Skip to Content

Tätä Miehet Pitävät Mahtavana Seksinä

Tätä Miehet Pitävät Mahtavana Seksinä

Me kaikki tiedämme, että miehet todella rakastavat seksiä. Naiset myös. Mutta jokainen mies, jonka kanssa olemme, haluaa ajatella olevansa paras kumppanimme lakanoiden välissä ikinä. He haluavat heidän egoaan buustattavan meidän voihkinnallamme ja kiljumisellamme, mutta se ei aina ole vain sitä.

1. He haluavat tietää, että olemme liekeissä

Kun olen puhunut monien miesten kanssa aiheesta, he kaikki sanovat tätä samaa: ”Me haluamme nähdä, että nainen on liekeissä”. Sillä hetkellä, kun hän näkee, että olet halukas hauskanpitoon, se on suuri buusti hänelle.

Kuinka hän näkee sen? Kun kävelet häntä kohti, puret huultasi, katselet hänen vartaloaan silmien sijaan. Kun lähestyt häntä sillä tavalla, että haluat hänet juuri siinä ja heti. Silloin hän tietää, että hauskuus on jo alkanut ja että hän on varma siitä, että sinä haluat sitä yhtä paljon kuin hän haluaa.

2. Kun olet intohimoinen

Hän haluaa sinun rakastavan sitä ja että hän vie sinut mukanaan. Hän haluaa sinun olevan intohimoinen seksistä, hänestä ja jokaisesta sekunnista, jonka vietätte sängyssä (tai missä vain). Hän ei halua sinun vain makaavan siinä kuin kuollut kala, odottaen hänen tekevän kaiken työn.

Hän haluaa sinun tekevän yhteistyötä ja sinun näyttävän hänelle, että nautit siitä myös. Voihki lujaa ja ole sotkuinen. Se on paras tapa näyttää puolisollesi, että hän tekee sen oikein ja juuri niin, kuin hänen haluat tekevän. Se saa hänet tuntemaan olonsa Seksin Jumalaksi.

3. Kun tiedät, kuinka kommunikoida

Jos alat huutaa hänelle, että se sattuu, se ei ole hänen lempiasiansa. Sano se ennemmin voihkaisun kautta: ”Mmmmm… haluatko kokeilla tätä?” ja ota ohjat, näyttäen hänelle, että nautit siitä tarpeeksi näyttääksesi villin puolesi. Se on paljon parempaa kuin huutaa hänelle, että hän tekee sen väärin. Se tulee loukkaamaan hänen egoaan ja se on hyvin häpeällistä miehelle.

4. Kun olet itsevarma

Hän ei halua sinun olevan ujo vartalosi suhteen, koska hän pitää sinua äärimmäisen seksikkäänä. Näytä vartaloasi ja syleile sensuaalisuuttasi. Anna hänen kosketella koko vartaloasi – hän todennäköisesti katselee sinua ja näkee silmissään herkkua. Joten ole itsevarma kurveistasi, kysy häneltä, pitääkö hän näkemästään ja katso sitä tapaa, millä hän katselee sinua.

Vain se, että olet itsevarma, saa hänet syttymään enemmän kuin mikään muu, koska hän ajattelee olevansa se, joka teki sinusta tämän villin naisen, jota hän ihailee parhaillaan.

5. Kun kokeilette uusia asioita

Perinteinen on tylsää. Kaikki tekee sitä. Hän haluaa tutkia uusia asioita kanssasi. Se osoittaa, että olet kiinnostunut ja avomielinen. Voit vaikka mainita jotain uutta, jota haluaisit kokeilla, koska hän ei halua sinun tekevän mitään sellaista, jota et halua. Hän haluaa nähdä sinun olevan siitä yhtä kiinnostunut kuin hänkin.

6. Kun hänellä on sinun jakamaton huomiosi

Älä katsele ympärillesi. Älä tarkista puhelintasi. Älä kysele häneltä kysymyksiä, jotka eivät liity millään tavalla hetkeen. Se sammuttaa liekin, kun hän on tekemässä parhaansa tehdäkseen sinuun vaikutuksen, mutta sinä kyselet häneltä säästä tai jostain vastaavasta.

7. Kun kehut häntä

Ei sen väliä, millä tavalla, mutta kerro hänelle, että rakastat sitä, mitä hän on tekemässä. Kehu hänen liikkeitään, anna hänen tietää, että hän tekee sen oikein. Kilju hänen nimeään, kuin hän olisi ainoa mies, jota haluaisit panna loppuelämäsi. Se on suurin sytyttäjä kaikista!