Skip to Content

Miehelle, Joka Opetti Minulle, Mitä Rakkaus Ei Ole!

Miehelle, Joka Opetti Minulle, Mitä Rakkaus Ei Ole!

Pohdiskelin päiviä, etsin syitä, miksi valitsit olla rakastamatta minua. Kuukausien mielipaha, katkeruus ja viha söivät minun herkkää luonnettani. Niin monta kysymystä ilman vastausta piti minut hereillä kokonaisia öitä. Tyynyni kastui kyyneleistäni, sydämeni oli täysin särkynyt. Hermostuneisuus piti minua otteessaan keskellä yötä, valmiina ottamaan kaiken sen, mikä minussa oli jäljellä. En pystynyt kantamaan tätä tarpeetonta taakkaa. Nämä tunteet eivät olleet oikein. Minun ei tarvinnut olla niin. Minun ei tarvinnut olla tuollainen, ajatusteni vanki.

Katsos, ennen kuin ymmärsin, minkä olin antanut kuluttaa itseäni ja hallita elämääni, en pystynyt päästämään itseäni vapaaksi. Vapaaksi noista valheista, jotka olivat vaivanneet minua niin pitkään. Vapaaksi tuskallisista muistoista, jotka olivat upotettuina minuun. Vapaaksi hyväksynnän anomisesta. Minä pystyin nyt päästämään irti taakasta eikä se enää hallinnut minun päiviäni, tulevaisuuttani ja elämääni.

Itseni valitseminen tarkoitti itseni vapauttamista. Joten valitsin ottaa nämä epäonniset tilanteet vastaan ja rakentaa itseäni niistä ennemmin kuin antaa niiden hajottaa minut. Valitsin nauttia elämästä jälleen ja nähdä arvoni. Valitsin rakastaa itseäni, arvostaa arvojani ja asettaa omat rajani. Sinun lähtemisesi oli parasta, mitä minulle olisi voinut tapahtua silloin. Se antoi minulle mahdollisuuden uuteen alkuun ja se auttoi minua ymmärtämään, että en tarvinnut sitä, mitä minulla oli ja mitä olin halunnut. Minä olin tarpeeksi hyvä itselleni ja ollakseni rehellinen… minä olin liian hyvä sinulle.

Siltikin kaiken tämän jälkeen… annan sinulle anteeksi. En siksi, että ansaitsisit sen, vaan koska minä ansaitsen rauhan. Minä ansaitsen sen, että siirryn elämässäni eteenpäin, hyväksyn virheeni täysin sydämin. Ei – anteeksianto ei anna hyväksyntää käytöksellesi, mutta se sallii minun toipua menneisyydestäni.

Jos et olisi ollut olemassa ja jos et olisi kohdellut minua, kuten teit, en ehkä olisi koskaan ymmärtänyt, kuinka paljon enemmän ansaitsen rakkautta. Kyllä, en olisi koskaan syöksynyt omiin epävarmuuksiini, mutta sinä et olisi myöskään manipuloinut minua. Sinä teit sen vaivatta ja se on ok.

Joten vilpittömästi kiitän sinua, kun toit kaiken tämän eteeni. Avasit silmäni totuudelle, vaikka se oli vaikea hyväksyä. En tule koskaan enää sokaistumaan rakkaudesta näiden opetusten ansiosta, jotka opin tuskani kautta.

Sydämeni pohjasta.
Kiitos.