epäilemättä sinun rakkaudenkielesi. Ihmiset sinun ympärilläsi pitävät sinua materialistina, mutta totuus on, että sinä vain ajattelet eteenpäin.

Jos tapahtuu niin, että parisuhteesi jostain syystä epäonnistuu joskus tulevaisuudessa, haluat varmistaa, että entisellä romanttisella puolisollasi on aina olemassa jotain, joka muistuttaa sinusta.

Kaksoset

Kaksosia pidetään horoskooppimerkkinä, joka on aina varma itsestään ja jota ei voi kovin helposti lannistaa.

Totuus on kuitenkin se, että he janoavat kiintymyksen sanoja enemmän kuin muut merkit, vaikka se ei vaikuttaisikaan siltä.

Sinä olet horoskooppimerkki, joka nauttii kohteliaisuuksista ja sulopuheista, ne ovat varmoja keinoja kahlita sinun sydämesi.

Rapu

Kun sinä rakastat jotain, ohjaat kaiken energiasi ja huomiosi sille ihmiselle. Tämä on ainoa ihminen mielessäsi ja ainoa, jonka kanssa haluat viettää jokaisen sekunnin päivästäsi.

Siksi sinun rakkaudenkielesi on viettää laatuaikaa rakkaasi kanssa. Se on asia, josta nautit eniten. 

Leijona

Jos kuulut tähän tähtimerkkiin, sinä odotat kaikkien ympärilläsi olevien hemmottelevan sinua. Eikä romanttinen puolisosi ole tähän poikkeus. Sinun mukaasi heidän tulisi hemmotella sinut piloille kaikin keinoin.

Siksi sinä näet lahjojen saamisen suurimpana todisteena siitä, että puolisosi rakastaa sinua.

Neitsyt

Sinulle tärkein rakkaudenkieli on palvelukset. Sinä olet käytännöllinen ihminen etkä tarvitse ihmistä, joka lupaa sinulle rakkautensa, muttei tee mitään todistaakseen sitä, että ovat tosissaan sanoissaan.

Sen sijaan, että arvostaisit puolisosi sanoja, sinä keskityt enemmän hänen konkreettisiin tekoihinsa.

Vaaka

Vaikka lähes kaikki yhdistävät tähän tähtimerkkiin päättämättömyyden, ei ole epäilystäkään siitä, mikä on sinun rakkaudenkielesi.

Laatuaika puolisosi kanssa on asia, josta sinä nautit eniten eikä sitä pysty mikään muu korvaamaan. 

Skorpioni

Olet intohimoisin tähtimerkki kaikista. Ei siis ihme, että fyysinen kosketus on sinun rakkaudenkielesi. Jotta sinun romanttinen parisuhteesi toimisi, sinun puolisollasi tulee olla sama fyysiselle kosketukselle, kuin sinulla.

Kyllä, seksi on sinulle tärkeää, mutta olet tietoinen myös siitä, että on olemassa paljon muitakin intiimejä asioita, joita voit tehdä rakkaasi kanssa sen lisäksi.

Jousimies

Sinä olet se, joka etsii aina uutta seikkailua. Kuitenkin kun rakastut, haluat jakaa jännittävän elämäsi toisen kanssa ja sen vuoksi laatuaika on sinun rakkaudenkielesi.

Kauris

Tälle merkille ura ja henkilökohtainen kasvu on kaikki kaikessa. Samoin kuin neitsyt, sinä olet hyvin käytännönläheinen ja palvelukset tarkoittavat sinulle aina enemmän kuin rakkauden julistukset.

Pelkät sanat ilman tekoja näet tyhjinä ja merkityksettöminä. 

Vesimies

Vaikka muut eivät näe sinua herkkänä tähtimerkkinä, totuus on se, että sinun tulee tietää, kuinka paljon puolisosi välittää sinusta. Enemmän kuin keskimäärin, sinä tarvitset sitä, että sinulle vakuutetaan rakkautta.

Siksi kiintymyksen sanat ovat sinulle kieli, joka saa sinut tuntemaan itsesi erityiseksi, rakastetuksi ja halutuksi.

Kalat

Sinä olet empaattinen, joten sinulle ei ole ongelma selvittää, mitä toinen ihminen tuntee. Siksi sinä et tarvitse puolisoltasi rakkauden sanoja jatkuvasti.

Sinä voit nojata intuitioosi, joka kertoo, miten asiat ovat. Sinä sen sijaan pidät kanssasi vietettyä laatuaikaa pätevänä todisteena rakkaudesta sinua kohtaan.