Skip to Content

Tältä Näyttää Oikeaan Parisuhteeseen Ryhtyminen

Tältä Näyttää Oikeaan Parisuhteeseen Ryhtyminen

Et voi suunnitella sitä. Se ei tapahdu yhdessä yössä, vaan pitkän ajan kuluessa, jossa et edes huomaa sen tapahtuvan.

Sinä olet ehkä odottanut sitä vuosia ja miettinyt, milloin se osuu sinun kohdallesi.

Jokainen vaikuttaa olevan onnellinen omassa parisuhteessaan, mutta sen jälkeen kun sinä selviydyit hyväksikäyttävästä parisuhteesta (tai useammasta), sinut oli valutettu kuiviin etkä enää osannut tunnistaa oikeaa parisuhdetta.

Et vaikka unelmiesi mies seisoisi silmiesi edessä. Mutta usko minua, jotkin asiat ovat enemmän kuin päivänselviä.

Ensiksikin, sinä et usko, että se on tapahtumassa. Sinä et usko häntä, vaikka hän sanoisi, että hän rakastaa sinua ja kohtelee sinua ansaitsemallasi tavalla.

Luultavimmin sinä yrität työntää häntä pois vain nähdäksesi, pysyykö hän siinä.

Hän yrittää niin kovasti. Mies, joka rakastaa sinua, jahtaa sinua niin paljon, kuin hänen täytyy vakuuttaakseen sinut, että hän on oikeasti vakavissaan parisuhteestanne.

Ei ole mitään, mikä voisi pelottaa hänet tiehensä. Sinä voit kertoa hänelle koko elämän tarinasi, tarinan, joka hajotti sinut ja voit vakuuttua siitä, että hän tietää, että tarvitset aikaa toipuaksesi.

Mutta se ei pelota häntä, koska sinä olet kaikki, mitä hän haluaa.

Sinä alat uskoa häntä. Tämä on tärkein asia. Kun alat luottaa häneen ja hänen uskollisuuteensa, alat vihdoin myöntämään, että rakastat häntä.

Vaikka kuinka monta kertaa olet uskonut, ettet koskaan enää rakastu uudelleen, se tapahtui.

Sinä päästät hänet maailmaasi, elämääsi ja sinä annat hänen nähdä kaikki hajonneet osasi, jotka aiemmin piilotit.

Hän vain seisoo siinä vierelläsi, pitelee palasiasi samalla, kun itse kasaat ne kokoon.

Rakkaus. Sinä alat rakastaa toista ihmistä uudelleen. Kun hän on lähelläsi, tunnet olevasi turvassa, kuin ei olisi olemassa mitään, mikä voisi erottaa teidät.

Te kaksi olette löytäneet sen ihmisen, jonka kanssa haluatte olla lopun elämäänne.

Te alatte kommunikoida syvemmällä tasolla ja vaikka kommunikaatio saattaa olla ongelma aina silloin tällöin, teillä on molemmilla erityinen tapa kertoa toisillenne, että olette pahoillanne tai että arvostatte toisianne.

Ystäväsi huomaavat sinussa eron. Yksinkertainen tyttöjen ilta ulkona saattaa kuulostaa joltain tyypilliseltä, mutta kun olet ulkona ystäviesi kanssa, he huomaavat sinun syntyneen uudelleen ja olevan vihdoin onnellinen.

He ovat onnellisia sinun kanssasi. Tapa, jolla hymyilet saa kaikki ympärilläsi hymyilemään sydämestään asti. Sinun energiasi on muuttunut ja tuot iloa mihin vain menetkin.

Toipumis-prosessisi on nopeutunut. Me molemmat tiedämme, että sinä olet ollut rikki ja että hyväksikäytöstä selviytyminen tarkoittaa, että olet vahva taistelija, jolla on paljon ruhjeita, mutta se on historiaa.

Sinä olet parantumassa ja tunnet sen jokaisessa osa-alueessa elämässäsi. Sinä pystyt kaikkeen, mihin mielesi haluaa ryhtyä ja alat huomata, ettet enää edes ajattele hyväksikäyttäjääsi.

Tämä on se kohta, jolloin oikeasti tiedät, että olet oikeassa parisuhteessa, koska hän auttoi sinua parantumaan. Hän oli siinä sinua varten ja kävi läpi ylä- ja alamäet, johon et olisi häntä uskaltanut mukaasi pyytää.

Et näe loppua. Paras puoli oikeassa parisuhteessa on se, ettet vain halua sen jatkuvan ikuisesti, vaan ettet pysty näkemään sen päättymistä.

Niin paljon kuin yritätkin nähdä sen, milloin te kaksi eroatte, sitä ei tule tapahtumaan. Teidät on tarkoitettu toisillenne ja te vanhenette yhdessä toisianne rakastaen.

Onnellanne ei ole loppua ja se tuntuu niin vieraalta, mutta siltikin niin kauniilta. Siltä oikeaan parisuhteeseen ryhtyminen tuntuu.