Skip to Content

Tässä On, Mikä Masentaa Sinua Eniten, Horoskooppisi Mukaan

Tässä On, Mikä Masentaa Sinua Eniten, Horoskooppisi Mukaan

Mikä on se asia, joka laskee mielialaasi? Asia, joka saa sinut aina tuntemaan olosi surkeaksi ja huonoksi itsestäsi?

Et ehkä tiedä sitä, mutta useimmissa tapauksissa tämä liittyy horoskooppimerkkiin, johon kuulut.

Oinas

Oinas horoskooppi

Tunnet olosi alakuloiseksi aina, kun elämässäsi ei tapahdu mitään, joten masennuksesi liittyy yleensä tylsyyteen. Itse asiassa nautit paineen alla olemisesta, koska se pitää sekä kehosi että mielesi aktiivisena ja kiireisenä, eikä sinulle jää tarpeeksi aikaa miettiä sitä, mikä sinua vaivaa.

Kerronpa sinulle, että ei ole mitään väärää pitää taukoa silloin tällöin. Se, että nukut pidempään tai lepäät, ei tarkoita, että olet hyödytön tai että tuhlaat päiväsi.

Härkä

Härkä horoskooppi

Jos kuulut tähän horoskooppiin, masennut heti, kun jokin asia ei suju niin täydellisesti kuin olet suunnitellut. Sinun on vaikea hyväksyä, että joskus on epäonnistuttava ennen kuin onnistuu, etkä osaa käsitellä tappiota.

Sinun ei tarvitse olla virheetön ollaksesi rakastettu. Hyväksy epätäydellinen itsesi, sillä juuri se tekee sinusta ainutlaatuisen ja erityisen.

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Kaksosilla on samanlaisia syitä kuin Härillä tuntea itsensä masentuneeksi. Mutta sinä olet vielä äärimmäisempi kuin he.

Et kirjaimellisesti pysty pysymään yhdessä paikassa pitkään. Tarvitset matkustamista ja mahdollisuutta tutustua uusiin ihmisiin ja paikkoihin kuin ilmaa hengittääksesi. Etkä tule koskaan olemaan täysin onnellinen, ennen kuin löydät jonkun, jolla on samat intohimot kuin sinulla.

Syöpä

Syöpä horoskooppi

Kun sinulla on vaikeaa, sen sijaan, että puhuisit asiasta läheisillesi, rakennat muureja itsesi ympärille ja päätät käsitellä asioitasi yksin. Näin ollen se saa sinut entistä masentuneemmaksi.

Kun näin tapahtuu seuraavan kerran, älä siis pelkää jakaa tunteitasi maailman kanssa. Kaikki eivät tuomitse sinua tai käytä haavoittuvia puoliasi hyväkseen.

Leijona

Leijona horoskooppi

Suuttumuksen pitäminen ja menneet kaunat valvottavat sinua öisin. Sinun on vaikea hyväksyä anteeksipyyntöjä, joita et koskaan saanut, ja siirtyä eteenpäin niiden taholta, jotka ovat tehneet sinulle pahaa.

Ole anteeksiantavampi. Ponnistele ja ole tarpeeksi vahva päästääksesi irti. Jätä menneisyys menneisyyteen ja lopeta koston tavoittelu, koska vahingoitat vain itseäsi.

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Asiat, jotka saavat sinut masentumaan, ovat liiallinen ajatteleminen ja analysointi. Haluat kaikkien ja kaiken ympärilläsi olevan täydellisessä järjestyksessä, ja heti kun jokin asia ei mene suunnitellusti, pidät sitä omana epäonnistumisenasi.

Vedä syvään henkeä ja tee parhaasi rentoutuaksesi. Muista, että tuhlaat energiaasi ja aikaasi asioihin, joilla ei ole niin suurta merkitystä.

Vaaka

Vaaka merkki

Olet harvoin masentunut, kun olet tungoksessa. Mutta heti kun jäät yksin ajatustesi kanssa, tilanne muuttuu.

Kaikki tämä tapahtuu siksi, että sinulla on taipumus paeta ongelmiasi varmistamalla, että olet aina ihmisten ympäröimänä. Siksi ongelmasi kasaantuvat, ja lopulta, kun olet yksin, ne tuntuvat paljon suuremmilta kuin ne todellisuudessa ovat.

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Toisin kuin kirjekkäät, skorpionit tarvitsevat tilaa ja omaa aikaa, jotta voivat ladata akkujaan. Ja eniten sinua ärsyttää se, että sinulla on joku, josta välität, mutta joka on liian takertuva eikä anna sinulle yksityisyyttä. Kun näin käy, tunnet olevasi häkissä ja tukahdutettu, eikä mikään muu kuin kahdenkeskinen aika voi palauttaa tasapainoasi.

Jousimies

Syy masennukseesi on yleensä itsekkyyden puute. Olet empaattinen, etkä yksinkertaisesti osaa olla välittämättä jonkun kivusta tai ongelmista.

Ajattelet liikaa muiden ihmisten tunteita ja tarpeita samalla kun jätät itsesi huomiotta. Muista – ei ole mitään itsekästä siinä, että asetat itsesi etusijalle, ja sinun on aika alkaa tehdä niin.

Kauris

Kauris merkki

Jos kuulut tähän horoskooppiin, olet kontrollifriikki. Sinun on aina pidettävä kaikki käsissäsi, ja heti kun tunnet, ettet ole johdossa, alat panikoida.

Mene kerrankin virran mukana. Rentoudu ja katso, mihin elämä sinut vie. Kyllä, se on aluksi vaikeaa, mutta huomaat vielä, miten vapauttava tämä päätös on tulevalle itsellesi.

Vesimies

Vesimies

Suurin syy masennukseesi ovat ihmiset ympärilläsi. Kun riitelet jonkun kanssa, he yleensä ymmärtävät sinut väärin, etkä onnistu todistamaan asiaasi. Näin ollen päädyt joskus esiintymään pahiksena, vaikka tarkoituksesi olisivat toisenlaiset.

Lakkaa ajattelemasta sitä, miten muut tulkitsevat sinut. Tiedät totuuden ja tiedät, että olet antanut parhaasi, ja jos he eivät ymmärrä aikomuksiasi, se on heidän ongelmansa.

Kalat

Kalat horoskooppi

Jos kuulut tähän horoskooppiin, yksilöllisyytesi on yksi tärkeimmistä asioista sinussa. Ja vaikka vaalit sitä, totuus on, että se, että erotut aina muista, masentaa sinua aika ajoin.

Älä koskaan muuta itseäsi muiden vuoksi. Olet se, joka olet, ja juuri sellainen sinun pitäisi olla, kaikista sosiaalisista normeista huolimatta.