Skip to Content

Tyttöystävät Luokiteltuna Pahimmasta Parhaaseen (Heidän Horoskooppimerkkinsä Mukaan)

Tyttöystävät Luokiteltuna Pahimmasta Parhaaseen (Heidän Horoskooppimerkkinsä Mukaan)

12. Neitsyt

Neitsyt

Neitsyt-naiset ovat hyvin hienostuneita ja järjestelmällisiä kaikessa, mitä tekevät, joten he pyrkivät parisuhteessaan täydellisyyteen. Sen tekemällä he tekevät puolisostaan hullun.

He määräävät näiden pukeutumistaan ja vaativat heitä olemaan niin siistejä, kuin mahdollista. Joku, joka ei jaa tätä mielipidettä, ei tule toimeen neitsyen kanssa pitkään.

Hänen suurin paheensa on hänen epävarmuutensa. Hänen täydellisyydentavoittelunsa vuoksi hänen pahin pelkonsa on kritiikki. Kaikki, missä hän on tai ei ole niin hyvä.

Tämä ajatustapa vaikuttaa hänen itsetuntoonsa sillä tavoin, että hän hakee koko ajan vakuuttelua ja hyväksyntää puolisoltaan, joka saattaa olla sietämätöntä ajan myötä.

Tämän vuoksi neitsyt-naiset ovat usein mustasukkaisia. He haluavat tietää puolisonsa jokaisen liikkeen joka sekunnista, jonka he ovat erillään. Se ei ole sellaista, mikä pitää kaksi ihmistä yhdessä.

11. Skorpioni

Skorpioni

Ollakseen valmis seurustelemaan skorpioni-naisen kanssa sinun tulee tuntea heidät syvemmällä tasolla. Heidän kylmä kuorensa kätkee sisälleen pehmeän sydämen ja ensiksi he ovat hieman pelottavia.

Se on heidän luonteessaan yrittää hallita kaikkea ympärillään, toki myös parisuhdetta. He tietävät tämän olevan heidän suurin vikansa, mutta he eivät mahda tälle asialle useimmiten mitään.

He asettavat riman korkealle eivätkä tingi vaatimuksistaan, kun valitsevat puolisoaan. Miehen tulee yltää hänen tasolleen ollakseen hänen arvoisensa eivätkä nämä naiset tyydy vähempään.

He ovat täydellisen rehellisiä, joka on sekä hyvä että paha. Kaikki eivät voi kestää täydellistä rehellisyyttä. Sen vuoksi skorpioni-naisen tulee olla jonkun vahvan ihmisen kanssa, joka pystyy käsittelemään tuon rehellisyyden, siitä huolimatta, kuinka rajua se voi olla.

10. Oinas

Oinas

Oinas-naisella ei ole kärsivällisyyttä. Hän haluaa kaiken ja hän haluaa sen heti, aikaa ei ole tuhlattavana. Siksi heidän parisuhteensa rakentuu nopeasti.

Hän pitää tunteesta, että hän on ohjissa ja hänellä on tarve sanoa viimeinen sana kaikesta. Hän on hyvin dominoiva ja sen vuoksi hän tarvitsee jonkun täydellisen vastakohdan pystyäkseen olemaan parisuhteessa.

9. Härkä

Härkä

Härkä-nainen on vahvuuden ruumiillistuma. Hän on niin itsenäinen nainen, että hän ei juuri koskaan pyydä mieheltä apua, jonka vuoksi miehet tuntevat itsensä melko tarpeettomaksi.

Härkä rakentaa asioita hitaasti, joten he eivät kiirehdi asioihin. He eivät arvosta miehiä, jotka pitävät heitä itsestään selvinä tai yrittävät pelata pelejä heidän kanssaan – tällaiset he hylkäävät saman tien.

Hän tarvitsee miehen, joka soittaa ja viestittää ensin ja näkee vaivaa ollakseen hänen kanssaan. Hän vastaa tekoihin ja kylmyyteen. Hän ei juokse kenenkään perässä.

Hänellä on suuri sydän, mutta hän seuraa aina järkeään ja intuitiotaan. Siksi kukaan ei voi pelleillä hänen kanssaan.

8. Rapu

Rapu

Rapu-nainen on tähtimerkeistä tunteellisin. Hänellä on valtava pehmeä sydän, jonka hän näyttää kaikille. Hän ei piilota tunteitaan ja hän tekee kaiken selväksi.

Kun hän on mukana jossain, hän on siinä täysillä. Hän antaa parhaansa sille, josta hän välittää. Hän noutaa vaikka kuun taivaalta saadakseen nämä tuntemaan olevansa rakastettuja.

Paha asia hänessä on se, että hän saattaa liioitella kaikkea ja hylätä itsensä silloin, kun hän rakastaa jotain toista. Tämän tekemällä hänen itsevarmuutensa laskee ja hänestä tulee riippuvainen siitä ihmisestä, jonka kanssa hän on.

Hänellä on suuri menettämisen pelko ja sitä hän yrittää välttää kaikin voimin ja siksi osoittaa joissain tapauksissa mustasukkaisuutta.

Rapu-nainen voi olla paras tai pahin tyttöystävä ikinä, riippuen hänen kyvystään hallita tunteitaan.

7. Leijona

Leijona

Hän on itsevarma ja säteilevä. Hän etsii sellaista, jolla on yhtä vahva luonne kuin hänellä, muutoin ei hänen kanssaan pärjää.

Hän ei pidä siitä, että asiat tarjoillaan hopeavadilta ja sen vuoksi hänelle on ok jahdata asioita tai olla jahdattavana. Paha asia tässä on se, että hän jatkuvasti valitsee vääriä miehiä.

Pelimiehet, jotka ovat täynnä itsevarmuutta ja charmia, ovat hänen ensimmäinen valintansa. Hän tuntee, että hän pystyy hallitsemaan peliä tai muuttaa asioita omien sääntöjen mukaiseksi. Mutta tämä ei koskaan onnistu.

Leijona-naiset eivät ole pahimpia tyttöystäviä, he ovat melko hyviä, mutta heillä on surkea päätöksentekokyky. He yleensä valitsevat miehiä, jotka hakevat rentoa suhdetta sitoutumisen sijaan.

6. Vesimies

Vesimies

Vesimies-nainen on yhdistelmä impulsiivisuutta, älykkyyttä ja itsenäisyyttä. Hän arvostaa vapauttaan, joten hän haluaa parisuhteen jossa häntä rakastetaan sillä tavalla, että hän tuntee olevansa vapaa.

Hän ei pidä tylsistymisestä ja hän tarvitsee puolison, joka on dynaaminen ja energinen. Hän tarvitsee parisuhteeseen sisältöä ja hän tarvitsee jonkun, joka vastaa hänen älykkyyteensä.

Hän on yliajattelija ja sen vuoksi hän huomaa asioita, joita kukaan muu ei huomaisi hänessä itsessään ja muissa ihmisissä.

Siksi hänen puolisonsa tuntee, ettei pysty elämään hänen odotustensa mukaisesti, vaikka hänellä on oman itsensä kanssa sama ongelma. Hän tuntee jatkuvasti niin, että pystyisi toimimaan, tekemään ja saavuttamaan enemmän.

Hän tarvitsee puolison, joka seisoo hänen rinnallaan ja buustaa hänen itsevarmuuttaan kunnes hän ymmärtää olevansa enemmän kuin tarpeeksi. Hänen tulee oppia säilyttämään itsevarmuutensa.

5. Kaksoset

Kaksoset

Kaksos-naisessa on kaksi puolta – se, joka on säteilevä ja ulospäinsuuntautuva ja se, joka on hieman syrjäänvetäytyvä ja synkkä.

Hän panostaa hieman enemmän kirkkauteen silloin, kun on parisuhteessa, mutta voi pysyä myös miehen kanssa, joka tuo esiin hänen synkkyytensä.

Tämän vuoksi hän ei ole kaikkein vastaanotettavin tyttöystävä. Hän ei koskaan tuomitse tai katso kumppaniaan alaspäin, hän yrittää parhaansa ymmärtääkseen ja auttaakseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Hän arvostaa uskollisuuden korkeimmalle, joten jos joku pettää hänet kerran, hän ei koskaan anna toista mahdollisuutta.

4. Kauris

Kauris

Kauris-nainen on dominoiva, sekä elämässään että parisuhteessaan. Hän antaa aina parhaansa, kun on parisuhteessa, joten hän odottaa sitä myös kumppaniltaan.

Hänelle vastavuoroisuus on kaikki kaikessa. Hän tarvitsee satunnaista kiintymyksen osoitusta, kuuntelevaa korvaa ja rakkautta sekä tukea. Puolittainen rakkaus ei riitä hänelle.

Mikä on hänessä upeaa, on se, että hän on äärimmäisen uskollinen ja hän puolustaa aina niitä, joista hän välittää.

3. Vaaka

Vaaka

Vaa’at pitävät tasapainosta. He eivät halua mitään extremeä parisuhteessa. He eivät pidä siitä, että asiat muuttuvat nopeasti ja he välttelevät konflikteja kaikin mahdollisin keinoin. Surullista tosin on se, että konfliktien välttely ei aina ole hyvästä.

He lakaisevat asiat maton alle sen sijaan, että ne käsiteltäisiin tai puhuttaisiin läpi avoimesti. He pitävät tunteensa sisällään kunnes he räjähtävät ja silloin on jo liian myöhäistä.

He ovat charmikkaita ja karismaattisia, he pitävät sosiaalisesta elämästä ja he sisällyttävät siihen puolisonsa mielellään. Tahtomattaan he asettavat itsensä valokeilaan ja se helposti provosoi mustasukkaisuutta heidän puolisossaan.

Kuitenkin he hylkäävät mustasukkaisen puolison nopeasti, koska he eivät halua olla kontrolloituja. He tarvitsevat puolison, joka antaa heidän olla vapaa olla oma itsensä.

He ovat suloisia, kilttejä, tukevia ja rakastavia. Heidän lempiasiansa on heidän puolisonsa hyvinvointi, joka ei aina ole heille itselleen parhaaksi.

2. Jousimies

Jousimies

Jousimies-naisen ainoa kilpailija on hän itse. Hän on aina hänen oman itsensä pahin kritisoija ja tuomitsija. Kuitenkin tuolle erityiselle jollekin hän on täysin päinvastaista.

Hän piristää puolisoaan joka askeleella ja yllyttää tätä uskomaan itseensä. Hän ajattelee toista aina ennen itseään ja laittaa sivuun omat tarpeensa, joka ei ole hänelle itselleen hyväksi.

Hän yrittää nähdä asioissa aina toisen puolen eikä hyppää johtopäätöksiin. Parisuhteen konfliktit tulevat onnistuneesti ratkotuksi hänen ansiostaan.

Hän on hyvin intohimoinen, etenkin sen kanssa, jota hän rakastaa. Tylsyys on sana, jota ei koskaan voi yhdistää jousimies-naiseen millään tavalla.

1. Kalat

Kalat

Kala-nainen tarvitsee jonkun, joka tekee ensimmäisen liikkeen ja näkee vähän enemmän vaivaa päästäkseen sisälle hänen vartioituun sydämeensä. He ovat ujoja luonteeltaan, joten he tarvitsevat jonkun, joka ei pelästytä heitä.

He avautuvat ja laskevat suojamuurinsa lopulta. Kun he tämän kerran tekevät, se, jonka kanssa he ovat, ymmärtävät, että he ovat löytäneet oikean aarteen.

Kala-nainen on sekä paras ystävä että paras rakastaja ja sen vuoksi täydellistä tyttöystävä-materiaalia. Hän on joku, johon voi luottaa ja jonka syliin käpertyä yöksi.

Hän pitää salaisuudet ja on puolisonsa peruskallio. Hän on vahva ja tukee puolisoaan. Hänestä kannattaa pitää kiinni.