Skip to Content

Tavataan Taas, Kun Olet Vanha Versio Itsestäsi

Tavataan Taas, Kun Olet Vanha Versio Itsestäsi

Ei ole mitään tuskallisempaa, kuin se, että ihminen jonka tunnet parhaiten, hiljalleen muuttuu joksikin, jonka joskus tunsit. Ei ole mitään pahempaa, kuin katsoa ihmistä, jonka kanssa olet yhteydessä niin monella tasolla etkä enää tunnista häntä.

Ei ole mitään pahempaa, kuin rakastaa jotain, mutta sinun täytyy päästää hänet menemään. Ja näin tunnen sinua ja meitä kohtaan nyt.

En rehellisesti sanottuna tiedä, mitä meille tapahtui. Me olimme sielunkumppanit, ymmärsimme toisiamme yhdellä pienellä katseella, sinä olit minun tukeni ja minulla oli sinut aina. Minun ei tarvinnut edes ajatella kahdesti, mitä minä sinulle merkitsin, minä olin koko maailmasi niin kuin sinä olit minun.

Sinä arvostit minua paljon enemmän. Minä olin sinulle ensisijalla ja mitä ikinä tapahtuikaan, sinä olit minun puolellani.

Et milloinkaan antanut kenenkään puhua minusta pahaa selkäni takana. Luotit minuun paljon enemmän, rakastit minua paljon enemmän ja arvostit minua paljon enemmän kuin nyt.

Me olimme kumppanit. Me jaoimme kaiken eikä ollut yhtään taistelua, joista emme olisi yhdessä selvinneet.

Aiemmin minulla oli tapana valvoa öisin ja kiittää luojaa siitä, että lähetti sinut minun tielleni. Olit jokaisen naisen unelma. Minä toivoin, että asiat olisivat pysyneet niin elämämme loppuun saakka.

Vain sinä sait minut tuntemaan olevani ainoa nainen tässä maailmassa ja rehellisesti sanottuna, kukaan muu ei saa minua tuntemaan, kuten sinä sait. Ei nyt, ei koskaan.

Mutta pikku hiljaa satumme alkoi haihtua pois. Meistä tuli enemmän sellainen surkea pariskunta, joka jo vietti elämäänsä yhdessä ja jotka vain ruokkivat toisiaan. Ja juuri niin tapahtui. Me ruokimme toisiamme. Me aloimme pitää toisiamme itsestään selvänä.

Et enää välittänyt tehdä minuun vaikutusta. Et enää välittänyt, olinko onnellinen vai surullinen. Vietit mieluummin aikaa jonkun toisen kanssa, sillä välin kun minä olisin antanut kaikkeni saadakseni sinut viereeni, yhtä onnellisena ja sitoutuneena, kuin aiemmin olit.

Et enää nauranut vitseilleni. Mikään, mitä tein, ei ollut sinulle riittävästi. Asiat, jotka huvittivat sinua ennen minussa, eivät enää herättäneet minkäänlaisia tunteita sinussa.

Sama mitä tein, en enää saanut tuotua esiin vanhaa sinua. Ja suoraan sanoen, tämän uuden sinun kanssa eläminen oli kuin eläisi kämppäkaverin kanssa, josta et pidä. Teette kaikki ydinasiat yhdessä, mutta välttelette toisianne ja vihaatte toistenne läsnäoloa.

Ihmettelen, minne katosi se kaikki palava intohimo, jota toisiamme kohtaan tunsimme?

Älä ymmärrä minua väärin, minä rakastan sinua vieläkin. Kun olet lähelläni, haluan silittää hiuksiasi. Haluan sinun ottavan minut käsivarsillesi ja halata minua. Minä vieläkin janoan huuliasi huulilleni. Minä vieläkin annan elämäni sinulle.

Ainoa tulevaisuus, jonka pystyn näkemään, on sinun kanssasi. Ja minä haluan olla vierelläsi siitä huolimatta, kuinka surkealta minusta tuntuu. Mutta luulen, että me molemmat ansaitsemme enemmän.

Katsos, minä rakastan sinua edelleen, mutta en enää pidä sinusta. En pidä tästä ihmisestä, joka sinusta on tullut. En pidä tästä miehestä, joka ei näe minua. En pidä tästä miehestä, joka pitää minua itsestään selvyytenä.

En pidä tästä miehestä, joka valitsee kaiken muun ennen minua. En pidä tästä miehestä, joka ei saa minua tuntemaan enää oloani rakastetuksi ja halutuksi.

Olimme molemmat onnettomia tässä parisuhteessa ja siksi minun täytyi päästää sinut menemään.

Minun täytyy päästää sinut menemään menneisyytemme vuoksi. Kaikkien noiden kauniiden muistojen vuoksi, rakkautesi vuoksi. En halua pysyä liian kauan, odottaen, että jokainen kaunis muistomme on korvattu likaisilla muistoilla.

En halua unohtaa, mitä meillä oli. Mutta et voi odottaa minun antavan sinun elää menneen loiston varjossa. Tiedän, kuinka kyvykäs sinä olet rakastamaan ja siksi en tyydy tähän, mitä minulle nyt annat.

Kiinni pitäminen ei johda meitä mihinkään hyvään. Jonkun tulee olla tarpeeksi rohkea sanoakseen hyvästi ja vetää meidät ulos tästä myrkyllisyyden pyörteestä, johon olemme vajonneet. Se voin olla myös minä.

Kun löydät itsesi taas, minä odotan.

Nämä eivät ole jäähyväiset, joten älä katso sitä niin. Tämä on vain ’nähdään myöhemmin’. Etsi tiesi takaisin luokseni, kun olet parempi versio itsestäsi ja minä odotan sinua, kun minä olen parempi versio itsestäni.

Kun alat pitää puolisoasi itsestään selvyytenä eikä ole mitään asiaa, mitä ette olisi jo tehneet, on vielä yksi asia, joka tulee tehdä. Näytä hänelle, miltä elämänne näyttää ilman toisianne. Ja juuri sitä minä olen parhaillaan tekemässä.

Lähden pois ja päästän sinut menemään. Vetäydyn sinusta kauemmas, koska minulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa jäljellä. Jos välität, sinä heräät kuten minäkin heräsin. Jos vielä rakastat minua, sinä tulet minua kohti. Ja lupaan, että olen siinä ottamassa kädestäsi kiinni.

Etsi minut uudelleen, kun olet se mies, johon rakastuin. Koska se, joka nyt olet, on joku, jota en enää tunne ja joku, jonka kanssa en halua viettää elämääni.