Skip to Content

Täydellinen Tyttöystävä On Sekoitus Alfa-b*tchia Ja Hyvää Sydäntä

Täydellinen Tyttöystävä On Sekoitus Alfa-b*tchia Ja Hyvää Sydäntä

Kun kuulet “alfa-b*tch”-lauseen, pelästyt hieman, eikö niin?

Saat heti kuvan naisesta, joka ei välitä sinusta pätkääkään ja joka rullaa niin kuin hän, ja vain hän, haluaa.

Toisaalta, kun kuulet sanan “alfa-b*tch, jolla on hyvä sydän”, olet hämmentynyt. Se ei oikein sovi, vai mitä?

Mikä on juju?

Alfa-b*tch on tämä kaunis, suosittu, pelottava ja itsevarma nainen, jolla on elämässään asioita meneillään yksin.

Kun joku tuntematon tarkkailee häntä, voisi väittää, että hän on paras mahdollinen nainen, mutta huonoin tyttöystäväaines. Mutta kun häneen tutustuu kunnolla, hän ei olekaan niin paha.

Alfa-persoonallisuus on jotain, jota kehität vuosien varrella – jotkut saattavat jopa syntyä sen kanssa – ja lopulta se kasvaa osaksi sinua.

Teet kovasti töitä seisoaksesi tukevasti molemmilla jaloillasi elämässä, ja sitten tulee joku mies ja pyytää sinua luopumaan kaikesta ja omistamaan aikasi vain hänelle?

No, kuka tahansa olisi huutanut heti, että haista v*ttu. Ehkä juuri siksi alfanaisia pidetään itsekeskeisinä.

Todellisuus on paljon erilainen.

Hän on 100-prosenttisen rehellinen sen suhteen, kuka hän on. Hän ei piilottele vahvaa persoonallisuuttaan eikä teeskentele tarvitsevansa sinua.

Hän ei teeskentele olevansa heikompi vain siksi, että ihastuisit häneen. Hän on se, joka pitää elämänsä satulahihnaa, eikä kukaan muu saa tehdä sitä hänen puolestaan.

Hän on itsenäinen, mutta hän voi silti luottaa sinuun.

Hän ei pelkää itkeä olkapäällesi, kun hänellä on tarve.

Sama pätee vahvuuteen – jos hän toivottaa sinut tervetulleeksi elämäänsä rakastamakseen mieheksi, hän ei piilottele eteesi sen enempää vahvuuttaan kuin heikkouttakaan.

Hän haastaa sinut olemaan parempi mies. Hän heittää kaikkia näitä pieniä vihjeitä, joilla hän yrittää johdattaa sinut kohti parempaa versiota itsestäsi.

Hän kasvaa jatkuvasti ja hän on se, joka vetää sinut mukaansa.

Joskus tuntuu siltä, että hän on rasittava, että hän vaatii sinulta niin paljon ja että olet saavuttanut rajasi, mutta et koskaan murru.

Koska hän on siellä auttamassa sinua.

Hän ei anna sinun tyytyä vähempään elämässä, koska hänellä on hyvä sydän ja hän välittää sinusta.

Hän elää ohituskaistalla ja hänellä on paljon tekemistä. Hän ei koskaan tyydy olemaan keskiverto ihminen, ja hän on sellainen, joka pyrkii aina enemmän.

Mutta juuri se pitää sinut kiinnostuneena. Sinä olet se, joka juoksee hänen kanssaan ja teillä on niin hauskaa.

Passiivisena oleminen ei tule koskaan olemaan sinulle vaihtoehto.

Hän ei koskaan tarvitse sinua. Mikään, mitä sinulla on tarjota, ei ole hänelle saavuttamatonta. Maailmassa ei ole mitään, mitä hän ei voisi tehdä ilman sinua.

Sinun ei tarvitse maksaa hänen laskujaan, sinun ei tarvitse käydä hänen taisteluitaan, ja hän voi elää ilman sinua. Hän ei koskaan tarvitse sinua, mutta hän haluaa sinua.

Hän haluaa rakkautesi ja kaiken, mitä sinulla on tarjota, koska teet hänen elämästään kauniimpaa. Hän ei tule koskaan tarvitsemaan sinua, mutta hän tulee haluamaan sinua, ja hän varmistaa, että tiedät olevasi hänen arvoinen.

Hän ei luovu tärkeistä asioista elämässä. Saatat luulla, että hänen uransa on ainoa asia, jonka hän yrittää pitää elämässään, mutta siinä olet väärässä.

Hän ei halua pitää uraansa, vaan kaikkea muuta. Hän pystyy pitämään elämässään mitä tahansa.

Ja jos olet hänelle tärkeä, hän tekee kaikkensa todistaakseen, että paikkasi on hänen vieressään. Hän ei tule olemaan se, joka särkee sydämesi.

Hän on äärimmäisen lojaali, joten mustasukkaisuuskohtauksiasi ei tarvita. Vaikka häntä ympäröi joukko miehiä, se ei tarkoita, että hän haluaa heitä.

Hän haluaa sinut, ja hän tekee sen kaikille selväksi. Hän ei pelkää, että häntä pidetään heikkona, koska hän rakastaa miestä – sen sijaan hän on ylpeä siitä.

Tiedätkö mitä muuta? Hän voittaa vihollisensa jollakin vielä paremmalla – hän ei koskaan osu yhtä alas kuin he.

Hän ei anna itsensä mennä. Hän tietää, mitä itsekunnioitus on ja miten tärkeää se on, eikä hän koskaan päästä sitä menemään.

Hän pysyy aina uskollisena itselleen, eikä hän odota sinulta enempää tai vähempää. Hän antaa sinun olla oma itsesi, jos sinä annat hänen olla oma itsensä.

Jos et yritä kesyttää häntä, hän osaa tehdä vastapalveluksen.

Sinun ei tarvitse huolehtia hänestä – hän osaa tehdä sen itse täydellisesti. Sinun on vain rakastettava häntä ja annettava hänen olla oma itsensä.

Vain silloin saat mahdollisuuden nähdä, kuka hän todella on. Joka ilta kiität Jumalaa siitä, että hän on luotu sellaiseksi kuin hän on, ja taputat itseäsi selkään siitä, että osaat rakastaa alfanaista.