Skip to Content

Henkilötyyppi, Jota Kohtaan Tunnet Vetoa, Mutta Konka Kanssa Sinun Ei Ole Tarkoitus Olla, Perustuu Horoskooppiisi…

Henkilötyyppi, Jota Kohtaan Tunnet Vetoa, Mutta Konka Kanssa Sinun Ei Ole Tarkoitus Olla, Perustuu Horoskooppiisi…

Tarvitaan yleensä monen vuoden kokemus ja lukuisia epäonnistuneita suhteita, ennen kuin huomaat, että sinulla on tapana rakastua ihmisiin, jotka eivät oikeastaan ole sinulle sopivia, ja että ymmärrät, miksi tunnet jatkuvasti vetoa niihin, joiden kanssa sinun ei ole tarkoitus olla.

Siksi olemme täällä auttamassa sinua ja kertomassa, miksi etsit jatkuvasti rakkautta, jota luulet haluavasi, sen sijaan että etsisit sitä, jota oikeasti tarvitset.

Oinas

Et etsi tätä tietoisesti, mutta tunnet aina vetoa sellaiseen, jonka kanssa voit olla dominoiva. Syvällä sisimmässäsi sinulla on halu olla toista parempi, mutta lopulta se tuo sinulle enemmän pahaa kuin hyvää.

Ja vaikka et aluksi huomaisikaan kumppanisi alistuvaa roolia, huomaat myöhemmin parisuhteessa olevasi vanhempi ja opettaja. Lopulta turhaudut siihen, että joudut aina olemaan se aikuinen ja kypsempi kumppani.

Ja kaikki tämä kertoo sinulle, että sinun on keskitettävä energiasi johonkin, joka on tasavertainen kanssasi. Kyllä, saatat aluksi tuntea olosi uhatuksi tämän henkilön suhteen, mutta pian huomaat, että on helpotus, kun sinulla on todellinen kumppani.

Härkä

Kun ajattelet täydellistä ihmistäsi, laadit listan ominaisuuksista ja piirteistä, joita hänellä pitäisi olla. Laitat kaikki heidän hyvät ja huonot puolensa asteikolle, mikä estää sinua kaivautumasta syvemmälle ja tutustumasta ihmiseen paremmin.

Tämän prosessin aikana jätät aina huomiotta kemian. Jätät huomiotta sydämesi ja vaistosi, ja lopulta huomaat, ettet ole onnellinen jonkun kanssa, jonka luulit olevan tarkoitettu sinulle.

Kaksoset

Jos olet Kaksoset, olet aina kiinnostunut jostakin itsesi kaltaisesta ihmisestä. Sinua viehättävät spontaanit ja seikkailunhaluiset ihmiset, joku, joka on jännittävä, romanttinen kumppani ja joka saa sinut kokemaan tunteiden vuoristorataa.

Mutta valitettavasti tämä ei yleensä ole joku, joka sopii sinulle, eikä se ole henkilö, joka antaa sinulle tarvitsemaasi turvaa. En käske sinua lopettamaan perhosten etsimistä, neuvon vain ottamaan huomioon muita asioita, kun valitset jonkun, jonka kanssa vietät loppuelämäsi. Etsikää jotakuta, joka on turvasatamanne, jotakuta, joka saa teidät rauhoittumaan, ja jotakuta, jonka rakkaus tuntuu kodilta.

Rapu

Ongelmasi on, että olet yleensä enemmän rakastunut rakkauden ajatukseen kuin varsinaiseen ihmiseen. Ja tämä idealistinen ja romanttinen näkökulma aiheuttaa sinulle usein paljon ongelmia, koska se saa sinut sulkemaan mielesi kokonaan pois, kun kyse on romantiikasta.

Vaikka sydämesi seuraaminen on hieno asia, on myös muita asioita, jotka sinun on otettava huomioon, ennen kuin ryhdyt sitoutumaan johonkin uuteen ihmiseen, sillä valitettavasti rakkaus ei aina riitä. Varmista, että löydät yhteensopivan kumppanin ja jonkun, jonka kanssa asioilla on paremmat mahdollisuudet toimia.

Leo

Leot tuntevat yleensä vetoa ihmisiin, jotka ovat samanlaisia kuin he. Vaikka he haluavat olla parisuhteessa hallitseva kumppani, he haluavat jonkun, joka haastaa heidän auktoriteettinsa ja jota he pitävät kunnon vastapuolena.

Ja vaikka tällainen suhde on aluksi mielenkiintoinen ja kiehtova, jonkin ajan kuluttua siitä tulee väsyttävä ja uuvuttava. Tarvitset jonkun, joka on maanläheinen, koska vain tällainen ihminen tuo hieman rauhaa elämääsi.

Neitsyt

Jos kuulut tähän horoskooppipiiriin, haluat olla vallassa. Haluat olla täydellinen, ja sinulla on halu saada kaikki ympärilläsi olevat ihmiset mahdollisimman lähelle täydellisyyttä.

Kun siis tapaat jonkun, joka on täydellinen vastakohtasi ja jonka elämä on sekaisin, otat tehtäväksi laittaa asiat järjestykseen. Tällainen suhde ei tietenkään voi koskaan päättyä hyvin.

Vaaka

Tunnet epätoivoista tarvetta saada rakkautta elämääsi, joten yleensä päädyt rakastumaan johonkuhun vain siksi, että hän on antanut sinulle sydämensä. Haluat saada vastakaikua, ja sen vuoksi jätät täysin huomiotta todelliset tunteesi tätä henkilöä kohtaan.

Tiedän, että kaipaat karmisuhdetta ja toisen puoliskosi löytämistä, mutta et voi pakottaa näitä asioita. Ne tapahtuvat silloin, kun niiden on tarkoitus tapahtua, ja ainoa asia, mitä voit tehdä, on odottaa kärsivällisesti, että ne tapahtuvat sinulle.

Skorpioni

Jos kuulut tähän horoskooppipiiriin, sinua viehättää aina joku, joka on ilmeisen saavuttamaton ja ulottumattomissa. Luonnollisesti päädyt kärsimään jonkun sellaisen ihmisen vuoksi, josta tiesit ensimmäisestä päivästä lähtien, ettet voi koskaan oikeasti saada sitä.

Skorpionit tykkäävät leikkiä, mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi viettää koko elämäsi jonkun perässä. Sen sijaan, jos haluat olla todella onnellinen, sinun on pyrittävä johonkin johdonmukaisempaan ja pysyvämpään.

Jousimies

Kuinka monta kertaa oletkaan kuullut, että vastakohdat vetävät puoleensa? Ja vaikka tämä onkin totta, on myös tunnettu tosiasia, että ihmisten, joilla on liikaa eroja, on vaikea pysyä yhdessä liian pitkään.

Juuri näin tapahtuu aina sinulle. Sinua viehättää aina joku, jonka luonteenpiirteet eroavat sinun luonteenpiirteistäsi. Ja vaikka tämä voi olla aluksi kiehtovaa, lopulta huomaat, että joku, jonka kanssa sinulla ei ole mitään yhteistä, ei voi olla ikuinen henkilösi.

Kauris

Jos kuulut tähän horoskooppiin, sinulla on taipumus ihastua itsenäisiin ja omavaraisiin ihmisiin. Vaikka tämä on tyyppi, joka ei tukahduta sinua ja joka antaa sinulle henkilökohtaista tilaa, hän osoittautuu myös tyypiksi, joka saa sinut tuntemaan itsesi emotionaalisesti laiminlyödyksi.

En kehota sinua jahtaamaan jotakuta tarvitsevaa tai omistushaluisen mustasukkaista, mutta sinun pitäisi ehdottomasti etsiä henkilöä, joka antaa sinulle jakamattoman huomionsa ja rakkautensa.

Vesimies

Yleisin virhe, jonka teet ihmissuhteissa, on se, että yrität peilata itseäsi kumppaniin. Jos asiaa tarkastellaan suoraan, olet koko seurusteluelämäsi ajan yrittänyt löytää vastakkaisen sukupuolen version itsestäsi.

Mutta vaikka ajattelet, että tämä on henkilö, joksi haluat tulla, se ei tarkoita, että hän on sielunkumppanisi tai että te kaksi sovitte yhteen tai että teidän on tarkoitus olla yhdessä.

Kalat

Kalat ovat tunteiden antajia, ja se tekee heistä täydellisen kohteen tunnevampyyreille ja ottajille. Kun välität jostakusta, rakkautesi häntä kohtaan on ehdotonta, etkä koskaan pidättele tunteitasi. Luonnollisesti sinua yleensä vetävät puoleesi ihmiset, jotka onnistuvat herättämään tuon tunteen sisälläsi.

Mutta valitettavasti joudut usein loukkuun empaatti-narsistityyppiseen suhteeseen, ja sinä olet aina se, joka jää alakynteen.