Skip to Content

Myrkylliset Miehet Järjestyksessä Eniten Ja Vähiten, Perustuen Heidän Horoskooppimerkkiinsä

Myrkylliset Miehet Järjestyksessä Eniten Ja Vähiten, Perustuen Heidän Horoskooppimerkkiinsä

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Skorpionimiehet ovat ehdottomasti myrkyllisten miesten listan ensimmäisiä. On totta, että he ovat intohimoisia ja sinnikkäitä, mutta he käyttävät näitä piirteitä pahoihin asioihin.

He ovat kontrollifriikkejä, joiden on saatava kaikki hallintaansa. He ovat mestareita manipuloinnissa ja pelien pelaamisessa.

Heillä on kyllä tunteita syvällä sisimmässään, mutta he hautaavat ne pysyäkseen piilossa. Sen sijaan he valitsevat olla kylmiä ja etäisiä.

Skorpionin kanssa ei kannata sekaantua. Jos he tuntevat itsensä millään tavalla uhatuksi, he iskevät takaisin.

Joskus he eivät edes pysty hallitsemaan tekojaan kostonhimoisen luonteensa ja aggressiivisen käytöksensä vuoksi.

He ovat ehdottomasti myrkyllisimpien miesten listan kärjessä.

Leo

Leijona horoskooppi

Leo-miehet kaipaavat valtaa yhtä paljon kuin Skorpioni-miehet. Heidän käytöksensä muuttuu ystävällisestä ja viettelevästä ylimieliseksi hyvin nopeasti, mutta ei tarpeeksi pian, jotta se toimisi punaisena lippuna, jota sinun pitäisi paeta.

Heidän egonsa nousee kattoon, ja jos heiltä kysytään, he ovat maapallon tärkeimpiä ihmisiä.

Siksi he ovat huonoja ihmissuhteissa. He ovat liian itsekkäitä, eivätkä välitä toisesta ihmisestä niin paljon.

Heidän persoonallisuutensa rajautuu narsismiin, koska he rakastavat itseään enemmän kuin mitään tai ketään muuta.

Ja tarvittaessa he ovat valmiita pettämään kenet tahansa oman itsensä vuoksi.

Aluksi he ovat viehättäviä ja kauniita, lähes magneettisia, mikä on äärimmäisen vaarallista. Näin he houkuttelevat sinut lähemmäs, ja sitten he käyttävät sinua hyväkseen.

Oinas

Oinas horoskooppi

Tämän merkin alla syntyneet miehet ovat äkkipikaisia. Jos he eivät saa haluamaansa heti, he muuttuvat aggressiivisiksi, ja näinä hetkinä he eivät ajattele selkeästi.

He pystyvät tekemään melkein mitä tahansa.

Heidän äkkipikaisuutensa vain hämmentää sinua. Yhtenä hetkenä olet maailman keskipiste, ja seuraavana hetkenä he eivät välitä sinusta pätkääkään.

He ovat impulsiivisia ja reagoivat lähes välittömästi miettimättä asiaa ensin.

He pystyvät olemaan sen takia aivan kamalia, ja vain ehkä myöhemmin he pyytävät anteeksi. Mutta jos heille annetaan tilaisuus, he käyttäytyvät täsmälleen samoin uudestaan.

Kauris

Kauris merkki

Kauriksilla on suuri potentiaali tulla myrkyllisiksi. He ovat ärsyttäviä kaikkitietäjiä, eivätkä he pysty hyväksymään, kun ovat väärässä.

Tämä johtaa siihen, että he mahdollisesti vakuuttavat sinulle asioita, jotka he kokevat oikeiksi, vaikka tiedät, etteivät ne ole.

Mutta kun joku toistaa jatkuvasti samaa asiaa ja saa sinut uskomaan siihen, alat itse asiassa uskoa siihen.

Kauriksista voi tulla maailmanluokan manipuloijia, jos he haluavat.

Kun he haluavat jotain, he saavat sen hinnalla millä hyvänsä, mikä tekee heistä erittäin vaarallisia. He ovat pahamaineisia pessimistejä, ja mikä tärkeintä, he eivät koskaan anna anteeksi.

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Neitsytmiehet painostavat sinua varmasti täydellisyyteen. He analysoivat liikaa jokaista liikettäsi, ja jos he eivät ole tyytyväisiä, he arvostelevat sinua.

Heidän arvostelijansa vetävät sinut yksi kerrallaan alas, tuhoavat itsetuntosi ja saavat sinut vähitellen ajattelemaan itsestäsi vähemmän, ikään kuin et olisi tarpeeksi hyvä.

He kantavat kaunaa ikuisesti, eivätkä koskaan päästä irti.

Rapu

Rapu horoskooppi

Raput ovat tunteellisia, mutta nuo tunteet vievät joskus asiat liian pitkälle. He alkavat miettiä liikaa ja keksivät aina pahimman mahdollisen skenaarion.

Jos esimerkiksi olet ulkona ystävien kanssa etkä vastaa puhelimeesi, Rapu ajattelee automaattisesti, että olet jonkun toisen kanssa ja petät häntä.

Tämä voi johtaa mustasukkaisuuden purkauksiin.

Ne ovat loistavia, kun on kyse toisten ihmisten tunteiden manipuloinnista.

Jos tunnet syyllisyyttä siitä, että teet jotakin, mikä on mielestäsi täysin oikein, se johtuu siitä, että Rapu huijasi sinua luulemaan, että teet jotakin väärin.

Ja kaikki tämä johtuu heidän epävarmuudestaan.

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Kaksoset ovat kovia pelureita. He sopeutuvat muutoksiin hyvin nopeasti, mutta se johtuu siitä, että heillä itsellään on erilaisia puolia, jotka he piilottavat.

He toimivat tilanteen mukaan, mikä ei jätä luotettavaa vaikutelmaa. Koskaan ei voi tietää, mitä heidän mielessään todella liikkuu.

Kaksoset ovat ammattilaisia, kun on kyse suunnitelman laatimisesta.

Olipa suunnitelma kuinka pirullinen tahansa, he toteuttavat sen, jos he ovat päättäneet sen.

Vaikka suunnitelman tarkoituksena olisi vahingoittaa muita, he tekevät sen, jos he kokevat, että heidän on pakko.

Taurus

Härkä horoskooppi

Härät eivät ole niin pahoja, mutta heidän suurin vikansa, joka voi tehdä heistä myrkyllisiä, on heidän omistushalukkuutensa. He kiintyvät yhteen ihmiseen, ja heillä on taipumus tulla liian takertuviksi.

He haluavat kyseisen henkilön vain itselleen. Jakaminen on sana, jota ei ole Härkien sanavarastossa. Sen vuoksi he tukahduttavat kumppaninsa eivätkä jätä tälle tilaa itselleen.

Lisäksi he ovat todella äkkipikaisia.

He suuttuvat hyvin nopeasti, ja heidän rauhoittumiseensa kuluu paljon aikaa, mikä voi myös olla merkki mahdollisesti myrkyllisestä käyttäytymisestä .

Jousimies

Jousimies horoskooppi

Jousimiehet eivät osaa pitää suutaan kiinni. He sanovat mitä sopimattomimman asian mitä hankalimmassa tilanteessa.

He haluavat olla show’n tähti, ja he tekevät selvää kaikista, jotka ovat heidän tiellään – jopa henkilöstä, jonka kanssa he seurustelevat.

Heidän käytöstapansa ovat surkeat, eikä mikään estä heitä tekemästä jotain loukkaavaa toiselle, jos se on osa heidän tietään saada jotain haluamaansa.

Kalat

Kalat horoskooppi

Kalat eivät ole niin myrkyllisiä. He ovat erittäin herkkiä ja yli tunteellisia.

He todella saavat tunteita, ja tässä on potentiaalia tulla myrkyllisiksi, koska he voivat alkaa manipuloida sinua, vaikka sitä tapahtuu harvoin.

Mutta oikeastaan Kalat eivät ole niin vaarallisia, koska he ovat todellisuudessa pelokkaita ja liian luottavaisia.

On todennäköisempää, että he loukkaantuvat jonkun muun sijasta. Mutta kuitenkin varo emotionaalista manipulointia . Sitä voi tapahtua.

Vesimies

Vesimiehen horoskooppi

Vesimiehet osoittautuvat yleensä enemmän emotionaalisesti saavuttamattomiksi kuin myrkyllisiksi. He pakenevat tunteiden ilmaisemista ja pitävät asiat pullollaan.

Vasta kun he todella tutustuvat johonkuhun, he avautuvat. Siihen asti he työntävät ihmiset pois ja satuttavat siten tahattomasti jotakuta.

Vaaka

Vaaka merkki

Kaikista vähiten myrkyllinen merkki – Vaaka. Vaikka joku satuttaisi Vaakaa, hän ei ryhdy kostonhimoiseksi.

He pitävät luultavasti kaunaa yllä pitkään, mutta se ei ole vaarallista.

He ymmärtävät, että meillä kaikilla on virheitä, myös heillä itsellään, ja siksi heidän luonteensa on anteeksiantava.

Loppujen lopuksi Vaaka on itselleen kaikkein myrkyllisin. Heillä on taipumus sääliä itseään eivätkä tee asialle mitään, mikä on selvä merkki tuhoisasta käyttäytymisestä.