Skip to Content

6 Outoa Merkkiä Siitä, Että Olet Valloittanut Hänen Sydämensä

6 Outoa Merkkiä Siitä, Että Olet Valloittanut Hänen Sydämensä

Täydelliset viestintätaidot eivät ole jotain, mitä useimmilla miehillä on, kun he kohtaavat unelmiensa naisen.

He tekevät parhaansa piilottaakseen tunteensa jo varhaisessa vaiheessa. Ei ole paljon miehiä, jotka ovat rehellisiä ja avoimia kaikesta heti alusta alkaen.

He eivät halua mennä asioiden edelle, ja he haluavat tietää, onko heidän tunteensa vastavuoroisia, ennen kuin avautuvat.

Heidän käytöksessään on kuitenkin joitakin outoja merkkejä, jotka osoittavat, että olet valloittanut heidän sydämensä:

1. Hän on kiinnostunut siitä, mistä sinä olet kiinnostunut

Miehillä on tämä halu tehdä vaikutus naisiin, joista he pitävät, vaikka he eivät olisi siitä tietoisia. Hän kuuntelee tarkkaavaisesti ja luultavasti sanoo jakavansa suurimman osan kiinnostuksen kohteistasi, vaikka ei todellisuudessa jakaisikaan.

Hän saattaa myös seurata esimerkkiäsi. Jos siis sinä tilaat viiniä, hän tilaa viiniä – vaikka pitäisikin viskistä. Jos tilaat kalaa, hän tilaa kalaa – vaikka hän on lihan ystävä kautta linjan.

Eikö se olekin hieman outoa? Mutta hänen vaistonsa johtavat hänet peilaamaan suurinta osaa liikkeistäsi.

2. Hän alkaa matkia ääntäsi

Tämä on ilmeisesti asia, josta useimmat miehet ovat täysin tietämättömiä. Jos sinä alat puhua kovempaa, hänkin alkaa puhua kovempaa. Jos sinulla on erilainen aksentti, hän huomaa sen – vaikka se kuulostaa super oudolta, kun hän tekee niin.

Tätä voit testata helposti. Lisää sana “joskus” keskusteluun pari kertaa ja katso, miten “joskus” muuttuu myös hänen lempisanakseen.

3. Hän unohtaa paljon asioita

Kuten nimensä ja sukunimensä ja päivän, jona hän on syntynyt. Kaikkia perustietoja itsestään on vaikea muistaa, koska hän on suunnannut koko keskittymisensä siihen, että hän pyyhkäisee sinut jaloiltasi.

Vaikka se saattaa aluksi tuntua oudolta, sinun on myönnettävä, että se on myös täysin söpöä. Hänen kiintymyksensä sinuun on niin suurta, että hänen aivonsa ovat menneet täysin tyhjiksi.

4. Hän nauraa silloinkin, kun vitsisi epäonnistuu.

Tiedät, että olet hukannut itsesi kertoessasi vitsiä uudelleen tai yrittäessäsi olla hauska. Kukaan muu ei naura – paitsi hän. Hän tukee sinua.

Et tiedä, oletko nolostunut vai imarreltu, mutta on aina hyvä tietää, että joku on niin kiinnostunut sinusta, ettei häntä haittaa olla outo.

5. Hän katsoo sinua koko ajan

Oletetaan, että olette samoissa juhlissa ja aina kun katsot häntä, hän katsoo takaisin sinuun. Jos katseenne kohtaavat useammin kuin kerran ja harrastatte pitkää katsekontaktia , se ei voi olla pelkkää sattumaa.

Vaikka hänen ympärillään on paljon muita ihmisiä ja hän osallistuu aktiivisesti keskusteluihin, hän etsii sinua alitajuisesti ja kuittaa läsnäolosi.

6. Hänen jalkansa osoittavat sinua kohti

Eikö olekin outoa? Mutta hän ei tee sitä tahallaan. Hän on täysin tietämätön siitä, missä hänen jalkansa ovat.

Asiantuntijat sanovat, että jos mies osoittaa jalkojaan koko ajan sinua kohti, hän sulkee alitajuisesti välitilanne. Hän haluaa sinut lähelleen ja menee sinua kohti.