Skip to Content

Todelliset Sielunkumppanit Yhdistyvät Silmien Kautta

Todelliset Sielunkumppanit Yhdistyvät Silmien Kautta

Rakkaus. Vain ajatus siitä tai vain sanan kuuleminen saa meidät aina ajattelemaan jotain puhdasta ja haavoittuvaista, mutta silti jotain niin kaunista. Kun me ajattelemme rakkautta, kaikki mitä me oikeasti teemme, on kuvitella, että on olemassa se yksi ihminen meidän elämässämme, joka vaalii meitä ikuisesti. Ja mielessämme me kutsumme tuota ihmistä meidän ’sielunkumppaniksimme’.

Mikä on sielunkumppani?

Sielunkumppani on joku, joka on kirjaimellisesti ’toinen puoliskomme’. Sielunkumppani ei aina ole romanttinen puolisomme. Se voi olla myös joku, jonka näet ystävänä ja se on täysin ok. Se on se yksi ihminen tässä maailmassa, joka tuntee sinut parhaiten. Sielunkumppani on joku, jota kannat itsessäsi ikuisesti. Katos, tämä on jotenkin aina takaraivossamme ja aina palaa sinne, ajatus, että on olemassa joku, joka on niin lähellä meitä ja joku, joka saa meidät tuntemaan olomme turvalliseksi, kun hän halaa meitä. Me tulemme yhdeksi jälleen ja hänen kosketuksensa tuntuu niin tutulta. Niin moni ihminen kuvailisi sielunkumppania tällä tavoin.

Siitä hetkestä lähtien, kun synnyimme, sielumme on tarkoitettu olevan jonkun kanssa. On olemassa täydellinen pari jokaiselle meistä. Tämä ihminen auttaa meitä parantumaan kaikista niistä ihmisistä, jotka satuttivat meitä aiemmin. He auttavat meitä tulemaan paremmaksi versioksi omasta itsestämme ja he hiljalleen näyttävät meille, kuinka paljon paremmalta maailma näyttää, kun meillä on oma ’rikoskumppanimme’.

Mutta kuinka sielunkumppanit yhdistyvät?

Uskoisitko minua, jos kertoisin, että paras tapa yhdistyä sielunkumppaniisi on silmien kautta? Ei sanota syyttä, että silmät ovat sielumme peilit. Oletko koskaan nähnyt sellaisia elokuvia, joissa kaksi ihmistä tapaavat eivätkä he pysty irrottamaan katsettaan toisistaan? He vain seisovat siinä ilman syytä ja tuijottavat toisiaan? No, se ei ole myöskään syyttä. Näitä asioita tapahtuu oikeasti ihan oikeassa elämässä.

Kun tapaat sielunkumppanisi, ei ole niin helppoa pitää silmiä hänestä erossa. Näyttä siltä, että kommunikoitte silmienne kautta ja että he yhdistävät teidät kaksi aivan uudelle tasolle. Sinulla on tunne, että olette tavanneet toiselle jossain muualla, jossain toisessa ajassa tai toisessa paikassa.

Se tuntuu pelottavalta, eikö vain? Tieto siitä, että on olemassa ihminen, jonka silmät voivat porautua suoraan sieluusi. Hänen silmänsä näkevät sinun jokaisen pelkosi, jokaisen ajatuksesi a jokaisen pienen onnen hehkun. Mitä sinä tunnet, he tuntevat sen myös. Se on täydellinen parisi.

Älä erehdy luulemaan tätä joksikin fyysiseksi! Tottakai silmät ovat ihmisen ihana ominaisuus, mutta älä erehdy silmien yhdistyvän olevan vai jotain fyysistä! Sielunkumppanisi ei välttämättä ole A+ -olento, mutta hänen sielunsa yhdistyy sinun sieluusi. Hänen sydämensä on aito ja hän rakastaa sinua ennen kuin hän edes tuntee sinua.

Sielunkumppanisi on se yksi ihminen, joka saa kaiken tuntumaan oikealta. Hän saa sinun sydämesi kokonaiseksi jälleen. Sinun sielunkumppanisi ei mieti kahdesti, soittaako sinulle ja kaikki, mitä hän tekee, hän tekee teidän kahden tulevaisuuden vuoksi. Tottakai tunteenne juoksee villinä myös ja kaikki mitä teet on jollain tapaa yhteydessä sielunkumppaniisi.

Joitain selviä merkkejä siitä, että sielunne ovat yhdistyneet silmienne kautta:

1. Et pysty hengittämään

Unohditko juuri hengittää tai salpautuiko hengityksesi? Sinä ja sielunkumppanisi kun tapaatte, oikeasti kohtaatte yhteisen kohtalonne. Universumin energiaa ei pysty hengittämään, joten teiltä lähtee jalat alta kaiken sen ylitsepursuavan tunnemyrskyn vuoksi. Jos sinä olet kokenut tämän, kun katsot jotain silmiin, sinä tiedät, että hän on oikea sielunkumppanisi.

2. Ensin tunsit olosi epävakaaksi, mutta sitten rauhoituit

Siitä valtavasta tunteiden määrästä jalkasi alkoivat täristä. Sydämesi ajoi kilpaa ja pääsi oli sumuinen. Koko vartalosi alkoi väristä, mutta siitä hetkestä lähtien, kun sielusi ymmärsi, mitä oli tapahtumassa, sinä rauhoituit. Sinä tiedät sen tunteen, kun pääset kotiin ja olet turvassa? No, se on se tunne, kun ensiksi katsot sielunkumppaniasi silmiin. Teidän vartalonne, mielenne, sydämenne – kaikki sinussa on odottanut tuota hetkeä aivan liian pitkään.

3. Sinä näet flashbackeja

Kun katsot sielunkumppaniasi silmiin, saatat tuntea olosi hieman nostalgiseksi. Kuin olisit nähnyt nuo silmät jossain aiemmin. Kuin ne olisivat katsoneet sinua kauan sitten ja nuo silmät tuntevat sinut paremmin kuin sinä itse. Sinä saatat jopa nähdä flashbackeja ja tunnet, että tunnet tämän ihmisen jostain pitkän ajan takaa tai olet rakastanut häntä aivan toisessa ajassa ja paikassa aiemmin.

4. Olet hämmentynyt

Vaikka sielusi tietää, mitä on tapatumassa, sinun vartalosi ja järkesi eivät ymmärrä, mitä on meneillään. Ne jatkavat asioiden järkeistämistä, vaikka tosiasia on se, että koet kaikki ne asiat, jotka ovat merkkejä siitä, että katsot sielunkumppaniasi silmiin. Sinä unohdat, mitä haluat sanoa ja tunnet olisi sumeaksi.

5. Hän tuntee sen myös

Se ei ole vain yksipuoleinen tunne. Teidän molempien sielunne yhdistyvät ja te molemmat olette kummissanne tilanteesta. Vaikka hän koskee sinua, atomit teidän molempien vartaloissa reaoi siihen täysin riemuin. Jos hän sanoo, ettei hän tuntenut yhteyttä tai hän yksinkertaisesti ei ole innoissaan sinusta millään tavoin, silloin hän kertoo sinulle totuuden. Sielunkumppanisi katsoo sinua ja tietää, että juuri sinua hän on odottanut eikä hän mieti kahdesti, kutsuuko sinut elämäänsä.

6. Näet hänet kaikkialla

Kun olet nähnyt sielunkumppanisi kerran, hän osuu eteesi toistuvasti. Vaikka menisit aivan uuteen kahvilaan, jossa et ajattele häntä näkeväsi, siellä hän kuitenkin on. Ei ole mitään keinoa vältellä häntä. Koska sielunne on olleet liian kauan erossa ja kun ne ovat vihdoin kohdanneet, ne jatkavat toistensa etsimistä, koska ne eivät halua olla enää erossa.

7. Sinä ymmärrät häntä, vaikka olette vasta tavanneet

Vaikka sinä vasta tapasit sielunkumppanisi ja sinulla ei ole ollut mahdollisuutta puhua hänen kanssaan koskaan aiemmin, juuri nyt tiedät, että te kaksi olette yhdistyneet, koska tapanne puhua toisillenne kertoo sen. Te ymmärrätte toistenne slangia ja jatkatte toistenne lauseet loppuun vaivatta. Sinä et pysty tekemään tätä kenenkään muun kanssa. Sen tulee olla joku todella erityinen ja joku, jonka kanssa sinun on määrä rakastua.

8. Muistat yksityiskohdat

Te kaksi vasta tapasitte, mutta yritä muistella sitä hetkeä ja sinä huomaat muistavasi joka ikisen asian, mitä te kaksi teitte. Vaikka te molemmat olitte hämillänne villeistä tunteista, sinä muistat sen tavan, jolla hän katsoi sinua, miten hän puhui sinulle, hänen silmiensä värin – sinä yksinkertaisesti muistat kaiken, mitä sillä hetkellä tapahtui.

9. Sinä muutuit

Olet täysin uusi ihminen. Sinun elämästäsi on tullut riemukkaampaa ja kaikki mitä pystyt tehdä on ajatella tuota kohtalokasta hetkeä, kun te kaksi tapasitte. Sinä olet uusi ihminen, koska et voi kuvitella itsesi olevan kenenkään muun, kuin hänen kanssaan. Et voi kuvitella enää eläväsi ilman häntä. Tämä on sielunkumppanien voima, koska sinä olet muuttunut täysin. Sinä olet vihdoin tavannut toisen puolikkaasi ja ei ole enää paluuta vanhaan maailmaan, jossa häntä ei ollut.

10. Sinä haaveilet

Nyt enemmän kuin koskaan. Sinä olet aina ajatellut sitä hetkeä, kun yhdistyit sielunkumppanisi kanssa, mutta siitä hetkestä, kun katseesi kohdistui häneen, sinä olet kokenut todellisen rakkauden ja silloin sinun tuli tehdä käännös elämässäsi. Nyt ei kulu päivääkään, ettet ajattelisi häntä. Hän on jatkuvasti mielessäsi elämäsi loppuun asti. Sinä haaveilet siitä päivästä, kun suutelitte siitä päivästä, kun päätitte elää elämänne yhdessä. Kaikesta. Nyt on vain te kaksi vastaan muu maailma.

Äläkä pelkää. Sielunkumppanisi ei ole vain joku, joka katoaa elämästäsi niin helposti. Hän ei pysty elää päivääkään ilman, että katsoo silmiisi ja näkee tulevaisuutensa niissä.

Jos et ole vielä löytänyt sielunkumppaniasi, tiedä, että se tapahtuu ennemmin tai myöhemmin. Hänen sielunsa etsii sieluasi myös, eikä ole mahdollista, että sinut jätetään yksin tässä kylmässä maailmassa ilman, että sielunne yhdistyy toiseen puoliskoonsa. Älä unohda, että sen ei tarvitse välttämättä olla romanttinen kumppani. Se voi olla myös ystävä, jonka kanssa sinulla ei ole romanttista yhteyttä, mutta te kaksi vain tulette toimeen niin hyvin.

Älä luovuta. Sinun aikasi tulee kyllä ja sinä koet tähtisumun ja tunteen, joka kulkee läpi vartalosi onnentunteena, kun vihdoin saavutat sen hetken, jolloin kohdistat katseesi häneen.