Skip to Content

Miten Saada Mies Sitoutumaan Käyttämällä Käänteistä Psykologiaa

Miten Saada Mies Sitoutumaan Käyttämällä Käänteistä Psykologiaa

Olet ollut parisuhteessa tai melkein parisuhteessa jonkin aikaa, ja tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt.

Olette saavuttaneet tietyn tason ja hän on hyvin haluton pääsemään seuraavalle tasolle.

Hän antaa sinulle juuri sen verran, että voit pitää kiinni ja pysyä hänen rinnallaan, mutta se ei koskaan riitä. Hän selvästi pelkää sitoutumista.

Deittiasiantuntijat ympäri maailmaa ja minä, joka olen itse käynyt läpi yhden näistä tilanteista, voin vahvistaa, että käänteisen psykologian käyttäminen miehiin on ainoa asia, joka saa heidät sitoutumaan.

Minulta kesti kauan ja paljon sydänsurua ja tuskaa huomata, että olin tehnyt kaiken väärin.

Laitoin elämäni jäihin odottamaan, että hän vapautuisi sitoutumisen pelosta.

Odottamalla onnistuin lähettämään hänet jonkun toisen syliin.

En syytä häntä, enkä sitäkään. En vain ollut valmis tehtävään. Hän tunsi käänteisen psykologian salaisuudet ja tiesi, miten saada mies sitoutumaan, ja minä olin tietämätön.

Olin yksi niistä tytöistä, jotka luulivat, että se vain vie aikaa, että se, mitä tapahtuu, ei ole minun kontrollissani.

Olin niin varma, että se oli oikea tapa toimia, mutta kaiken tapahtuneen jälkeen huomaan, etten olisi voinut olla enempää väärässä.

Jotta et joutuisi toistamaan virhettäni, kerron sinulle, missä menin pieleen ja miten tein sen oikein, kun seuraavan kerran sain tilaisuuden.

Varmista, että valitset oikean miehen

Kun halusin sitoutumista ensimmäiseltä mieheltä, jonka kanssa olin yhdessä, en tajunnut, ettei hän ollut koskaan oikea mies minulle – sitoutui tai ei.

Mieti siis todella pitkään ja hartaasti, mitä miehesi tuo tullessaan ja onko hän todella sellainen, jonka kanssa haluat asioiden menevän vakavasti.

Etsi joku, joka kunnioittaa sinua, johon voit luottaa, joka on tukenasi ja joka saa yhdessä vietetyt tunnit tuntumaan minuuteilta.

Tämä on todella lyhyt versio, mutta nämä ovat perusasioita, joiden varaan voi rakentaa jotain todellista.

Lakkaa olemasta liian myöntyväinen

Tyydyin pieniin asioihin, joita hän antoi minulle. Varsinkin aikaan. Hän antoi minulle juuri sen verran aikaa, etten harkinnut muita vaihtoehtoja.

Hän tunsi rajani hyvin, joten hän piti niistä kiinni, eikä koskaan ylittänyt niitä. Olin liian lempeä, liian suostuvainen ja liian peloissani menettää hänet.

Minun ei olisi koskaan pitänyt pelätä menettäväni jotakuta, joka ei pelännyt menettävänsä minua. Kun ei näytä pelkäävänsä, asiat alkavat sujua omalla tavallaan.

Varmista, että investoinnit ovat tasapuolisia

Suhteeseen panostamisen ei pitäisi olla yksipuolista, vaan sen pitäisi mennä molempiin suuntiin.

Annoin itseni hänelle täydestä sydämestä ja sielusta, ja minä olin aina se, joka antoi hieman liikaa. Se on suurin ongelma, jonka useimmat meistä tekevät.

Annamme liikaa kaikkea emmekä saa mitään vastineeksi. Käänteisen psykologian soveltamisessa on se, että sinun on oltava itseäsi vahvempi. Sinun on peilattava hänen sijoitustaan.

Jos olet antanut itsestäsi enemmän yhden kerran liikaa, hänen on aika alkaa palauttaa se, mitä hän on pitänyt itsestäänselvyytenä.

Älä ole liian saatavilla

Löysin aina aikaa hänelle, riippumatta siitä, mitä olin sillä hetkellä tekemässä.

Halusin hänen tietävän, että hän oli elämäni tärkein ihminen, mutta tein sen väärällä tavalla.

Se viestii, ettei sinulla ole muuta elämää kuin hän. Ja usko minua, se on pahin viesti, jonka haluat lähettää.

Jos siis olet jo tehnyt suunnitelmia ystäviesi kanssa, mene tapaamaan heitä. Älä koskaan lykkää mitään, koska haluat olla hänen kanssaan.

Anna hänen tietää, että sinun aikasi on yhtä tärkeää kuin hänen, että viihdyt mielelläsi hänen kanssaan, mutta viihdyt mielelläsi myös ystäväsi kanssa.

Sen jälkeen hän ei voi vastustaa tapaamistasi mahdollisimman pian.

Aika alkaa tehdä töitä itsesi eteen

Laiminlöin omat henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteeni hänen takiaan, ja pahinta on se, että hänen ei tarvinnut edes kysyä minulta, vaan se oli kaikki omaa syytäni.

Tekemällä näin tapoin sen taikuuden, joka meillä oli alusta asti. Lähetin jälleen kerran viestin, ettei minulla ollut elämää hänen lisäkseen.

Se on todella surullista vielä nytkin, kun ajattelen sitä. Niinpä tulin sen jälkeen fiksummaksi.

Tajusin, että tie sen miehen sydämeen, jonka kanssa olen yhdessä, on se, että teen sydämeni täyteen. Minulla on harrastuksia. Vapaaehtoistyötä.

Kuntorutiini. Pärjään jopa paremmin työssäni. Olen ylpeä itsestäni ja mies, joka nyt seurustelee kanssani, on myös ylpeä minusta. Ylpeä ja hämmästynyt kaikesta siitä, mitä minulla on näytettävänä.

Hankkiudu eroon huolistasi

Jos keskityt seuraavaan askeleeseen ja murehdit jatkuvasti, mitä seuraavaksi tapahtuu, menetät suhteesi. Jäät paitsi, koska et pääse irti omasta päästäsi.

Jos otat koko ajan esille kysymyksen sitoutumisesta, se ei saa häntä sitoutumaan yhtään nopeammin, vaan se saa hänet juoksemaan vastakkaiseen suuntaan.

Tässä kohtaa käänteinen psykologia astuu kuvaan. Parasta on antaa hänelle tilaa ja nauttia hyvistä hetkistä, joita vietät hänen kanssaan.

Älä pidä kiinni sitoutumiskysymyksestä niin tiukasti, koska se, mitä saat, on täysin päinvastaista, etkä halua saavuttaa sitä.

Käänteinen psykologia toimii, jos näytät hänelle, ettet kiirehdi asioita ja puhut asiasta hyvin rennosti tai et ollenkaan, ja hän on valmis sitoutumaan ihan itsestään.

Yhteenvetona, paras tapa saada hänet sitoutumaan on olla itsenäinen. Tee asioita itse. Anna hänelle tilaa ja aikaa ikävöidä sinua.

Toki annat hänen tietää, että haluat viettää aikaa hänen kanssaan, mutta älä tee hänestä ihmistä, jonka kanssa sinun on oltava myöntyväinen.

Älä istu ja odota, että hän tekee suunnitelmia kanssasi. Tee omat suunnitelmasi ja sovita hänet aika ajoin aikatauluusi.

Myös sinun toiveesi, unelmasi ja halusi ovat tärkeitä. Kun teet töitä itsesi eteen ja sinulla on oma elämäsi parisuhteen lisäksi, saat hänet haluamaan olla osa tätä elämää.

Sitoutuminen ei pelota häntä, kun hän näkee, että olet mukana vapaaehtoisesti. Jos pakotat hänet siihen, hän pakenee, koska yksikään mies tällä planeetalla ei pidä siitä, että häntä painostetaan.

Kun käytät käänteistä psykologiaa avuksesi rakkaudessa tai missä tahansa muussa elämäntilanteessa, teet periaatteessa päinvastoin saavuttaaksesi sen, mitä haluat.

Joten ottamalla askeleen taaksepäin ja antamalla hänelle tilaa, itse asiassa edistyt ja saat hänet sitoutumaan helpommin.