Skip to Content

Seurustelu “Ikuisen Sinkkutytön” Kanssa On Täysosuma

Seurustelu “Ikuisen Sinkkutytön” Kanssa On Täysosuma

Seurustelusta on nykyään tullut sellaista, joka vaatii riskinottoa. Hyppäät johonkin ja toivot parasta. Siksi, jos minulta kysyt, sinun tulisi asettaa kaikki toivosi ’ikisinkkuun’.

Tyttöön, joka on ollut sinkkuna pitkään on jotain, joka ansaitsee arvostusta. Siitä huolimatta, onko hän ollut yksin tahtomattaan tai tahtoen, hän on ollut omillaan pitkään ja hän on päättänyt tehdä siitä taidetta.

Useimmat tytöt pelkäävät olla sinkkuina. Se on heidän suurin painajaisensa. Ei hänelle tosin – hän vaali sinkkuelämäänsä ja nautti sen jokaisesta puolesta.

Hän oppi, että sinkkuna oleminen on paljon parempaa, kuin olla huonossa parisuhteessa. Hän oppi sen sillä ainoalla tavalla, jolla voi oikeasti oppia. Tekemällä virheitä ja luovuttamalla sydämensä vääriin käsiin.

Elämä ja rakkauden hylyt ovat parhaat opettajat. Ne läimäyttävät sinua niin lujasti, ettei sinulla ole muuta vaihtoehtoa, kuin oppia, vaikka se olisi kuinka rankkaa.

Ensimmäinen ja tärkein opetus, jonka hän oppi, oli se, että hänen tulee oikeasti tuntea itsensä. Hänen tulee luoda ja työstää tärkeintä parisuhdetta hänen elämässään – oman itsensä kanssa.

Hän oppi, että itsensä rakastaminen ja itsekunnioitus eivät ole itsekkyyttä vaan sillä on kaikki merkitys sille, mikä on tärkeintä tehdäkseen omasta elämästä parempaa.

On vain yksi elämä ja se ei ole minkään arvoista, jos emme ole onnellisia. Hän tietää, että hänellä on avain omaan onneensa ja myös toisella, jos tämä on tarpeeksi onnekas tapailemaan häntä.

Mies, joka seurustelee “ikuisen sinkkutytön” kanssa, tuntee löytäneensä täysosuman. Kuin hänen huono onnensa olisi kääntynyt ja vihdoin hän on löytänyt tytön, jota hän on aina halunnut ja enemmän. Hän on parempi, kuin mies olisi koskaan voinut kuvitellakaan.

Mies tottui tyttöihin, jotka heittävät kaiken muun pois elämästään heti kun hän osoitti halunsa viettää aikaa tytön kanssa. Hän tottui myös siihen, että piti näitä tyttöjä itsestään selvänä. Mutta ei ole mitään mahdollisuutta, että tämä tapahtuu tämän tytön kanssa.

Hän on rakentanut oman elämänsä omin käsin, ilman kenenkään apua ja hän ei anna kenenkään tuhota sitä. Siksi hän ei tyydy mihin tahansa parisuhteeseen. Hän on valmis odottamaan sitä oikeaa.

Hän ei lähde parisuhteeseen vain siksi, että tuntee olevansa yksinäinen. Hän tietää, että tuo tunne menee ohi. Hän on parisuhteessa, kun hän on siihen valmis. Kun jonkun kanssa oleminen tuntuu oikealta.

Hän ei vaihda sisäistä rauhaansa jonkun myöhäisillan kutsuihin tai köyhiin yrityksiin. Hän ei tuhlaa aikaansa johonkin, joka vain leikkii ja pitää toista jalkaa ulkona ovesta koko ajan.

Hänen kanssaan se on kaikki tai ei mitään ja mies, joka haluaa seurustella hänen kanssaan, on sellainen, joka antaa kaikkensa – sydämensä, mielensä, vartalonsa ja sielunsa. Hän ei tarvitse mitään muuta.

Hän tarvitsee asioita, jotka eivät ole materiaa. Hän pystyy tarjoamaan ne asiat itse itselleen.

Hän ei tarvitse miestä. Hän osaa seistä omin jaloin, mitä tahansa tapahtuukaan. Mutta hän haluaa miehen olevan osa elämäänsä ja se on asia, joka merkitsee.

Asiat, joilla hänen rakkautensa voi ‘ostaa’, ovat halaukset ilman erityistä syytä, olkapää, johon nojata kun hän on allapäin, korvat, jotka kuuntelevat ja kädet, jotka tukevat. ei mitään vähempää eikä mitään enempää.

Hän rakastaa tavalla, joka saa sinut tuntemaan kiintymystä ja vapautta samaan aikaan. Hänellä on oma elämänsä elettävänä, hänet omat unelmansa jahdattavana ja hänen oma kunnianhimonsa.

Hänellä on oma elämänsä, jota hän katsoo ihaillen. Elämä, jonka hän täyttää työllä, seikkailuilla, intohimolla ja ainutlaatuisella naurullaan.

Mies, joka seurustelee ‘ikisinkun’ kanssa, haluaa kasvattaa tämän hehkua, onnea ja voimaa. Hän tekee parhaansa tullakseen ja pysyäkseen tytön elämässä ikuisesti.