Skip to Content

10 Todistettua Merkkiä Siitä, Että Hän On Sinusta Kiinnostunut Seksuaalisesti

10 Todistettua Merkkiä Siitä, Että Hän On Sinusta Kiinnostunut Seksuaalisesti

Tiedäthän, että sanotaan, että miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? No, tässä on osa totuutta, koska miehet ja naiset eivät käyttäydy samoin, kun puhutaan seksistä. Naiset yrittävät esittää, että he pitävät miehestä, mutta miehet eivät ole huolissaan tällaisista asioista.

Vaikka jotkut heistä eivät haluaisi naista, josta he ovat kiinnostuneita, heidän kehon kielensä ja kasvojen eleensä paljastavat sen joka tapauksessa. Joten jos et ole selvittänyt merkkejä miehen seksuaalisesta kiinnostuksesta, tässä on joitain selvimpiä niistä.

1. Hän katselee sinua päästä varpaisiin

Kun mies ei saa silmiään irti sinusta, se tarkoittaa sitä, että hän on seksuaalisesti sinusta kiinnostunut. Se on merkki siitä, että hän todella pitää siitä, miltä sinä näytät ja hän haluaa olla kanssasi. Tämä on jotain, mitä useimmat miehet eivät voi kontrolloida, joten jos näet hänen tuijottavan sinua kaiken aikaa, se tarkoittaa sitä, että hn pitää sinusta ja hän janoaa kosketustasi ja suudelmiasi.

Joten nyt on sinun vuorosi päättää, hymyiletkö hänelle ja vihjaat häntä tulemaan lähemmäs vai vain jättää hänet huomiotta.

2. Hän raottaa huuliaan

Jep, tätä sinä teet, kun näet jonkun tyrmäävän mekon näyteikkuna-ostoksilla. Avaat suutasi, tuijotat, kuin näkisit jotain niin kaunista, kuin et mitään kauniimpaa olisi nähnyt ennen.

Tervetuloa miesten maailmaan, koska tältä he näyttävät, kun näkevät kiinnostavan naisen. He eivät voi pitää silmiään hänestä erossa ja heidän suunsa on auki. Ja pahinta on, etteivät he edes tiedosta tekevänsä näin.

3. Hänen kulmakarvansa ovat koholla

Tämä on myös yksi asia, jota miehet tekevät, kun he ajattelevat, etteivät tee mitään. Kun hän näkee hyvännäköisen naisen, hän kohottaa välittömästi kulmakarvojaan, koska hän ajattelee silmiensä olevan näin paremmin auki ja hän pystyy paremmin näkemään naisen.

Tässä ei tietenkään ole mitään järkeä, koska hän näkisi naisen aivan hyvin ilman kulmakarvojakin. Joten seuraavalla kerralla, kun näet miehen kohottavan kulmakarvojaan ja katsovan suoraan sinua, voit olla varma, että hän on seksuaalisesti kiinnostunut sinusta.

4. Hän pysyttelee hyvin lähellä sinua

Kun mies on seksuaalisesti kiinnostunut sinusta, hän pysyttelee niin lähellä sinua kuin mahdollista. Tällä tavoin hän voi yrittää koskettaa sinua vahingossa ja tyydyttää halunsa olla lähellä sinua.

Joten jos huomaat hänen tulevan lähemmäs ja lähemmäs, haluten puhua sinulle, kun hän katselee sinua koko ajan, tämä on merkki siitä, että hän on hyvin hyvin kiinnostunut sinusta seksuaalisesti. Joillekin tytöille tämä on hyvin suloista, kun taas toiset ajattelevat tämän olevan töykeää.

5. Hän punastuu, kun on vierelläsi

Kun mies on seksuaalisesti kiinnostunut sinusta, hän punastuu, kun on lähelläsi. Se on todennäköisesti epämukavaa hänelle olla lähelläsi, koska hän pitää sinusta eikä hän tiedä, mitä sanoa tai kuinka käyttäytyä sinun lähelläsi.

Joten kun kysyt häneltä mitä tahansa, hän on varmaan hämillään ja hän punastuu, koska läsnäolosi saa hänet hermostuneeksi. Tämä on selvä merkki siitä, että hän pitää sinusta ja hän haluaa olla sinun kanssasi.

6. Hän ottaa katsekontaktia

Jos mies pitää sinusta, hän haluaa katsoa sinua kaiken aikaa. Hän yrittää ottaa katsekontaktia ja hän haluaa viivytellä sitä. Tämä on sinulle merkki siitä, että hän pitää sinusta ja jos jatkat hänen katsomistaan, hänellä on tilaisuus lähestyä sinua.

Joten jos pidät hänestä, voit jatkaa silmäpeliä ja antaa hänelle mahdollisuuden tulla lähemmäksi, jotta te kaksi voitte tutustua toisiinne paremmin.

7. Hän levittää jalkojaan avoimeksi

Jos hän istuu jalat avoinna ja katselee sinua, se tarkoittaa sitä, että hän pitää sinua seksikkäänä. Vaikka hän ei tätä tiedosta, sisällään hän kuvittelee, että hän harrastaa kanssasi seksiä ja kokeilette kaikkia mahdollisia asentoja.

Hän haluaa sinut sänkyynsä, tyydyttämään hänen miehiset tarpeensa. Ja mikä tärkeintä, hän ei pysty valehtelemaan siitä, koska hänen koko vartalonsa huutaa sinun nimeäsi.

8. Hän haluaa sinun huomiosi

Kun mies on sinusta seksuaalisesti kiinnostunut, hän haluaa kaiken huomiosi. Jos juttelet toisen miehen kanssa, hän luultavasti on tuskissaan, koska hän ajattelee, ettei muut miehet ole niin hyviä sinulle kuin hän.

Ja hän haluaa kaiken huomiosi kaikkialla, missä te kaksi olette; kahvilassa, ravintolassa tai jalkapallo-ottelussa. Hyvä asia tässä on se, että tämä on merkki siitä, että hän pitää sinusta, mutta huono asia tässä on se, että tämä saattaa saada hänet vaikuttamaan hieman takertuvalta ihmiseltä.

9. Hän flirttailee kanssasi

Jos tämä ei ole merkki siitä, että hän on sinusta seksuaalisesti kiinnostunut, en tiedä mikä sitten on. Mies, joka flirttailee naisen kanssa, haluaa aina jotain enemmän häneltä ja hän on valmis tekemään kaikki ne hurjat temput näyttääkseen hänelle, että hän haluaa olla tämän kanssa.

Nyt on sinusta kiinni, hyväksytkö flirtin ja vastaat samalla tavalla vai etkö näe itseäsi hänen kanssaan ja jätät hänet huomioimatta.

10. Hän suunnittelee kanssasi asioita

Jos mies suunnittelee kanssasi asioita, se tarkoittaa sitä, että hän oikeasti välittää sinusta ja haluaa viettää kanssasi enemmän aikaa. Hän ei ole vain panomies, joka haluaa sinut yhdeksi illaksi ja sen jälkeen häipyy, vaan hän on sellainen, joka haluaa tutustua sinuun paremmin ja koittaa luoda kanssasi vakaan ja terveen parisuhteen.

Jos vain annat hänelle tilaisuuden, näet, että hän on aikasi ja rakkautesi arvoinen.