Skip to Content

Ole Jonkun Kanssa, Joka Rauhoittaa Sinua

Ole Jonkun Kanssa, Joka Rauhoittaa Sinua

Aina kun ajattelet rakkautta, ajattelet tunteiden vuoristorataa.

Ajattelet perhosia, sitä, ettet pysty hillitsemään itseäsi, sitä, että olet ihastunut johonkuhun ja että menetät pohjan allasi.

Ajattelet miestä, joka haastaa sinut ja kaiken, mitä olet, joka mullistaa maailmasi ja jonka vuoksi tekisit kirjaimellisesti mitä tahansa.

Sinulla on pienestä pitäen ollut tämä kuva rakkaudesta.

Kun luit satuja, prinssiä ja prinsessaa ympäröivät pahat ihmiset, jotka halusivat tehdä heille pahaa.

Heidän täytyi taistella erilaisia esteitä vastaan ollakseen lopulta onnellisia. Jokaisessa elämässäsi näkemässäsi rakkaustarinassa oli samanlainen juoni.

Rakkaudessa oli aina kyse siitä, että löytää jonkun, joka saa sinut tuntemaan itsesi maailman huipulle. Ainoa aikasi arvoinen suhde on se, jonka puolesta kannattaa taistella.

Se on se, joka haastaa sinut emotionaalisesti ja joka siirtää rajojasi. Ja joskus kaikki nämä tunteet ovat hienoja.

Elämässäsi on jaksoja, jolloin tunnet olosi ihanaksi, pää korkealla pilvissä, jolloin nautit kaikista perhosista, joita joku herättää sinussa, ja jolloin joku saa sinut menettämään kaiken kontrollin itsesi yli.

Mutta onko tämä todella todellista rakkautta?

Sillä myönnettäköön – suurin osa edellä kuvatuista asioista on itse asiassa intohimoa.

Mutta intohimo tuo yleensä mukanaan muitakin ongelmia, ja se tuo mukanaan suuremman mahdollisuuden myrkylliseen, emotionaalisesti haastavaan ja emotionaalisesti vahingolliseen suhteeseen.

Ja vaikka tällainen tuntuu alussa jännittävältä, se ei yleensä ole pitkällä aikavälillä kestävä, vaikka kuinka sitä toivoisitkin.

Myönnettäköön – tämä ei ole todellista rakkautta. Se on vain tunne siitä, että on rakastunut, mutta se eroaa paljon oikeasta rakkaudesta, vaikka luuletkin sen olevan sama asia.

Sen sijaan, että etsit jotakuta, joka saa sinut perhoseksi ja joka tuo sinulle intohimoa, sinun pitäisi etsiä jotain täysin päinvastaista.

Sinun pitäisi etsiä jotakuta, joka tuo sinulle rauhaa, koska se on jotain, mitä ei voi mitata millään muulla.

Sinun pitäisi olla jonkun kanssa, joka tuo sinulle rauhallisuutta ja joka saa sinut rauhoittumaan.

Sinun pitäisi etsiä miestä, joka tuntuu kodilta ja joka on sinun rauhallinen satamasi. Sinun pitäisi yrittää löytää joku, jonka luokse tulet mielelläsi kotiin pitkän ja stressaavan päivän jälkeen.

Iän myötä huomaat, että nämä alkuvaiheen perhoset ja intohimo katoavat ennemmin tai myöhemmin.

Huomaat, että tämä ei ole sitä, mitä olet oikeastaan etsinyt koko elämäsi ajan, vaikka olitkin vakuuttunut siitä.

Huomaat, että muut asiat ovat vielä tärkeämpiä, kuten ehdoton rakkaus, tuki, ystävyys ja kumppanien keskinäinen kunnioitus.

Vaikka olet luultavasti koko elämäsi ajan juossut tätä pakoon ja ajatellut, että tämä olisi tylsää, usko pois, että tämä on totta.

En aio valehdella sinulle – oikea mies ei luultavasti aiheuta sinulle perhosia eikä hän järisytä maailmaasi. Mutta hän antaa sinulle paljon enemmän.

Hän antaa sinulle rakkautta ja tukea, jota olet aina halunnut. Tämä mies ei ole vain poikaystäväsi, hänestä tulee kumppanisi, perheesi ja paras ystäväsi.

Tämän miehen kanssa tunnet olosi turvallisemmaksi kuin koskaan.

Hän antaa sinulle voimaa ja vahvuutta, jota et koskaan tiennyt itsessäsi olevan.

Tämä mies työntää sinua aina eteenpäin ja tekee sinusta paremman ihmisen yrittämättä koskaan muuttaa sitä, kuka olet.

Hän on joku, johon luotat täysin ja tiedät, että hän tukee sinua, tapahtui mitä tahansa.

Voit luottaa tähän mieheen kyseenalaistamatta koskaan hänen uskollisuuttaan ja epäilemättä hänen aikeitaan.

Yhtäkkiä et enää tunnukaan niin itsepäiseltä ja äkkipikaiselta. Tämä mies tekee kaikista elämän vaikeuksista siedettäviä ja kaikista elämän haasteista ratkaistavia.

Hän saa kaiken sinussa tuntumaan vähemmän monimutkaiselta, ja hänen seurassaan et näytä itsestäsi niin vaikealta rakastaa.

Tämä mies ei anna sinulle niitä asioita, joita haluat ja toivot. Sen sijaan hän antaa sinulle kaiken, mitä olet koskaan tarvinnut, tietämättäsi.

Ja se tulee olemaan se, mikä tekee hänestä niin erityisen ja odottamisen arvoisen.