Skip to Content

Se Ei Ole Niin Monimutkaista – Jos Hän Haluaisi Olla Kanssasi, Hän Olisi Kanssasi

Se Ei Ole Niin Monimutkaista – Jos Hän Haluaisi Olla Kanssasi, Hän Olisi Kanssasi

Tämän tietäminen sattuu helvetisti, mutta sinun on myönnettävä itsellesi, että on aina parempi loukkaantua totuudesta kuin lohduttautua valheilla.

Koska ennemmin tai myöhemmin totuus tulee julki, ja jos se tulee julki myöhemmin, se sattuu paljon enemmän kuin jos se tulisi julki aikaisemmin. Ja totuus on:

Se ei oikeastaan ole niin monimutkaista. Jos hän haluaisi olla kanssasi, hän olisi kanssasi.

Tiedän, että on paljon helpompi uskoa, että se on vain monimutkaista. Tiedän, että sattuu hieman vähemmän syyttää siitä ajoitusta, syyttää siitä mitä tahansa muuta, vain jotta sinun ei tarvitsisi syyttää siitä häntä.

Siksi odotit niin kauan.

Siksi toivo ei koskaan jättänyt sinua ja siksi pystyit uskottelemaan itsellesi, että jonain päivänä se ei olisi enää monimutkaista ja että odotus olisi vihdoin sen arvoista.

Juuri näin jatkoit itsesi murtamista pala palalta. Koska se ei koskaan lakkaisi olemasta monimutkaista hänen kanssaan.

Tämä voisi mennä monella tavalla.

Hän voi olla paskiainen, jonka on vain käytettävä sinua saadakseen jonkun mustasukkaiseksi, tai ehkä hän on vain myrkyllinen mies, joka tarvitsee jonkun, johon projisoida epävarmuutensa. Ehkä olit vain pelkkä rekvisiitta, jolla hän käytti aikaansa.

Pahinta olisi, jos hän olisi hyvä tyyppi, josta sinun olisi pitänyt päästää irti.

Hän voisi olla henkilö, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, mutta joka ei oikeasti tunne samoin kuin sinä. Tai hän voisi pitää sinusta, mutta ei silti uskoisi, että olet se oikea.

Voi olla, että hän olisi kanssasi, jos hänen kanssaan ei olisi tätä toista ihmistä.

Riippumatta siitä, mikä skenaario on kyseessä, jos hän haluaisi sinua, hänen ei tarvitsisi miettiä asiaa, ja jos hän todella haluaisi olla kanssasi, hän vain vaistomaisesti valitsisi sinut.

Ja koska ajattelet, että asia on monimutkainen, vaikka hänellä ei näytä olevan aikomustakaan valita sinua, sinun on ehkä kohdattava ruma todellisuus:

Se ei oikeastaan ole niin monimutkaista. Jos hän haluaisi olla kanssasi, hän olisi kanssasi.

On aika lakata keksimästä tekosyitä hänen puolestaan ja oikeuttamasta hänen tekojaan.

Mieti hetki itseäsi ja sitä, miten käyttäydyt. Onko elämässäsi todella niin monimutkaista? Jos haluaisit jonkun, tekisitkö tekosyitä vai taistelisitko hänen puolestaan?

Et antaisi jonkun, jonka haluat elämääsi, ajatella, ettei hän ole sinulle ensisijainen tai ettet antaisi minkään tulla tiellesi, eikä mikään estäisi häntä tekemästä samoin.

Paitsi tietysti hänen tahdonpuutteensa.

Voit antaa tämän mennä kahdella tavalla, ja riippumatta siitä, kumman valitset, sydämesi särkyy kummallakin tavalla.

Mutta hopeareunus on se, että voit valita, että särjet sydämesi vain kerran sen sijaan, että särjet sen yhä uudelleen ja uudelleen.

Särjet sydämesi jatkuvasti, jos jatkat hänen tekojensa oikeuttamista. Särjet edelleen sydämesi, jos jatkat sellaisen miehen valitsemista, joka ei todennäköisesti valitse sinua.

Särjet jatkuvasti sydämesi, jos jatkat sen odottamista, josta olet melkein varma, ettei hän koskaan tule luoksesi niin kuin haluaisit hänen tulevan.

Mutta särjet sydämesi vain kerran, jos päätät olla rehellinen itsellesi. Särjet sydämesi vain kerran, jos päätät olla pettämättä itseäsi enää.

Särjet itsesi vain kerran, jos valitset itsesi etusijalle. Särje sydämesi yksin tämän yhden kerran ja jatka eteenpäin sen jälkeen, kun olet hyväksynyt:

Se ei ole niin monimutkaista. Jos hän haluaisi olla kanssasi, hän olisi kanssasi.