Skip to Content

Todellisia Syitä, Miksi Miehet Valitsevat Pelkurimainen Teko Ghosting

Todellisia Syitä, Miksi Miehet Valitsevat Pelkurimainen Teko Ghosting

Ghosting on pahin tapa erota jostakusta, koska se johtuu siitä, että sydämessämme pysyy tunne, joka johtuu siitä, että emme ole päättäneet suhteemme.

Se leikkii päässämme, täyttää meidät itseepäilyllä ja tuhoaa itseluottamuksemme.

Se jättää sinut kykenemättömäksi etenemään elämässäsi eteenpäin, koska kyseenalaistat jatkuvasti kaiken, mietit, johtuiko se sinusta, etkä tiedä, miten korjata asia.

Keksit kaikki nämä tekosyyt hänelle, mutta syvällä sisimmässäsi… tiedät, ettei se ole totta.

Se on todella surkea deittailutapa, joka vaivaa nyky-yhteiskuntaa, ja tässä on muutamia oivaltavia syitä, miksi miehet turvautuvat tähän kauheaan tapaan särkeä sydämemme:

1. Hän on vain laiska

Joskus miehet ovat vain niin kypsymättömiä.

Hän on saattanut menettää kiinnostuksensa sinuun aiemmin, ja sen sijaan, että hän olisi mies ja jättäisi sinut lempeästi pulaan, hän lopettaa kaiken viestinnän.

Pahinta on, että hän ei luultavasti edes näe sitä ongelmana.

Hän vain lopettaa vastaamisen ja käyttäytyy kuin se olisi maailman normaalein asia ja siirtyy jonkun toisen tytön luokse, samalla kun sinä yrität epätoivoisesti miettiä, mitä teit väärin.

Miehet voivat joskus olla niin epäkypsiä kusipäitä.

2. Hänellä ei ole munaa kertoa sinulle, miltä hänestä tuntuu

Joskus miehet pelkäävät, miten me reagoimme. Ikään kuin naiset olisivat jonkinlaisia aikapommeja, jotka räjähtävät, kun erotaan.

Älkää viitsikö, antakaa meille vähän luottoa!

Sen sijaan, että he käsittelisivät tunteensa ja lähettäisivät meille tekstiviestin, jossa he sanovat, ettei heitä kiinnosta jatkaa tätä, he katoavat ja toivovat, ettemme menetä paskaamme heille.

Ja on vain helpompaa turvautua haamukirjoituksiin kuin vastata yksinkertaiseen kysymykseemme ja miettiä, mikä meni pieleen.

3. Hän pitää vaihtoehtonsa auki

Tyypeillä on tämä harhainen uskomus, että jos he eivät teknisesti lopeta suhteita kanssasi, on mahdollisuus myöhemmin, jos he päättävät iskeä meidät uudelleen etsiessään jotakuta parempaa.

Tämä on niin kieroutunut tapa ajatella ja pitää vaihtoehdot auki siltä varalta, ettei hän löydä ketään sinua parempaa.

He uskovat, että tämä on ok, koska he eivät oikeastaan koskaan eronneet alun perin. He eivät vain lähettäneet tekstiviestejä, soittaneet tai vastanneet.

4. Hän haluaa säästää tunteitasi

Joskus miehet ajattelevat, että jättämällä sinut sanomatta sanaakaan sinua loukkaa vähemmän kuin koko eropuhe.

Aivan kuin he jotenkin säästäisivät tunteitasi.

Hassua, tiedän, mutta jotkut miehet todella uskovat tähän.

Ihan kuin se, että et saa mitään päätökseen ja istut siinä ihmettelemässä, mikä helvetti meni pieleen, voisi olla millään tavalla parempi asia kuin se, että kuulisit pätevän syyn sille, miksi hän haluaa lopettaa suhteen.

Todellisuudessa tässä on kyse vain hänen omien tunteidensa suojelemisesta, ei niinkään sinun omiesi. Hän saattaa oikeasti uskoa tekevänsä sen sinun vuoksesi, mutta syvällä sisimmässään hän suojelee itseään.

5. Hän ei oikeasti välitä

Tämä on pahimmanlaatuinen mies. Sellainen, joka ei todellakaan välitä pätkääkään siitä, miltä sinusta tuntuu.

Hän on kanssasi niin kauan kuin hänelle sopii, mutta heti kun hän kyllästyy tai löytää jonkun toisen, hän vain lähtee sanomatta sanaakaan eikä välitä, miten paljon se sattuu.

Hän tietää, että sinulle on ikävää, kun et saa päätöstä, mutta hän ei vain välitä antaa sitä sinulle. Todella tyylikästä.

6. Hänellä ei ole aavistustakaan, mitä sanoa

Hän on todella huono eroamaan. Hän joutuu paniikkiin eikä tiedä, mitä sanoa, koska se luultavasti vain pahentaa tilannetta, joten hän tekee ainoan asian, jonka osaa – lähtee jäljettömiin.

Tällainen tyyppi ei oikeastaan halua satuttaa sinua, ja vaikka hän varmasti tekee sen sinulle vaikeaksi, hän on oikeastaan vain tyyppi, joka ei kestä minkäänlaista painetta hyvin.

Se on syvältä, tiedän. Eikä sinun pitäisi missään nimessä sääliä häntä, mutta hei, ainakin hän on parempi kuin tyyppi, joka ei aidosti välitä paskaakaan, eikö?

7. Ajan puute

Mutta tämä on vain kaikista tekosyistä surkein. Nopea tekstiviesti vie kirjaimellisesti 20 sekuntia ajastasi.

Hän saattaa hukkua töihin ja velvollisuuksiin, mutta jokaisella miehellä pitäisi olla säädyllisyyttä lopettaa asiat arvokkaasti ja kunnioittavasti.

Jos sinulla on aikaa pitää tauko töissä, sinulla on aikaa soittaa tai lähettää tekstiviesti. Todella yksinkertaista.