Skip to Content

Nämä 4 Horoskooppimerkin Naista Ovat Henkeäsalpaavan Säteileviä

Nämä 4 Horoskooppimerkin Naista Ovat Henkeäsalpaavan Säteileviä

Tähdet ovat todellakin siunanneet näitä neljää horoskoopin naista.

He kiinnittävät huomion heidän sisäisellä ja ulkoisella kauneudellaan eikä ole olemassa heidät tavannutta ihmistä, joihin he eivät olisi tehneet vaikutusta, etenkään miespuolista.

Heidän hymynsä lumoaa ja he katsovat asioita positiivisesta näkökulmasta. He rakastavat draamattomia parisuhteita ja ovat nautinnollista seuraa. Se on vain pieni osa sitä, miksi he ovat niin vastustamattomia.

Heillä on sitä erityistä jotain – jotain, jota jokainen nainen haluaisi. Jos sinä haluat tietää, keitä he ovat ja mikä tekee heistä niin ainutlaatuisen, jatka lukemista: 

1. Vaaka

Charmikkaat vaa’at sädehtivät älykkyydellään, upeilla kommunikointikyvyillään ja kauneudellaan.

Vaa’alla on aurinkoinen persoona ja vaikka asiat kävisivät kuinka synkiksi, he etsivät niistä pienen pilkahduksen valoa. Heissä on terve annos positiivisuutta, joita jokainen tarvitsee elämäänsä.

He ovat ulospäinsuuntautuvia ja helppoa juttuseuraa. He ovat upeita ystäviä ja he ovat yksi kaikkein sosiaalisimmista horoskooppimerkeistä.

Heille ei ole ongelma tavata uusia ihmisiä niin sosiaalisessa kuin romanttisessa mielessä.

Heillä on luonnollinen kyky flirttailla eivätkä he edes yritä sitä kovasti. Heidän vaistonsa ovat hereillä ja he ovat hyvin anteliaita antamaan kohteliaisuuksia muille. 

Kohteliaisuuksien vastaanottaminen on myös heidän vahva puolensa. He rakastavat sitä, että heidät huomataan ja että heitä pidetään kauniina ja mielenkiintoisina. 

Vaa’at ovat lämpimiä, ymmärtäväisiä ja heidän kanssaan on ilo seurustella. He tekevät tavallisista hetkistä epätavallisia.

He ovat tasapainoisia ja elävät harmoniassa ja he tarvitsevat tasavertaisen ja rakastavan kumppanin jakamaan elämänsä. 

2. Leijona

Leijona-naisen kanssa mikään ei ole siltä väliltä – sinä joko palvot heitä tai et voi sietää heitä. 

He provosoivat muissa naisissa mustasukkaisuutta ja miehissä ihastusta. He ovat itsevarmoja ja se on heidän suurin etunsa. Itsevarmuus tekee heistä seksikkäitä ja viehättäviä.

He eivät tyydy olemaan toisiksi parhaita eivätkä he salli pelimiesten pitävän heitä leluinaan; he eivät koskaan seurustele miehen kanssa heidän pankkitilinsä saldon perusteella vaan sen perusteella, kuinka tasapainossa heidän sydämensä on. 

He ovat kaikkein aidoimpia ystäviä ja se tekee heistä suositun naispiireissä myös (ainakin niissä, jotka eivät kadehdi heitä). He eivät koskaan puukota ystävää selkään tai tee mitään väärää heitä kohtaan.

Heillä on paljon ihmisiä ympärillään, mutta vain harvoja tosiystäviä. Tämä johtuu siitä, että he arvostavat ystävyyssuhteissa laatua enemmän kuin määrää. 

3. Skorpioni

Skorpioni-naiset ovat horoskooppien femme fataleja. Kenen tahansa on vaikea vastustaa heidän karsimaansa. He säteilevät voimaa ja erotiikkaa ja se tekee heistä äärettömän kiinnostavan vastakkaisen sukupuolen mielestä.

Vaikka heidän seksuaalinen halunsa on korkea, älä koskaan sekoita sitä helppoon tai matalaan moraaliin.

Seksi on heistä upeaa, mutta he ovat ennemminkin rakastelijoita ja luovat syvemmän henkisen yhteyden heidän puolisoonsa. Sillä tavalla he saavat parhaat osat molemmista maailmoista.

He ovat uskollisia eikä ole olemassa mitään, mitä he eivät tekisi puolisonsa vuoksi. He etsivät aina parisuhteista syvyyttä. He eivät pidä mistään feikistä tai epäluonnollisesta.

He ovat salaperäisiä joka lisää heidän viehättävyyttään. He eivät aseta kaikkia kortteja koskaan heti pöydälle, vaikka ovatkin hyvin rehellisiä. Kuuntele heitä, se on paras keino oppia tuntemaan heidät. 

He tykkäävät pitää hauskaa ja elää elämäänsä kuin viimeistä päivää. He uskovat, ettei aikaa ole hukattavana ja että meidän kaikkie tulee nauttia elämästään. Ei siis ihme, että ihmiset ovat mielellään heidän seurassaan.

4. Neitsyt

Heidän mieletön tyylitajunsa, sisäinen hehkunsa ja tietämättömyytensä siitä, kuinka kuumia he ovat, tekee neitsyt-naisista vastustamattomia vastakkaisen sukupuolen silmissä. 

Heidän jalkansa ovat maan pinnalla, he ovat hurmaavia ja älykkäitä ja heidän seurassaan on ilo olla. Heidän intuitiivinen puolensa on hereillä ja se on harvoin väärässä. He pystyvät lähes samantien vaistoamaan, mitä on meneillään.

He arvostavat rehellisyyttä yli kaiken ja jos kukaan on jekuttanut heitä, he eivät anna uutta mahdollisuutta. He oppivat virheistään.

Kun on kyse rakkaudesta, he eivät halua fantasioida. He haluavat todellista ja raakaa rakkautta. He haluavat ihmisen, joka on rehellinen ja aito eivätkä arvosta tyhjiä sanoja.

Neitsyt ei rakastu liian nopeasti vaan he tarvitsevat aikaa prosessoidakseen asioita ja päästääkseen tilanteen tasalle. Silloin he ovat täysillä ja tosissaan mukana.

He ovat hyvin osallistuvia ystäviä, he kuuntelevat ja tutkailevat tilanteita ja antavat mielipiteensä sydämestään.

Heillä on analyyttinen puoli, mutta ovat myös myötätuntoisia eivätkä halua nähdä ystäviään loukattavan tai heidän joutuvan väärälle polulle.