Skip to Content

Pelaajan Pelaaminen: 10 Tapaa Voittaa Hänet Hänen Omassa Pelissään

Pelaajan Pelaaminen: 10 Tapaa Voittaa Hänet Hänen Omassa Pelissään

Mietitkö, miten pelata pelaajaa ja voittaa hänet hänen omassa pelissään, jotta hän katuu jokaista tekoaan? Sitten olet oikeassa paikassa.

Meillä kaikilla on ollut jonkinlaisia kokemuksia pelaajista, olivatpa he sitten särkeneet sydämemme tai ystävämme sydämen (tai yrittävät parhaillaan tehdä niin).

Tiedämme, miten hän toimii; joskus olemme tietoisia siitä, että hän on pelaaja, mutta silti meitä lopulta huijataan.

Hänen pelinsä on vahvaa; hän on niin hurmaava ja hyvännäköinen, ja hän tietää aina juuri oikean sanan.

Hän onnistuu saamaan sinut uskomaan jokaiseen sanaansa ja saamaan sinut tuntemaan itsesi aivan erityiseksi.

Pian huomaat olevasi valheiden labyrintissä, etkä tiedä ulospääsyä tai sitä, mikä on todellinen totuus.

Ja kun hän näyttää sinulle todellisen luonteensa, tajuat lopulta, että hän päihitti sinut.

Ei tällä kertaa. Ota ohjat käsiisi ja tee hänestä pakkomielle sinuun ihastumisskriptien avulla.

Sen ei tarvitse olla niin! Vaikka tuntuisit kuinka toivottomalta, voit aina voittaa hänet hänen omassa pelissään ja näyttää hänelle, kuka täällä on pomo.

Jos epäilet, että hän on pelaaja, älä odota sekuntiakaan kauempaa! Tässä on 10 tapaa pelata häntä vastaan ja antaa hänelle maistaa omaa lääkettään!

1. Jätä hänet huomiotta

Pelaajat ovat tottuneet herättämään huomiota heti, kun he astuvat seuraan. Jos haluat pelata häntä vastaan , sinun on ensin saatava hänen huomionsa, ja usko pois, hänen huomiotta jättämisensä on täydellinen tapa tehdä se. Mutta ole varovainen, et halua vaikuttaa töykeältä.

Sinun on jätettävä hänet kohteliaasti huomiotta. Anna hänen tuntea, ettet ole kiinnostunut tuhlaamaan aikaasi häneen ja että hänen on yritettävä kovemmin, jos hän haluaa tehdä sinuun vaikutuksen. Anna hänen tietää, ettet ole helppo saalis.

Sinun on käyttäydyttävä tarpeeksi epäkiinnostuneesti, jotta hän ihmettelee, miksei hänen taikuutensa tehonnut sinuun.

Tee vaikutelma, että sinulla on parempaakin tekemistä kuin jutella hänen kanssaan, ja pyydä anteeksi viehättävästi hymyillen. Peli alkaa.

2. Tunnusta hieman hänen olemassaolonsa

Riippuen siitä, millaista peliä pelaat, tämä vaihe voi tulla parin päivän tai jopa tuntien jälkeen samoissa juhlissa.

Hymyile hänelle huoneen toisella puolella ja esittäydy. Älä anna hänen pyytää sinua tanssimaan tai treffeille tai kylvettää sinua kohteliaisuuksissa.

Pelaa peliä omilla säännöilläsi. Ota juoma, kiitä häntä ja lähde. Tervehdi ja lähde.

Jätä hänet hämmentynyt ilme kasvoillaan, koska hän ei ole tottunut siihen, että häntä huijataan.

Sen jälkeen hän alkaa heti miettiä, että hän on tehnyt jotain täysin väärää, mikä on syy siihen, miksi lähdit alun perin.

Ja silloin hän alkaa keksiä uutta suunnitelmaa voittaakseen sinut tietämättä, että olet aina häntä edellä, tapahtui mitä tahansa, ja mitä hän tekeekin, se ei yksinkertaisesti riitä sinulle. Mutta psst!

3. Näytä hänelle, että sinulla on hauskaa

Usko minua, kenellekään miehelle ei ole mitään seksikkäämpää kuin nähdä naisen pitävän hauskaa (ilman häntä).

Olipa sinulla sitten hauskaa tyttöjen kanssa, pärjäät erinomaisesti töissä tai nautit yksinkertaisesti yksinolosta, miehet rakastavat tyttöjä, jotka ovat itsevarmoja ja rakastuneita elämäänsä.

Näytä hänelle, että elät elämääsi täysillä etkä tarvitse siihen miestä.

Näytä hänelle, ettet tarvitse häntä. Sen pitäisi riittää siihen, että saat itsesi näyttämään haastavalta hänen silmissään.

Heti kun hän tajuaa, että olet tarpeeksi hyvä ilman häntä, hän tuntee itsensä epäonnistuneeksi ja yrittää keksiä muita keinoja, miten voittaa huomiosi.

4. Varmista, että hän näkee sinun pitävän hauskaa muiden miesten kanssa

Ai niin, vanha kunnon mustasukkaisuusleikki. Et osoittanut kiinnostusta viettää aikaa hänen kanssaan, et kiinnostusta kuulla hänen kohteliaisuuksiaan ja vitsejään, ja siinä sinä sitten oletkin, kun sinulla on hauskaa muiden miesten kanssa, naurat heidän vitseilleen ja punastut heidän kommenteistaan.

Minusta ei tarvitse kuvailla, miten äärimmäisen kurjalta hänestä tuntuu, kun teet näin.

Se, että näet sinun pitävän hauskaa muiden miesten kanssa, saa hänet menettämään mielensä sinuun ja hän haluaa määrätietoisesti saada sinut tajuamaan, että hän on se, johon sinun pitäisi kiinnittää huomiota.

Varo kuitenkin, ettet näytä liian flirttailevalta, vain sen verran, että sytytät hänessä mustasukkaisuuden kipinän.

Hän saa tarvitsemaansa kilpailua ja saa tilaisuuden todistaa jälleen kerran, miten mahtava mies hän on (ei ole).

5. Flirttaile

Olet menossa pelin toiselle puoliajalle, yleisö on jalkeilla ja pallo on sinun kentälläsi.

Katso häntä viettelevästi huoneen toiselle puolelle; saat hänet tulemaan luoksesi. Juttele hänelle, naura hänen vitseilleen, mutta näytä hänelle, ettet lankea hänen naishakuiseen taktiikkaansa.

Älä kehu häntä; pidä asiat kevyinä ja hauskoina. Kosketa hänen kättään vahingossa, kikattele siellä täällä ja heittele hieman likaisia vitsejä.

Varmista aina, että hän tietää, että sinä olet se, joka asettaa säännöt ja että hänen on kunnioitettava niitä tai hän ei voi enää pelata peliä.

6. Pysy immuuni hänen viehätykselleen

Hän on tottunut saamaan kaikkien ympärillään olevien naisten huomion, mutta näytä hänelle, ettet lankea siihen. Kutsu häntä Romeoksi tai kutsu hänen ympärillään olevia naisia tyttöystävikseen.

Näytä hänelle, että olet nähnyt hänen esityksensä läpi ja että tunnet hänen ovelat taktiikkansa.

Kerro hänelle, että hänen on keksittävä toinen strategia, jos hän haluaa saada sinut ihastumaan häneen, koska hänen jokainen tähänastinen liikkeensä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyvä sinun vaatimuksiisi.

Hän on niin innokas muuttamaan mielesi ja todistamaan sinulle, että hän on erilainen, että hänestä tulee pakkomielle sinuun. Loukku on viritetty, ja sinulle jää vain hauskanpitoa ja leikkiä.

7. Säilytä salaperäisyys

Älä anna liikaa tietoa itsestäsi. Anna hänelle juuri sen verran, että hän pystyy vastaamaan kysymykseen, mutta ei niin paljon, että hän saisi koko tarinan. Älä mainitse exiäsi, unelmiasi, toiveitasi ja pelkojasi.

Tärkeintä on näet pysyä salaperäisenä, ja tekemällä kaiken tämän onnistut siinä varmasti.

Pidä aina mielessä, että pelaajat ovat tottuneet saamaan kaiken haluamansa, ja kun he näkevät, että tällä kertaa he eivät saa sitä, he tulevat hulluiksi.

Jos hän siis kysyy sinun päivästäsi, anna hänelle jotain epämääräistä ja kysy hänen päivästään.

Älä ole avoin kirja, varmista, että hän haluaa jäädä luoksesi, jotta hän voi tutustua sinuun paremmin.

Liittyvät asiat: 15 merkkiä siitä, että ette vain harrasta seksiä, vaan rakastelette toisianne.

8. Pysy poissa hänen tutkastaan

Pelaajat ovat tottuneet naisiin, joilla on pakkomielle heistä. He ovat tottuneet siihen, että heille tekstaillaan ja soitellaan koko ajan.

Mutta ei sinun toimesta. Älä tekstaa ensimmäisenä , ja jos hän tekstaa sinulle, vastaa hänelle vasta seuraavana päivänä.

Jos hän soittaa sinulle, soita hänelle takaisin tunteja myöhemmin ja sano, että sinulla on ollut kiire (bonuspisteitä, jos sinulla oli kiire jonkun miehen kanssa, työjuttuja). Laita hänet ihmettelemään, missä olet ja mitä teet.

Tee hänet hulluksi puolivastauksilla ja epämääräisillä kommenteilla. Näytä hänelle tekstiviesteillä, millaista on olla huomiotta jätetty.

9. Näytä hänelle, ettet välitä

Mikään ei ole pelaajalle pahempaa kuin haluttomuutesi vastata hänen “ansoihinsa” ja tekoihinsa.

Vaikka hän saattaa tarkoituksella yrittääkin tehdä sinut mustasukkaiseksi, näytä hänelle, että et voisi vähempää välittää siitä, koska et loppujen lopuksi olekaan kiinnostunut hänestä (miksi siis ylipäätään olisit mustasukkainen?).

Jos hän ilmestyy baariin jonkun muijan kanssa, ole kohtelias ja sano hei.

Jos hän lähentelee ystäviäsi, hymyile ja pidä elämäsi parasta aikaa.

Osoita hänelle, ettei hänellä ole mitään sinua vastaan, että vaikka hän tekisi mitä, sinä et välitä.

Riippumatta siitä, ketä hän iskee, et ole mustasukkainen. Ei ole väliä, mitä hän tekee tai sanoo, et ole mustasukkainen.

Näytä hänelle, ettet ole hänestä niin kiinnostunut kuin hän haluaa sinun olevan – tämä saa hänet todella sekoamaan!

10. Leiki pelaajaa

Jotta voit näytellä pelaajaa kunnolla, sinun on tiedettävä joitakin perussääntöjä, mutta tärkein sääntö pelaamisessa on se, ettet KOSKAAN rakastu. Tämä on vain peliä, muista se.

Saat hänet luulemaan, että pidät hänestä, samalla kun nautit sinkkuelämästäsi täysillä.

Saa hänet tuntemaan itsensä erityiseksi samalla kun tiedät, että kaikki sanomasi on merkityksetöntä.

Ja kun sinusta tuntuu, että hänen kiintymyksensä on huipussaan, päästä hänet irti.

On tärkeää pysyä tarpeeksi kauan, jotta hän tarttuu syöttiin ja muistaa, että häntä huijataan, ja katkaista suhde ennen kuin hän kyllästyy sinuun.

Pelaajana oleminen on rankkaa puuhaa, joten älä tee sitä, ellet ole valmis tai jos et todella halua kostaa hänelle, mistä syystä tahansa.

Jos tunnet kyllästyneesi, lähde pois. Jos hän myöntää, että hänellä on tunteita sinua kohtaan, lähde.

Älä viivyttele liian kauan, ettet ihastu häneen. Varmista, että suojelet myös sydäntäsi. Kun päätät, että jätät hänet, tee siitä puhdas leikkaus.

Älä viipyile hänen luonaan, älä anna hänelle toista mahdollisuutta, älä vain pitkitä peliä, koska se voi kostautua sinulle.

Katkaise hänet ulos ja katkaise hänet puhtaasti. Olet tehnyt työsi hyvin. Pelasit pelaajaa vastaan.