Skip to Content

On Aika Lakata Valitsemasta Jotakuta, Joka Ei Valitse Sinua

On Aika Lakata Valitsemasta Jotakuta, Joka Ei Valitse Sinua

Lopeta! Lopeta itkeminen jonkun takia, joka ei ole kyyneleidesi arvoinen. Lopeta tekosyiden keksiminen heidän käytökselleen, kun tiedät, että he eivät ole oikeassa.

On aika lakata valitsemasta jotakuta, joka ei ole valmis valitsemaan sinua. On aika lopettaa sellaisten suhteiden valitseminen, jotka eivät valitse sinua takaisin.

On aika alkaa rakastaa ensin itseäsi.

Kyllä. Kun rakastat itseäsi ensin, vähennät mahdollisuuksia loukkaantua. Itsesi rakastaminen ei ole itsekästä.

on parempi rakastaa itseään sellaisena kuin on, kuin teeskennellä olevansa jotain, mitä ei ole.

On aika myöntää, ettet ole täydellinen, ja se on enemmän kuin okei. Sinun ei tarvitse olla täydellinen ollaksesi rakastettu.

Joku, joka valitsee sinut, rakastaa sinua sellaisena kuin todella olet, eikä sellaisena kuin hän haluaa sinun olevan. Jotta voisit rakastaa jotakuta toista, sinun pitäisi ensin olla rakastunut itseesi.

On aika alkaa arvostaa kaikkea, mitä olet saavuttanut tähän mennessä, ja hyväksyä ainutlaatuisuutesi, koska olet todella hämmästyttävä ja ainutlaatuinen.

On aika lakata olemasta sellainen kuin he haluavat sinun olevan.


On aika lakata olemasta nukke, joka tanssii heidän musiikkinsa mukaan. Sen sijaan on aika alkaa tanssia oman musiikkisi mukaan.

Älä pelkää näyttää, kuinka vapaamielinen ja aistillinen olet. Älä anna heidän tappaa sisäistä henkeäsi manipuloinnillaan.

On aika puhdistaa sielusi ja olla se, joka todella olet. On aika lakata käyttäytymästä niin kuin he haluavat sinun käyttäytyvän vain siksi, että todella pidät heistä.

Ei, sinun ei pitäisi pitää heistä, jos he eivät pidä sinusta. On aika lakata asettamasta kaikkien muiden tarpeita omiesi edelle. Ansaitset rakkautta, joka on vastavuoroista eikä yksipuolista.

On aika lopettaa tyytyminen siihen, mikä ei tee sinua onnelliseksi.

On aika poistaa aiemmat sydänsurut, vastikkeettomat rakkaudet ja itsekkäät rakkaudet. Sinun ei pitäisi kuluttaa sekuntiakaan miettimällä jotakuta, joka ei ole sen arvoinen, että on mielessäsi.

On aika päivittää prioriteettilistasi ja varata itsellesi aikaa positiivisten ihmisten ja niiden kanssa olemisen arvoisten ihmisten kanssa.

On aika avata sydämesi sille, mitä sinä ansaitset, eikä sille, mitä joku muu (ei) anna sinulle.

On aika kertoa heille, ettet koskaan tyydy sellaiseen, mikä ei tee sinua onnelliseksi. Ja sinä ansaitset olla onnellinen.

Kyllä, sinä ansaitset. Ansaitset kylpeä aidossa rakkaudessa ja ansaitset tulla kohdelluksi kunnioittavasti.

On aika lakata valitsemasta jotakuta, joka ei valitse sinua.

On aika lakata taistelemasta niiden puolesta, jotka eivät sitä ansaitse. Älä valitse heitä, jos he eivät valitse sinua.

Jos he eivät ole valmiita menemään pidemmälle osoittaakseen, kuinka paljon he välittävät sinusta, se tarkoittaa, etteivät he ole valmiita rakastamaan. Älä valitse sellaista, joka ei ole valmis rakastamaan.

Valitse joku, jonka sydän on puhdas, aivan kuten sinun. Jonkun, joka tekee mitä tahansa, jotta tuntisit ylpeyttä siitä, että olet hänen kanssaan.

Valitse viisaasti ja avoimin sydämin. Älä anna heidän huijata sinua paskaiseen kurjuuden maailmaansa. On aika lakata olemasta antelias ja korjaamasta sellaisen ihmisen elämää, joka ei ole tarpeeksi rohkea valitsemaan sinua.

On aika valita joku, joka tekee sinusta parhaan version itsestäsi.

On aika valita joku, joka uskoo sinuun eikä aliarvioi sinua.

Kyllä, on aika taistella omien unelmiesi puolesta eikä jonkun sellaisen unelmien puolesta, joka ei ole valinnut sinua.

On aika valita joku, joka ei pelkää taistella omia taistelujaan yhdessä sinun kanssasi. On aika valita joku, joka ei juokse karkuun ensimmäisestä esteestä.

Rakkaudessa on kyse taistelemisesta, antamisesta ja vastaanottamisesta. Älä valitse sellaista, joka ei taistele puolestasi.

Älä myöskään valitse sellaista, joka on valmis vastaanottamaan mutta ei ole valmis antamaan.

Valitse joku, joka ei pelkää rakastaa sinua koko mielellään ja avoimin sydämin.

Valitse joku, jolle et ole vaihtoehto, vaan ensisijainen asia. Älä koskaan anna kenenkään kertoa sinulle, ettet ole rakkauden arvoinen.

Valitse joku, joka ei pelkää rakastaa haurasta sydäntäsi ja joka tekee kaikkensa parantaakseen sinut.

On aika lakata valitsemasta jotakuta, joka lakkaa taistelemasta puolestasi, kun hän on saanut sinut.

Valitse joku, joka valitsee sinut eikä koskaan lakkaa valitsemasta sinua.