Skip to Content

Tämä On Mies, Jota Sinun Tulisi Odottaa Syntymäkuukautesi Perusteella

Tämä On Mies, Jota Sinun Tulisi Odottaa Syntymäkuukautesi Perusteella

January

Sinulla ei ole aikaa laiskoille ihmisille, jotka hidastavat sinua. Elät elämääsi täysillä ja tarvitset miehen, joka voi pysyä perässäsi. Hitaasti etenevä ja tylsä suhde on viimeinen asia listallasi, koska haluat tehdä ja nähdä kaiken. Tarvitset miehen, joka ei pelkää päättäväisyyttäsi ja joka on tukenasi kaikessa, mitä teet.

Helmikuu

Luonteesi on hieman vaikea käsitellä. Toisinaan olet täynnä intoa ja valmiina toimiin, toisinaan olet alamaissa etkä halua tehdä mitään. Miehesi on oltava erittäin kärsivällinen kanssasi ja hänen on opittava ymmärtämään sinut ja hyväksyttävä epätäydellisyytesi ja omalaatuinen itsepintaisuutesi.

Maaliskuu

Olet luonteeltasi rakastava ja huolehtiva. Omistat suurimman osan ajastasi muiden huolenpidolle, ja se kuluttaa sinua tunnetasolla. Siksi tarvitset miehen, joka huolehtii sinusta ja investoi tunteensa sinuun samassa määrin kuin investoit muihin. Ansaitset miehen, joka ihailee ominaisuuksiasi sen sijaan, että yrittäisi hyödyntää niitä omaksi edukseen. Ihmiset taipuvat käyttämään hyväkseen sinua rakastavan ja hoivaavan luonteesi takia.

Huhtikuu

Vahva ja itsenäinen ihminen kuten sinä tarvitsee miehen rinnalleen, joka voi ottaa sinun voimakkuutesi vastaan ja olla ylpeä siitä. Sanot aina mielipiteesi ääneen etkä pysy hiljaa, jos sinulla on tärkeää sanottavaa. Siksi miehesi on opittava elämään sen kanssa ja ymmärrettävä, miksi olet juuri sellainen kuin olet.

Toukokuu

Sinut tunnetaan siitä, että otat enemmän vastuuta kuin pystyt kantamaan. Elät nopeaa elämää ja haluat tehdä miljoonia asioita samaan aikaan. Olet todellinen sosiaalinen perhonen ja rakastat olla erilaisten ihmisten ympäröimänä. Tuot eloa jokaiseen juhlaan, ja se ei yksinkertaisesti ole samaa ilman sinua. Siksi tarvitset miehen, joka voi pysyä perässäsi ja energiatasosi kanssa.

Kesäkuu

Olet äärimmäisen rakastava ja avulias ihminen. Haluat tarjota lohdutuksen jokaiselle surulliselle ihmiselle, jonka kohtaat, ja haluat auttaa ketä tahansa, joka sinusta tuntuu tarvitsevan apua. Siksi olet aina vetänyt puoleesi vääriä miehiä, rikkinäisiä ihmisiä, jotka tarvitsivat korjaamista. Tarvitset miehen, joka on kunnossa ja jota ei tarvitse korjata. Ansaitset olla onnellinen ja hemmoteltu vaihteeksi.

Heinäkuu

Ihmiset sanovat sinun tarvitsevan muutosta, että sinun pitäisi rauhoittua ja laskea kierroksia jännittävästä persoonastasi. Tämä saa sinut taaksepäin sen sijaan, että menisit eteenpäin. Siksi tarvitset miehen, joka kannustaa sinua olemaan oma itsesi ja auttaa sinua saavuttamaan huomion keskipisteen, koska se on tapa saavuttaa menestys ja täyttää tavoitteesi.

Elokuu

Olet syntynyt johtajaksi. Tiedät tarkalleen mitä tehdä ja milloin tehdä se. Ihmiset pitävät sinusta ja katsovat sinuun ylöspäin. Mutta joskus kaikki maine ja valta, jotka sinulla on, nousevat päähäsi. Ja joskus, kun olet väärässä, et myönnä sitä, koska olet tottunut olemaan oikeassa koko ajan. Siksi tarvitset miehen, joka pitää sinut maan pinnalla, kun asiat karkaavat käsistä. Tarvitset miehen, joka on rehellinen sinulle ja kertoo totuuden, vaikka se sattuisi.

Syyskuu

Sinulla on nälkä tietoon ja kasvuun, etkä halua lopettaa oppimista uusia asioita elämässä. Joten tarvitset miehen, joka tukee sinua ja jakaa tavoitteesi ja halusi. Tarvitset jonkun, joka kannustaa sinua jatkamaan. Olet myös hyvin intohimoinen ja joskus et voi päästää ihmisiä tunteisiisi, joten miehesi auttaa sinua näyttämään haavoittuvan puolesi hänelle ja avaamaan itsesi, koska luotat häneen, eikä hän petä luottamustasi.

Lokakuu

Ihmiset pitävät sinusta, ja se ei ole mikään salaisuus. Avaat sydämesi kenelle tahansa, koska uskot, että jokaisella on mahdollisuus rakastaa ja tulla rakastetuksi. Olet ystävällinen ja antelias. Vaikka omistat kaikki nämä kauniit piirteet, jotenkin päädyt aina loukkaantumaan. Päädyt väärissä suhteissa ja manipuloiduksi, koska luotat ihmisiin. Siksi tarvitset miehen, joka asettaa sinut aina etusijalle eikä koskaan ota sinua itsestäänselvyytenä.

Marraskuu

Kasvot totuuden! Et ole kaikkien makuun. Siksi tarvitset rinnallesi jonkun, joka ymmärtää sinut ja tavan, jolla mielesi toimii. Olet erityinen ja syvällinen sielu, eivätkä kaikki saa sinua, mutta kun löydät jonkun, joka saa, hän on rinnallasi loppuun asti. Olette sellainen pari, joka ei hajoa helposti.

Joulukuu

Olet äärimmäisen hauska seuraa. Persoonasi on iloinen ja jännittävä, ja tarvitset jonkun, joka kannustaa sitä eikä koskaan, ikinä sano sinulle, että sinun pitäisi vakavoitua tai rauhoittua. Joten sinulle ihanteellinen mies on sellainen, joka nauraa vitseillesi ja on hieman ilkikurinen, kuten sinäkin.