Skip to Content

8 Asiaa, Jotka Sinun Tulee Tietää Seksistä Eksän Kanssa

8 Asiaa, Jotka Sinun Tulee Tietää Seksistä Eksän Kanssa

Seksi eksäsi kanssa ei aina ole huono kokemus. Siinä on olemassa positiivisia asioita ja jos olet tarpeeksi fiksu ollaksesi kiintymättä häneen sen jälkeen, kun olet harrastanut seksiä eksäsi kanssa, sinulla ei ole mitään menetettävää.

Tässä on joitain hyviä ja huonoja puolia, joita sinun tulee tietää seksistä eksäsi kanssa, joten ehdotan, että luet eteenpäin.

1. Te molemmat tiedätte, mistä toinen osapuoli pitää

Kun harrastat seksiä eksäsi kanssa, sinun ei tarvitse hermoilla mistään. Sinä tunnet hänen vartalonsa ja tiedät, mitä hän pitää. Sinun ei tarvitse vaivata päätäsi sillä, pitikö hän jostain vai ei. Sinä tiedät, että hän piti, koska hän ei ole muuttunut niin lyhyessä ajassa.

Ja toisaalta, hän tietää, mikä sinusta tuntuu hyvältä, joten hän tekee asioita, joita sinä haluat sinulle tehtävän. Jos teille molemmille on selvää, että se on vain seksiä ilman kiintymystä, silloin siinä ei ole mitään pahaa.

2. Voit vain rentoutua ja nauttia

Jos harrastat seksiä eksäsi kanssa, sinun ei tarvitse stressata siitä, meneekö jokin pieneen. Hän jo tuntee vartalosi ja sen, mistä pidät sängyssä, joten ei ole epäilystäkään siitä, etteikö teillä olisi upeaa seksiä.

Joten niin kauan, kun se on molemmille ok, rentoudu ja nauti, koska tässä ei ole mitään murehdittavaa.

3. Sinun ei tarvitse jäädä yöksi

Juttu on siinä, että kun harrastat seksiä eksäsi kanssa, sinun ei tarvitse luoda kohtausta, lähteekö hän heti kun olette valmiit. Sinä et tunne oloasi käytetyksi tai huonoksi, koska ette ole enää yhdessä ja te molemmat voitte tehdä mitä haluatte.

Jos haluat, voit jäädä yöksi ja jos et, sinä voit vain lähteä. Kumpikaan teistä ei loukkaannu.

4. Tunnet olevasi turvassa hänen kanssaan

Kun harrastat seksiä jonkun uuden kanssa, et tunne tuota ihmistä yhtään. Sinä et tiedä, pitääkö hän rajusta vai hitaasta tahdista etkä ole yksinkertaisesti valmis noihin asioihin.

Mutta kun harrastat seksiä eksäsi kanssa, se on kuin olisit tullut kotiin taas, jossa kaikki on sinulle tuttua. Ja tuo tunne saa sinun olosi turvalliseksi ja olet valmis täydelliseen rentoutumiseen ja nautintoon.

Samaan aikaan…

5. Voi tuntua siltä, että hän käyttää sinua hyväkseen

Kun eroat ja harrastat seksiä eksäsi kanssa, saatat ajatella, että hän viettelee sinut, koska haluaa käyttää sinua tyydyttääkseen omat tarpeensa ja vain jättää sinut kuten aiemminkin.

Ehkä hän tuntee olonsa hyväksi kanssasi, koska hän tietää, mitä sinä haluat ja sinä tiedät, mitä hän haluaa, joten hän on varma, että hänellä on mahtavaa aikaa sinun kanssasi.

6. Sinä kiinnyt häneen

Huono asia seksissä eksän kanssa on se, että sinä saatat ajatella, että makaamalla hänen kanssaan te ratkoitte kaikki ongelmanne. Voit kiintyä mieheen, josta erosit ja joka sai sinut pettymään.

Ja jos alat miettiä palaamista yhteen hänen kanssaan, olet tuhoon tuomittu. Joten varo ja mieti kahdesti, mitä sinä oikeasti haluat.

7. Seksi eksäsi kanssa ei ole lopetus

Älä ajattele, että seksi eksäsi kanssa ratkaisisi kaikki ongelmat, joita teillä kahdella oli ja että saat lopetuksesi. Se vaatii paljon enemmän kuin vain mahtavaa seksiä ratkaista kaikki ongelmat kahden ihmisen välillä ja sinun tulee muistaa tämä.

Jos oikeasti haluat maata hänen kanssaan, tee se, mutta älä ajattele, että mikään muuttuisi. Muista, miksi erositte.

8. Herättelet turhia toiveita ja satutat itsesi

Kun harrastat seksiä eksäsi kanssa, riskeeraat jotain asioita. Saatat ajatella, että olisi upeaa olla hänen kanssaan jälleen, koska tulette toimeen niin hyvin ja saatat alkaa uneksia hänestä.

Toisaalta, hän saattaa maata kanssasi sen vuoksi, ettei hänellä ole ketään muutakaan ja sinä olit ensimmäinen, joka oli saatavilla. Ja mitä saat lopulta? Särkyneen sydämen ja tunteen, ettet ole arvokas. Haluatko sitä oikeasti rakkauselämältäsi? En ajatellutkaan niin!