Skip to Content

6 Tapaa Nähdä, Ettei Hän Ole Lähdössä

6 Tapaa Nähdä, Ettei Hän Ole Lähdössä

Olet ollut liian monelle ihmiselle vain pysäkki tähän mennessä ja sinä olet väsynyt. Se on ok. Sinä saat olla väsynyt. Mutta sinä et saa antaa hänen kärsiä aiempien kokemuksiesi vuoksi.

Tietysti se on ainoa osaamasi tapa käyttäytyä, mutta sinun tulee ryhdistäytyä. Sinun tulee ajatella, kuinka sinä kohtelet häntä vain sen vuoksi, että olet tavannut liian monta myrkyllistä ihmistä elämäsi aikana. Häntä ei voi siitä syyttää. Hän ansaitsee oikean mahdollisuuden.

Hän ei ansaitse tuota sontaa, jota hänelle annat. Sinun olisi pitänyt oppia tähän mennessä, että vaikka kuinka kierteisen pallon hänelle syötät, hän aina osuu siihen. Tuhlaat aikaasi testatessasi häntä, koska hän pelaa hyvien miesten puolella eikä hän epäonnistu testeissäsi.

Et voi pelästyttää häntä.

Sinun vihakohtauksesi, päättämättömyytesi ja selittämättömät mielialan vaihtelusi eivät työnnä häntä pois. Tiedätkö miksi? Koska hän tuntee sinut.

Koska hän ymmärtää. Hän ymmärtää, mitä olet käynyt läpi ja kuinka rankasti menneisyys sinua kohteli.

Hän tietää, että sinun on vaikea luottaa ihmisiin, koska elämä antoi sinulle niin monta opetusta ja olet oppinut, ettei sinun tulisi koskaan nojautua kenenkään muun puoleen, kuin itsesi. Mutta nyt sinulla on joku, johon nojata. Voit luottaa häneen.

Hän hyväksyy sinut sellaisena, kuin olet.

Hän tietää, ettet voi olla kukaan toinen, kuin mitä olet nyt ja hän ottaa sinut sellaisena, kuin sinä olet. Voisit vain olla huonompi tai parempi versio itsestäsi, mutta hän ei painosta sinua mihinkään suuntaan.

Hän ohjaa sinua hitaasti kohti parempaa puoltasi, ei siksi, että hän haluaa sinun muuttuvan, vaan koska hän haluaa sinun olevan parempi versio itsestäsi. Hän haluaa sisäisen kauneutesi puhkeavan kukkaan, mutta hän ei halua sinun olevan kukaan muu. Sinä olet kaikki, mihin hän on lähtenyt mukaan.

Hän ei välitä, mitä muut ajattelevat.

Ja hän on yksi harvoista. Koska muiden äänet eivät sumenna hänen arviointikykyään. Vaikka kuinka pahoja asioita hän kuulisi sinusta, hän ei tuomitse.

Joku voisi ajatella, että hän on ollut samassa synkässä paikassa, jossa sinä olet nyt ja hän tietää, ettei muut ihmiset ymmärrä. Hän ymmärtää sinua. Hän ymmärtää tekosi ja hän aina löytää keinon nähdä valoisan puolen kaikessa.

Hän ei jätä yhtään kiveä kääntämättä.

Kaikki sinun vuoksesi. Hän tietää, että sinä olet sen arvoinen. Hän tietää, että hänen tulee saada sinut unohtamaan kaikki pahat asiat, jotta voit aloittaa alusta hänen kanssaan.

Ja siksi hän jatkuvasti yrittää luoda uusia onnellisia muistoja, uusia kokemuksia ja siksi hän on levoton. Sinun vuoksesi. Teidän vuoksenne.

Hän otti sinut vastuulleen.

Hän ei yritä korjata sinua. Hän yrittää auttaa sinua korjaamaan itsesi. Hän tuntee olevansa vastuussa saada sinut onnelliseksi.

Vaikka hänellä on omakin elämänsä ja monia ihmisiä siinä mukana, sinä tunnut aina olevan hänen prioriteetti ykkönen. Hän tietää, että sinä et ansaitse mitään vähempää.

Hän tietää, että sinä olet paras.

Vaikka sinun on vaikea uskoa sitä, sinä olet. Sinä olet paras hänelle ja siksi hän ei ole lähdössä. Hän tietää, että hän ei tule löytämään ketään parempaa.

Ei siksi, että olisit narsisti ja sait hänet uskomaan niin, vaan koska hän näki todellisen arvosi. Hän näki, kuinka vahva olet ja kuinka seisot vakaasti haavoittuvimmillasikin. Hän tietää sen, koska hän näki sen itse, ei siksi, että huijasit häntä.

Tämä mies ansaitsee päästä sisään. Älä työnnä häntä pois.