Skip to Content

Tänä Vuonna, Päästä Irti Siitä, Joka Ei Ole Valmis Rakastamaan Sinua

Tänä Vuonna, Päästä Irti Siitä, Joka Ei Ole Valmis Rakastamaan Sinua

Olkoon tämä se hetki elämässäsi, jolloin päätät, että nyt riittää. Älä jää jonnekin, missä sinua ei nähdä, arvosteta tai rakasteta.

Älä jää, koska asiat vain pahenevat. Tiedän, että se on iso päätös ja että se on tuskallista ja vaikeaa, mutta katkaise naru, joka pitää sinut kiinni hänessä.

Et voi sanoa tai tehdä mitään muuttaaksesi sitä, millainen hän on. Hän pysyy aina samanlaisena, eikä hän tule koskaan olemaan tarpeeksi hyvä sinulle.

Avaa silmäsi, babygirl, ja näe hänet sellaisena kuin hän todella on, et sellaisena kuin haluat hänen olevan.

Hänellä on tuskin koskaan aikaa sinulle. Hän tekee kaiken oman mukavuutensa vuoksi. Hän merkitsee sinulle kaikkea, mutta hänelle sinä olet vain vaihtoehto ja tiedät sen syvällä sisimmässäsi. Se tappaa sinut hitaasti.

Hänen leikkinsä ja tämä sinun ja hänen välillään oleva juttu saa sinut menettämään järkesi. Olet ollut tässä tunteiden vuoristoradassa niin kauan, eikä se tunnu loppuvan koskaan, ennen kuin päätät lopettaa sen.

Katso peiliin, tyttöseni, ansaitset paljon enemmän.

Katso tarkkaan ja huomaa, kuinka kaunis olet, kuinka erityinen, hyväsydäminen ja merkittävä sinä todella olet.

Hiljennä ne äänet, jotka saavat sinut ajattelemaan, ettet ole tarpeeksi hyvä, tarpeeksi kaunis tai tarpeeksi fiksu ja että ne ovat syynä siihen, miksi hän ei anna sinulle aikaa.

Se ei voisi olla kauempana totuudesta.

Se, että hän kohtelee sinua huonosti, liittyy täysin häneen ja hänen päässään vallitsevaan sekasortoon eikä mitenkään sinuun. Lakkaa epäilemästä itseäsi. Lakkaa keskittymästä vikoihisi ja keskity täydellisyyteesi.

Sinulla on niitä paljon, älä heitä niitä pois niin helposti. Älä teeskentele, etteivät ne ole tärkeitä. Hyväksy myös virheesi ja hyväksy itsesi, koska olet upea juuri sellaisena kuin olet.

Katso itseäsi aivan eri silmin, sellaisilla, joita hänen läsnäolonsa ei saastuta.

Sinua ei ole luotu häntä varten, babygirl, hän ei osaa rakastaa.

Ja sinä olet täynnä rakkautta. Tarvitset jonkun, joka huomaa sen eikä pelkää rakastaa sinua takaisin. Jonkun, joka ei pelkää tuntea. Jonkun, joka on valmis olemaan mies, jonka ansaitset.

Tuo joku ei ole hän. Hän ei kykene rakastamaan. Hän osaa vain ottaa sinulta antamatta mitään takaisin. Hän välittää vain itsestään.

Hyväksy hänet sellaisena kuin hän on, opettelevana lukuna elämässäsi, joka opetti sinulle, miltä rakkaus ei koskaan saisi näyttää.

Älä sekoita häntä ikuiseen ihmiseen, hän ei ole muuta kuin rankka oppitunti, joka sinun oli opittava, jotta voisit tulla vahvemmaksi, viisaammaksi ja oppia rakastamaan itseäsi enemmän.

Unelmoi ja luo, tyttövauva.

Panosta itseesi yhtä paljon kuin olet panostanut häneen ja jopa enemmän. Anna itsellesi aikaa parantua, mutta jatka aina eteenpäin; etenitpä kuinka hitaasti tai nopeasti tahansa, jokainen askel on tärkeä.

Älä anna parisuhdetilanteesi määritellä sinua. Vaali sitä sisäistä rauhaa, joka sinulla on silloin, kun olet yksin, sen sijaan, että arvostaisit sitä sotkua, jota hän aiheuttaa sinulle. Luota itseesi, kuten et voisi koskaan luottaa häneen. Ole oma kalliosi. Sinä osaat tämän.

Pystyt mihin vain, kunhan annat itsellesi saman määrän energiaa, rakkautta ja sitoutumista, jota hän ei arvostanut, ja näet, miten elämäsi alkaa muuttua parempaan suuntaan.

Päästä irti siitä, joka ei ole valmis rakastamaan sinua, babygirl.

Päästä hänet menemään, vaikka se sattuu kuinka paljon, koska hänen läsnäolonsa elämässäsi satuttaa vielä enemmän. Sinä ansaitset parempaa kuin tämä.

Ansaitset kaiken kuluttavaa, “en voi elää ilman sinua” -tyyppistä rakkautta etkä sellaista, jota sinun täytyy työntää ja vetää ja pakottaa. Se rakkaus ei ole totta, se on vain väliaikaista.

Aloita tämä vuosi puhtaalta pöydältä ja ilman häntä. Tee tilaa jollekin arvokkaammalle, jollekin, joka on valmis sinulle, jollekin, joka on hulluna sinuun.

Äläkä koskaan tyydy vähempään.