Skip to Content

Jos Teet Nämä 5 Asiaa, Karkotat Hänet Tiehensä

Jos Teet Nämä 5 Asiaa, Karkotat Hänet Tiehensä

Jokaisen suhteen avain on ymmärrys. Sinun on oltava tietoinen siitä, että kun aloitat suhteen, hyväksyt kumppanisi sellaisena kuin hän on.

Hyväksyt hänet kaikkine vikoineen ja omituisuuksineen.

Mutta yleensä jokaisen suhteen alussa olemme ihastuneita, emmekä näe kumppanimme “negatiivisia” puolia.

Ja kun kiva ja pörröinen vaihe on ohi, alamme huomata asioita, joita emme ehkä huomanneet aiemmin.

Ja sitten on vain ajan kysymys, milloin saavutamme murtumispisteemme, kun olemme saaneet tarpeeksemme.

Tästä tilanteesta on olemassa ulospääsy. Sinun on vain reagoitava ajoissa ja oltava rehellinen itsellesi. Sinun on ymmärrettävä kumppaniasi ja asioita, jotka häntä vaivaavat.

Sinun on löydettävä jonkinlainen ratkaisu rehellisen keskustelun kautta. Se on avain suhteenne pelastamiseen.

Lue siis ja ota selvää, mitkä ovat ne asiat, joita sinun on lopetettava, jos et halua karkottaa häntä ja pilata suhdettanne:

1. Olet mustasukkainen

Mustasukkaisuus on jokaisen suhteen hiljainen tappaja. Vähän mustasukkaisuus on täysin ok, se tarkoittaa, että välität kumppanistasi etkä halua menettää häntä.

Nämä tunteet voivat siis pulpahtaa esiin silloin tällöin.

Mutta jos alat miettiä pakkomielteisesti, että hän saattaa pettää sinua jonkun toisen kanssa tai että hän haluaa olla jokaisen tytön kanssa, joka kävelee hänen luokseen juttelemaan, sinulla on ongelma.

Se tukahduttaa hänet, ja sinä ajat hänet pois.

2. Et tue häntä

Mitä hyötyä sinusta on hänelle, jos et ole hänen rinnallaan silloin, kun hän tarvitsee sinua?

Jos kumppanisi on vaikeuksissa ja hän tarvitsee sinua, etkä ole paikalla, ja jos näin tapahtuu useammin kuin pari kertaa, hän ei enää luota sinuun tukenaan.

Ja kun menetät sen, suhteenne hajoaa hitaasti, koska te kasvatte erilleen.

Jos et osoita hänelle tukea, hän löytää jonkun, joka osoittaa. Kaikilla ei ole ystäviä ja perhettä, joihin tukeutua.

Jotkut panevat kaikki toiveensa kumppaniinsa, ja jos kumppani pettää heidät, he siirtyvät eteenpäin ja yrittävät löytää jonkun, joka on heidän tukenaan kaikesta huolimatta.

3. Et luota häneen

Jos et luota häneen ja nuuskit hänen puhelintaan joka kerta, kun hän palaa miesten illanvietosta, se voi todella vahingoittaa suhdettanne.

Ensinnäkin se stressaa sinua, ja toiseksi se tekee hänet hulluksi ja saa hänet murtumispisteeseen, jolloin kaikki on ohi.

Jos hän on todella rehellinen sinulle, tällä tavalla toimiminen karkottaa hänet varmasti pois.

4. Et anna hänelle tarpeeksi hellyyttä

Miehet eivät ole verbaalisia olentoja kuten me. Miehet ovat enemmän koskettavia olentoja.

Hän ei koskaan sano sinulle päin naamaa, että hän pitää sinusta, mutta sen sijaan hän lähettää sinulle tonneittain hienovaraisia merkkejä siitä, että hän pitää sinusta, joten sama pätee myös siihen, että hän sanoo rakastavansa sinua.

Hän näyttää aina mieluummin, miltä hänestä tuntuu, sen sijaan että vain kertoisi sinulle.

Jos aloititte suhteenne runsaalla hellyydellä, halauksilla ja suukoilla ja nyt yhtäkkiä et olekaan niin kiinnostunut, hän luultavasti epäilee, että jotain on tekeillä tai etäännyttelet itseäsi, ja se pelottaa hänet pois sinusta yrittäessään olla loukkaamatta itseään.

5. Et anna hänelle tarpeeksi tilaa

Me kaikki tarvitsemme tilaa ja omaa aikaa, olimme sitten parisuhteessa tai emme.

Jos hän on kanssasi, se ei tarkoita sitä, että teidän on vietettävä jokaisen päivän jokainen sekunti yhdessä tai että sinun on tiedettävä, missä hän on aina, kun ette ole yhdessä.

Jätä hänet rauhaan. Hän tarvitsee omaa tilaa. Hänen on puhuttava miesystäviensä kanssa, hänen on vietettävä aikaa itsekseen. Etenkin, jos hänellä on ongelmia ratkaistavana.

Miehet eivät yleensä puhu ongelmistaan.

He vetäytyvät jonnekin hiljaiseen paikkaan, käsittelevät sitä, mikä heitä vaivaa, ja kun he ovat lopettaneet, he kertovat sinulle kaiken siitä.

Jos pakotat hänet viettämään aikaa kanssasi ja kertomaan sinulle asioita, jotka haluat tietää, näytät takertuvalta ja tarvitsevalta. Ja hän kyllästyy siihen ja lähtee pois.