Skip to Content

Tällaisen Miehen Kanssa Sinun Ei Kuuluisi Olla Yhdessä, Horoskooppimerkkisi Perusteella

Tällaisen Miehen Kanssa Sinun Ei Kuuluisi Olla Yhdessä, Horoskooppimerkkisi Perusteella

Jotkut parisuhteet ovat vain taakka sydämillemme ja ne jättävät meidät loppuun kulutetuiksi.

Esittääkseni sen yksinkertaisesti, on olemassa joitain miehiä, jotka ovat elämässämme opettaaksemme sen, mitä emme halua elämältä ja näyttämässä meille, millaisen miehen haluamme rinnallemme.

Välttääksesi tuhlaamasta aikaasi, tässä on joitain miestyyppejä, joita sinun tulisi välttää, perustuen horoskooppimerkkiisi.

Oinas

Oinaat ovat hyvin seikkailuhenkisiä ja he haluavat puolisokseen seikkailuhenkisen sielun myös.

Myöskin oinaat ovat hyvin tuotteliaita, joten he näkevät puolisonsa lykkäävän asioita kymmenettä päivää peräkkäin, he saattavat alkaa ymmärtää, että he eivät halua tuota ihmistä elämäänsä.

Jos oinas suunnittelee juhlia ja heidän tärkeä ihmisensä haluaa pysyä kotona, kuten teki jokaisella edellisellä kerralla, tässä tulee vastaan ongelma.

Härkä

Härät eivät pysty käsittelemään narsismia. Piste.

Härkänä sinä et välitä siitä, että puolisosi näyttää hyvältä treffeillä ja näyttää hyvältä koko ajan, mutta jos hän yrittäminen olla huomion keskipisteenä narsistisena-minänä ei ole OK.

Et kestä huomionhakuisia ihmisiä, koska sinäkään et ole sellainen. Jos mies suutelee omaa heijastustansa mieluummin kuin hän suutelee sinua, älä aikaile vaan lähde.

Kaksoset

Viimeinen asia, jota kaksos-naiset tarvitsevat on ujot miehet, jotka tarvitsevat jatkuvasti hyväksyntää ulkonäölleen ja teoilleen.

Jos sinun tarvitsee koko ajan kertoa, kuinka paljon rakastat häntä ja hänen ei tarvitse pelätä sinun jättävän hänet, hän ei yksinkertaisesti ole sinua varten.

Tarvitset jonkun, jonka kanssa kävellä kadulla ja joka näyttää upealta ja itsevarmalta. Et jotain, joka piileskelee takanasi, koska sinä olet parisuhteessanne se, joka pukee ylleen housut.

Rapu

Rapu-naiset tietävät, mitä he haluavat elämältään ja odottavat samaa heidän puolisoltaan.

Nämä naiset rakastavat näyttää tunteitaan epätavallisilla tavoilla ja jos olet yksi heistä, et tarvitse jotain, joka ei arvosta tunteitasi tai jotain, joka ei välitä ja rakasta.

Sinä näet paljon vaivaa parisuhteen eteen, joten älä asetu aloillesi jonkun sellaisen kanssa, joka ei halua antaa yhtä paljon rakkautta ja kiintymystä sinuun.

Leijona

Leijona on ’kaikki tai ei mitään’ –tyyppinen merkki ja sinä tarvitset miehen, joka tarjoaa sinulle sen määrän huomiota, kuin sinä tarvitset.

Jos valmistaudut olemaan jonkun kanssa kaiken hereillä olo aikasi, sinä et yksinkertaisesti pysty olemaan sellaisen kanssa, joka viestittelee koko ajan ystäviesi kanssa ilman, että huomaa sinun olevan hänen vieressään.

Niin paljon kuin haluaisitkin sen toimivan, jos hän ei ole valmis näkemään vaivaa näyttääksesi, kuinka tärkeä olet hänelle, miksi tuhlata aikaasi?

Neitsyt

Neitsyt, sinulla on mukava käytännöllinen pää olkapäidesi yllä, joka tarkoittaa sitä, että teet upeita päätöksiä elämässäsi, oli sitten kyse rakkaudesta tai työelämästä.

Olet hyvin käytännönläheinen ja tiedät, että parisuhteet ottavat paljon aikaa. Se tarkoittaa sitä, ettet pysty olemaan jonkun toivottoman romanttisen ihmisen kanssa.

Kysyt ehkä miksi? Toivoton romantikko rakastaa ideaa, että antavat enemmän rakkautta ihmiselle, jonka kanssa he ovat.

He käyttävät aikansa lahjojen antamiseen ja antavat sinulle ylitsepursuavasti huomiota, jota et välttämättä tarvitse. Tarvitset jonkun, joka on yhtä tuottelias kuin sinä olet ja joka työntää sinua ulos mukavuusalueeltasi.

Vaaka

Vaa’at tarvitsevat kommunikaatiota! Jos miehesi on enemmän tekijä tai edes jos hän on sellainen, joka pelaa olevansa vahva ja salaperäinen, tiedät, että tuollainen ei sovi sinulle.

Kun kohtaat riidan, sinun täytyy tietää, että pystyt puhumaan tunteistasi avoimesti ilman, että joku vääntää naamalleen ihmeellisiä ilmeitä sinun sanojesi vuoksi.

Skorpioni

Olet hyvin salaperäinen nainen, jonka ei tulisi etsiä tätä ominaisuutta miehestä.

On OK olla viileä joskus, mutta kun on vakavan parisuhteen aika, et halua joutua kyseenalaistamaan sitä, pitääkö hän sinusta vai ei, koska hän pitää kaiken itsellään.

Tarvitset jonkun, joka puhuu kaikesta kanssasi ja saa pienetkin asiat sinusta ulos. Jos sanot, ”kaikki hyvin”, hänen tarvitsee pysyä vierelläsi, kunnes alat puhua siitä, mikä on vialla. Et sellaista, joka pysyy vierelläsi hiljaa.

Jousimies

Upeana ja itsenäisenä naisena sinun miehesi tulisi rakastaa ja arvostaa sinua tavalla, joka ei ole takertuvaa, koska epämukavuuden hetkellä, sinä pakenet tuollaista ihmistä.

Sinä tarvitset myös jonkun, joka pysyy seikkailuhenkisyytesi mukana ja joka pystyy pitämään kanssasi hauskaa. Älä valitse sellaista, joka istuu kotona 24/ ja kutsuu sitä rakkaudeksi.

Kauris

Et tarvitse sellaista, joka ei vielä ole sisäistänyt sitä, mihin hänen elämänsä on menossa. Älä valitse kapinallista ihmistä, joka elää tälle päivälle, koska sellainen mies ei ole sinua varten.

Mutta loppujen lopuksi, olet sellainen nainen, joka elää uralleen ja itsekehitykselleen, miksi kiirehtiä? Tarvitset jonkun, joka on siinä sinua varten tukemassa suunnitelmiasi ja kulkemassa rinnallasi.

Jos hän haluaa vian pitää hauskaa, jatka eteenpäin.

Vesimies

Sinä olet myös hyvin itsenäinen. Et tarvitse kumppania ja jos sellaisen haluat, asia on aivan toinen. Haluat jonkun, jolla on tavoitteet asetettu ja voitte tavoitella niitä yhdessä.

Myöskin henkevät keskustelut ovat välttämättömiä! Jos hän näyttää hyvältä, mutta on niin typerä kuin ihminen vain voi olla, se ei tule toimimaan sinun kanssasi.

Kalat

Tärkein asia, joka sinun tulee ymmärtää Kala-naisena, on se, että et voi korjata jotain toista!

Kaikki tiedämme, että olet nainen, joka haluaa pitää huolta toisista ja saada heidät tuntemana olonsa paremmaksi, mutta jos poikaystäväsi on tunteeton ääliö, joka asettaa omat tarpeensa kaiken muun edelle, silloin sinun tulee kiirehtiä pois hänen luotaan.

Et voi olla osana parisuhteessa, joka on jotain niin myrkyllistä!