Skip to Content

Parhaat Naiset Ovat Vaikeinta Käsitellä, Koska He Tietävät Arvonsa

Parhaat Naiset Ovat Vaikeinta Käsitellä, Koska He Tietävät Arvonsa

Hyvät miehet, luuletteko yhä, että parhaat naiset ovat niitä, jotka pysyvät hiljaa huonosta kohtelustanne, vai niitä, jotka tanssivat teidän pillinne mukaan? Luuletteko yhä, että parhaat naiset ovat niitä, jotka hyväksyvät kaiken paskanjauhamisenne sanomatta sanaakaan?

Jos luulet niin, pyydän, mieti uudelleen.

Koko tämän ajan naisia on pidetty epäoikeudenmukaisina. Ihmiset ajattelevat, että jos nainen esittää vaikeasti saatavaa, hän on täynnä itseään. Ja jos nainen on rehellinen, hän on liian helppo. Jos hän on ristiriidassa kanssasi, hän on liian pelottava. Jos hän pysyy hiljaa – hänellä ei ole mielipidettä.

Mutta entä jos hän esittää vaikeasti saatavaa, koska pelkää loukkaantuvansa uudelleen? Entä jos hän on rehellinen, koska hän on kyllästynyt kaikkiin mielikuvitusleikkeihin? Entä jos hän on ristiriidassa kanssasi, koska haluaa auttaa sinua parantamaan itseäsi? Entä jos hän pysyy hiljaa, koska hän tajuaa, ettei hänen sanojaan arvosteta tarpeeksi, eikä siksi, ettei hänellä olisi mielipidettä?

Hän saattaa vaikuttaa hämmentävältä ja vaikealta käsitellä, mutta se johtuu siitä, että hän on ottanut menneisyydestään arvokkaita oppeja eikä anna kenenkään murtaa itseään uudelleen. Hän on oppinut, että jos hän ei taistele itsensä puolesta, kukaan muu ei tee sitä.

Totuus on, että parhaiden naisten kanssa on vaikeinta olla tekemisissä, koska he tietävät arvonsa.

Koko tämän ajan yhteiskunta on pakottanut naisia olemaan jotain, mitä he eivät ole, jotta he sopisivat parhaan määritelmään. Mutta totuus on, että parhaat naiset eivät ole niitä, jotka nyökyttelevät jokaiselle sanallesi. Parhaat naiset ovat niitä, jotka haastavat sinut.

He eivät teeskentele, etteivät he ole huomanneet, että pidät heitä itsestäänselvyytenä. He ottavat asiat omiin käsiinsä ja antavat sinulle oppitunnin, jotta tiedät, että jos et aio kunnioittaa heitä, menetät heidät.

He eivät kohtele sinua kunnioittavasti, jos he näkevät, ettet tee samoin. He antavat sinulle ymmärtää, että he eivät ole tyytyväisiä kohteluusi eivätkä siedä sitä, koska he eivät ansaitse sitä. He eivät sijoita kaikkea itseään, jos he näkevät, ettet anna vastakaikua. He eivät tuhlaa aikaansa sellaiseen, joka ei ponnistele pitääkseen heidät.

Ja tiedätkö miksi? Ei, se ei johdu siitä, että he haluavat nähdä sinun kärsivän tai rankaista sinua huonosta kohtelustasi. Ainoa syy on se, että he tietävät arvonsa.

Ei, heidän kanssaan ei ole helppo olla tekemisissä, koska he sanovat sen, mitä he todella tarkoittavat. Heillä on korkeat vaatimukset ja he pitävät niistä kiinni. Ja te joko olette heidän kanssaan tai ette ole. Ja juuri se tekee heistä parhaita! Se tekee heistä UPEITA.

Parhaita naisia on vaikeinta rakastaa, koska he rakastavat kovasti.

Parhaita naisia on vaikeinta ymmärtää, koska heillä on monimutkainen mieli.

Parhaita naisia on vaikeinta tyydyttää, koska he tietävät arvonsa.

He tietävät, mitä he tuovat pöytään, eivätkä he pelkää syödä yksin. Parhaat naiset eivät vain odota, että onni löytää heidät. He taistelevat kovasti oman onnensa puolesta, eivätkä siksi pidä sitä itsestäänselvyytenä.

Parhaat naiset eivät tyydy keskinkertaisuuteen, koska he tietävät, että he ovat syntyneet suuruuteen.

Ja sinunkin pitäisi tietää se. Sinun pitäisi tietää, että parhaat asiat ovat kaikkein vaikeimpia. Parhaat asiat eivät vain ilmesty elämääsi tyhjästä. Niiden eteen taistellaan kovasti ja toivotaan parasta. Ja juuri niin sinun pitäisi suhtautua niihin.

Parhaat naiset tunnustavat virheesi ja arvostavat ponnistelujasi. Heidän kanssaan on vaikeinta, koska he haluavat koko sydämestään auttaa sinua tulemaan parhaaksi versioksi itsestäsi.

He ovat epäitsekkäitä ja anteliaita, mutta he tietävät myös oman arvonsa, eivätkä he tyydy vähempään kuin mitä he ansaitsevat. Parhaiden naisten kanssa on vaikeinta olla tekemisissä, koska he tietävät arvonsa, ja sinunkin pitäisi tietää se.