Skip to Content

7 Bullshit Lines Huijarit Käyttää Päästä Pois Sen Kanssa

7 Bullshit Lines Huijarit Käyttää Päästä Pois Sen Kanssa

Tehdään yksi asia selväksi – huijaaminen ei ole oikeutettua olosuhteista riippumatta.

Se on yksi suurimmista synneistä rakkaussuhteessa, ja se, joka on pettänyt, pettää todennäköisesti uudelleen. Tiedättehän sanonnan: “Kerran pettäjä, aina pettäjä!”

No, se on totta useimmissa tapauksissa, ja jos annat pettäjälle anteeksi hänen pienen hauskanpitonsa toisen naisen kanssa, hän ei enää kunnioita sinua. Hän luulee, että annoit hänelle anteeksi jotain aika isoa ja hän luulee, että teet sen uudelleen.

Ja täytyy myöntää, että joillakin pettäjillä on todella hyviä tarinoita kerrottavana kumppaneilleen. On typeriä, mutta on myös hyviä ja jotkut naiset oikeasti uskovat niitä.

Tässä on lista yleisimmistä pettämisrepliikeistä, joita pettäjät käyttävät saadakseen sinut jäämään.

1. En halunnut satuttaa sinua

Ihan oikeasti? Menit sänkyyn toisen naisen kanssa, riisuit hänet ja panit häntä, ja nyt sanot, ettet halunnut satuttaa minua?

Ongelma on, että kaikki pettäjät pettävät, koska he haluavat. Kukaan mies ei pettäisi kumppaniaan, jos hän ei haluaisi sitä. Kukaan ei voi pakottaa sinua tekemään asioita, joita et halua.

Kun pettäjä siis kertoo sinulle jotain tällaista, tiedä vain, että tämä on hänen tapansa yrittää päästä pälkähästä. Hän ei ole pahoillaan siitä, että on pettänyt sinua, mutta totuus on, ettei hän halua menettää sinua.

Toivon todella, että kerrot hänelle, millainen idiootti hän on pettäessään sinua ja että hän tiesi satuttavansa sinua, jos tekisi jotain tuollaista. Vaikka tekisi mieli itkeä ja koko maailmasi hajoaisi, pidä arvokkuutesi ja jätä hänet ylpeänä.

2. Se oli hänen vikansa

Joo, helpointa on syyttää toista osapuolta. Olit niin kömpelö, että törmäsit häneen ja liukastuit tietämättäsi hänen pikkuhousuihinsa.

Tämä on vain säälittävä tekosyy oikeuttaa hänen käytöksensä ja saada sinut jäämään, joten toivon vain, ettet usko häntä. Pettäjät yrittävät aina saada jonkun muun syylliseksi tekoihinsa.

Sinuna en antaisi koskaan anteeksi tällaiselle miehelle, koska hän varmasti tiesi mitä teki eikä edes ajatellut sinua.

Itse asiassa hän katsoi naista eikä nähnyt sinua.

Tällainen mies ei ansaitse olla kaltaisesi naisen kanssa, koska sinulla on niin paljon annettavaa, eikä hän selvästikään kunnioita sitä.

3. Meillä voi olla avoin suhde

Tämän pettäjä sanoo silloin, kun hänestä tuntuu, ettei paluuta ole.

Hän tuntee olevansa ansassa nurkassa, josta ei pääse pois, ja hän käyttää kaikenlaisia aseita saadakseen sinut uskomaan häntä.

Hän saattaa sanoa, että hän flirttaili jonkun kanssa, mutta ei mennyt sen pidemmälle.

Valehtele!

Säälittävä valhe, jota hän käyttää vain saadakseen sinut jäämään ja antamaan hänelle uuden mahdollisuuden.

Muista, että vaikka hän vain flirttailisi jonkun kanssa, se on myös merkki siitä, ettei hän ajatellut sinua tai sitä, miten hänen käytöksensä vaikuttaisi sinuun. Ja sellaista miestä et ansaitse.

Jätä hänet siis niin kauan kuin voit, mutta älä unohda kertoa hänelle, että jonain päivänä hän tulee katumaan, kun on tehnyt sinulle kaikkia niitä ikäviä asioita.

4. Hän on aivan kuten sinä. Haluaisit hänen

Joo, parasta olisi, jos kehittäisit ystävyyden sen naisen kanssa, jonka kanssa kumppanisi petti sinua.

Hän on hölmö, jos luulee, että sinua satuttaa vähemmän, jos hän sanoo, että henkilö, jonka kanssa hän petti sinua, on hyvä ihminen. Tämä on vain keino oikeuttaa hänen käytöksensä ja yrittää selvitä virheestään.

Jos hän oli niin tyhmä, että petti sinua, ole tarpeeksi fiksu päästää hänet menemään. Tuollainen mies ei kunnioita sinua, eikä hän tule koskaan antamaan sinulle ansaitsemaasi rakkautta. Tai mitään muuta kuin kyyneleitä.

5. Olin pettynyt käytökseesi

Tämä on kaikista suurin valhe. Pettäjä todella syyttää sinua siitä, että hän petti sinua.

Hän kertoo sinulle, että laiminlöit häntä ja että hän ei saanut sitä rakkautta, jota hän niin kovasti kaipasi. Ja juuri sen takia hän petti sinua ollakseen onnellinen lyhyen aikaa.

Hän jopa kertoo sinulle, että hän halusi kuulua jollekin, koska sinä et aseta häntä etusijalle ja että hänen herkkä sydämensä ei kestäisi sitä, että sitä särjetään koko ajan.

Kuuntele minua, jos välität vielä itsestäsi ja jos haluat hyvän elämän, jätä hänet niin nopeasti kuin voit. Hän ei ansaitse puhdasta rakkauttasi ja kaikki mitä hän sanoo on vain yritystä saada sinut antamaan hänelle anteeksi.

6. En tiedä, mitä tapahtui, että tein niin…

Sanomalla tämän hän myöntää, että hän oli vain eläin, joka antoi vaistojensa johtaa itsensä epäonnistumaan.

Hän ei edes yrittänyt taistella sitä vastaan, mitä hän tunsi sillä hetkellä, vaan hän vain kulki virran mukana ja ajatteli vain sitä nautintoa, jonka se yhden yön juttu antaisi hänelle.

Hän ei ajatellut sinua tai suhdettanne. Ja tiedätkö miksi?

Koska hän ei pitänyt sinua tärkeänä itselleen ennen kuin hän petti sinua ja tajusi, mitä oli tehnyt. Nyt hän yrittää vain perustella tekojaan ja tehdä mitä tahansa, mikä saisi sinut jäämään.

Älä ota häntä takaisin, sillä jos hän petti sinua kerran, hän tekee sen uudestaan. Ansaitset paljon enemmän kuin hänen puolivillaisen rakkautensa.

7. Olin humalassa

Riippumatta siitä, olitko humalassa vai et, tiedät mitä tunnet.

Kun petät, teet sen, koska haluat. Et siksi, että toinen nainen on kauniimpi tai koska välillänne on jotain kemiaa. Olet 100 % varma, että haluat tehdä sen ja teet sen tavalla tai toisella.

Joten tarinat liiasta alkoholin määrästä veressä ovat aika typeriä. On miehiä, jotka olivat humalassa, mutta eivät tehneet mitään pahaa, koska tiesivät, kuka heitä odotti kotona. Kyse on vain prioriteettien asettamisesta – joko rakastat tai et. Se on niin yksinkertaista.

Jos siis pettäjä yrittää saada sinut uskomaan häntä tällaisella tarinalla, älä anna hänelle anteeksi ja jätä hänet, koska hän ei kunnioita sinua.

Mitä järkeä on elää sellaisen ihmisen kanssa, joka ei pysty vastustamaan pienintäkään kiusausta? Jos hän ei ole kokonaan sinun, et todellakaan tarvitse häntä.

Loppujen lopuksi toivon vain, ettet tarvitse näitä repliikkejä, koska miehesi ei koskaan petä sinua.

Mutta jos hän pettää, sinun pitäisi tietää, ettei se ollut sinun vikasi. Kaikki on kiinni hänestä. Hän on vain niin tyhmä, että pettää kaltaistasi arvokasta naista, eikä tuollainen mies ansaitse toista mahdollisuutta.

Jos hän oli tarpeeksi tyhmä pettääkseen sinua, ole tarpeeksi fiksu päästääksesi hänet menemään!