Skip to Content

4 Asioita, Joita Teet Treffeillä Ja Jotka Saavat Sinut Näyttämään Epätoivoiselta

4 Asioita, Joita Teet Treffeillä Ja Jotka Saavat Sinut Näyttämään Epätoivoiselta

Epätoivoisessa käyttäytymisessä on se juju, että se, joka käyttäytyy epätoivoisesti, huomaa oireet viimeisenä.

Itse asiassa käyttäydyt näin tiedostamattasi – pidät kiinni toisesta ihmisestä yrittäessäsi pitää hänet lähelläsi.

Itse asiassa saavutat kuitenkin juuri päinvastaista: Annat hänen pitää sinua itsestäänselvyytenä, annat hänelle vapauden kohdella sinua haluamallaan tavalla, ja näin ollen karkotat hänet pois.

Mitä asioita teet treffeillä tietämättäsi, jotka saavat sinut näyttämään epätoivoiselta?

Otat aina ensin yhteyttä

Ollaanpa rehellisiä. Miltä suhteenne näyttäisi, jos sinä et olisi se, joka vetää kaikkia naruista? Kuulisitko koskaan edes poikaystävästäsi, jos et olisi se, joka tekee aloitteen kaikesta?

Saatat olla tyytyväinen siihen, että tämä mies vastaa lähes aina tekstiviesteihisi, mutta totuus on, että sinä olet se, joka ottaa häneen yhteyttä joka kerta.

Sinä olet se, joka lähettää hänelle tekstiviestejä, soittaa hänelle ja pyytää häntä ulos. Se, joka ehdottaa jatkuvasti yhteisiä aktiviteetteja ja pyrkii tekemään yhteisestä ajastanne mahdollisimman mielenkiintoista.

Pahinta on se, että et epäröi tuplata tai kolminkertaistaa tekstiviestejä, kun hän ei huomioi ensimmäistä viestiäsi.

Periaatteessa koko suhteenne perustuu siihen, että jahtaat häntä ja hän suostuu tapaamaan sinua silloin tällöin.

Kokeile vaihteeksi tätä kokeilua. Älä ota häneen yhteyttä ensin pariin päivään.

En ehdota, että tekisit näin, jotta hän pelkäisi menettävänsä sinut.

Haluan vain, että näet, huomaa hän poissaolosi ja aloittaa yhteydenoton, vai suhdettanne hiipuu ilman sinun aloitteesi.

Loputtomien uusien mahdollisuuksien antaminen

Toinen asia, jonka teet ja joka saa sinut näyttämään epätoivoiselta parisuhteessa, on kaikkien toisten mahdollisuuksien antaminen.

Aina kun kumppanisi tekee virheen, josta hän on epäilemättä vastuussa, et malta olla antamatta hänelle anteeksi.

Hänen ei tarvitse edes tarjota sinulle kunnon anteeksipyyntöä – sinä keksit tekosyyn hänen käytökselleen. Totuus on, että haluat antaa hänelle anteeksi silloinkin, kun hän ei pyydä anteeksi.

Niinpä etsit vihjeitä hänen katumuksestaan ja annat hänelle synninpäästön. Teeskentelet, että jokin hänen tekonsa ei loukannut sinua niin paljon ja että kaikki on hyvin, vaikka se ei selvästikään ole.

Sallikaa minun kertoa teille, että tämä käytös ei jää huomaamatta. Itse asiassa, tekemällä näin, annat tälle miehelle vain vihreää valoa jatkaa sinun vahingoittamistasi ilman mitään seurauksia.

Sosiaalisen median toiminta

Monet ihmiset sanovat sinulle, että sosiaalinen media ei merkitse mitään, kun kyse on romanttisista suhteista.

Onhan monia pariskuntia, jotka eivät mainosta rakkauttaan sosiaalisessa mediassa, mutta joilla on silti onnellisimmat romanssit tosielämässä.

Halusitpa sitä myöntää tai et, totuus on kuitenkin se, että suuri osa nykyaikaisesta deittailusta pyörii sosiaalisen median ympärillä.

Juuri siksi aktiivisuutesi siellä voi olla osoitus epätoivoisesta käytöksestäsi.

Sinun tarvitsee vain verrata tapaa, jolla sinä ja kumppanisi käyttäydytte.

Selvyyden vuoksi mainittakoon, että emme puhu miehestä, joka ei yksinkertaisesti käytä kumpaakaan sosiaalista alustaa tai on pelkkä passiivinen sivustakatsoja.

Puhumme miehestä, joka julkaisee Instagram- ja Snapchat-tarinoita. Miehestä, joka seuraa joukkoa tyttöjä ja on selvästi huolissaan sosiaalisen median maineestaan.

Sinua ei kuitenkaan löydy mistään hänen profiileistaan. Aivan kuin hän ei välittäisi olemassaolostasi eikä välittäisi pätkääkään siitä, mitä sinä siellä teet.

Sinä taas katsot ensimmäisenä hänen juttujaan, tykkäät ja kommentoit kaikkia hänen tilapäivityksiään ja kuviaan, ja kaikki, mitä postaat, on suunnattu hänelle.

Liian saatavilla

Yksi ilmeisimmistä merkeistä siitä, että vaikutat epätoivoiselta, on se, että olet aina saatavilla. Et osaa sanoa “ei” ja olet valmis liikuttamaan vuoria vain nähdessäsi tai miellyttääksesi tätä miestä.

Ei, en tarkoita, että sinun pitäisi harjoittaa mielikuvitusleikkejä ja kertoa hänelle, että olet varattu, vaikka et todellisuudessa ole.

En neuvo sinua leikkimään vaikeasti saatavaa ja siirtämään suunnitelmiasi viime hetkellä vain sekoittaaksesi hänen päänsä.

Sinun ei kuitenkaan pitäisi myöskään näyttää hänelle, että hän voi aina saada sinut käyttöönsä. Heti kun tämä mies liikkuu tuumaakaan sinua kohti, olet valmis juoksemaan hänen syliinsä.

Sinä olet se, joka löytää aikaa nähdä häntä, saa hänet mahtumaan aikatauluusi ja peruu suunnitelmia hänen vuokseen. Sitä vastoin hän ei koskaan tee vastapalvelusta ja kohtelee sinua jatkuvasti viimeisenä keinonaan.