Skip to Content

Ruma Puoli Empaattisena Olemisessa

Ruma Puoli Empaattisena Olemisessa

Empaatit ovat hyvin harvinainen laji ihmisiä, jotka ovat erityisherkkiä, hajoavaisia, melodramaattisia ja tunteellisempia kuin muut. Heillä on kyky tuntea ympärillä olevien ihmisten energiat ja useimmissa tapauksissa nuo energiat ovat pahoja ja ne kaikki imeytyvät heihin. Joten empaattina olemisessa on jotain hyviä ja huonoja puolia. Hyvät puolet ovat ne, että he ovat hyviä kuuntelijoita ja näkevät aina vaivaa auttaakseen muita, mutta huono puoli on se, että he asettavat aina muut edelleen ja unohtavat itsensä.

He voivat ehdyttää positiivisen energiansa auttaessaan muita, jotka eivät koskaan ole siinä heitä varten silloin kun he sitä tarvitsisivat. Kun olet empaatti, sinä viehätät negatiivista energiaa etkä ymmärrä, miksi se tapahtuu sinulle.

Juttu on siinä, että ihmiset aina tunnistavat empaatin ja he käyttävät tätä hyväkseen, koska empaatti ei koskaan sano ei, jos on olemassa mahdollisuus, että he voivat auttaa jotain. He tuntevat pahoin, jos he tietä ät, että he voisivat auttaa jotain eivätkä sitä tee. Tällaiset ihmiset menettävät yöunensa sellaisen vuoksi, joka ei koskaan tee samaa heille, mutta se on ainoa tapa, joten he osaavat toimia.

Joten jos tunnistat itsesi alla olevista ja sinua on satutettu monta kertaa elämäsi aikana, on olemassa mahdollisuus, että sinä olet empaatti. Ja vaikka kuuluisit tähän harvaan ihmisjoukkoon, älä pidä itseäsi onnekkaana, koska empaattina olemisessa on myös ruma puolensa.

Sinä imet kaiken negatiivisen energian ympäriltäsi itseesi.

Joskus sinä haluat tulla rakastetuksi, sen yhden ihmisen pitävän sinusta huolta, mutta kaikki mitä saat, on ihmiset, jotka tarvitsevat apua, mutta eivät tarjoa apuaan sinulle. Ja sinä, luontaisena antajana, kun näet jonkun toisen ongelmat ja sattumiset, et vain voi muuta kuin auttaa. Ja lopulta sinä päädyt olemaan surullinen, ilman, että saavutat sitä, mitä kaipasit.

Maailman ongelmat ovat harteillasi.

Sinä et yksinkertaisesti pysty vastustamaan niiden auttamista, jotka eivät ole iin onnekkaita ja joita on satutettu elämänsä aikana. Sinä tiedät, miltä näyttää, kun on satutettu eikä ole ketään, joka lohduttaisi, joten sinä aina seisot niiden ihmisten vierellä, jotka tarvitsevat sinun apuasi parantuakseen. Sinä et edes ajattele itseäsi ja omia tarpeitasi vaan sen sijaan ajattelet, mitä muut tarvitsevat ja useimmissa tapauksissa tunnet pahoin tehdessäsi niin, mutta et vain mahda itsellesi mitään.

Olet aina musertunut.

Kun olet empaatti, sinä yliajattelet asioita ja tunnet jatkuvasti olosi ahdistuneeksi niiden pahojen asioiden vuoksi, joita maailmassa tapahtuu. Sinä haluat auttaa muita, mutta et pysty tekemään sitä, joten tunnet olosi pettyneeksi sen vuoksi. Kaikki pahat ja hyvät ajatukset sekoittuvat mielessäsi ja sinä tunnet itsesi uupuneeksi, koska et koskaan pysty kontrolloimaan ajatuksiasi.

Et pysty rakastumaan korviasi myöten.

Empaatit rakastuvat, mutta he pitävät aina osan sydämestään itsellään, koska he pelkäävät niin kovasti tulevansa satutetuksi. Joten vaikka he sanovat olevansa rakastuneita, he eivät anna koko sydäntään puolisolleen vaan pitävät jotain myös itsellään. Saatat ajatella heidän olevan itsekkäitä ja sydämettömiä, koska he pitävät suojansa yllä, mutta he tekevät näin, koska eivät osaa muuta.

Pääsi on kuin taistelukenttä.

Päässäsi on niin paljon asioita käynnissä ja useimmat niistä ovat negatiivisia. Ajattelet ongelmiasi ja muiden ongelmia etkä koskaan tunne rauhaa, jonka oikeasti ansaitsisit. Sinä ajattelet pimeyttä ja pahoja asioita koko ajan ja tunnet itsesi eksyneeksi ja eristäytyneeksi. Sinä tunnet, että ihmiset eivät oikeasti pysty ymmärtämään sinua ja sinun on vaikea toimia normaalisti sellaisessa ilmapiirissä.

Sinä laiminlyöt vartaloasi ja mieltäsi muiden vuoksi.

Sinä päädyt olemaan täysin eksyksissä ja sinun on etsittävä oikeaa itseäsi jälleen, mutta useimmissa tapauksissa se vaatii paljon aikaa. Sinä et ymmärrä, ettei ihmiset tee samaa sinulle ja että sinulla on kultainen sydän, jota muut usein käyttävät hyväkseen ja pitävät sinua itsestään selvyytenä.

Empaatit tarvitsevat ihmisiä, jotka pystyvät oikeasti ymmärtävät heitä, auttavat heitä ja kuuntelevat heitä. Vain silloin, kun he näkevät jotain hyvää ympärillään, he pystyvät laskemaan suojansa. Vain silloin he päättävät tunteidensa sodan ja kohtaavat jokapäiväisen elämän ja he lopulta löytävät rauhan, jonka he ansaitsevat.