Skip to Content

6 Asiaa, Joita Miehet Luulevat Meidän Tekevän Heidän Puolestaan (Mutta Emme Todellakaan Tee)

6 Asiaa, Joita Miehet Luulevat Meidän Tekevän Heidän Puolestaan (Mutta Emme Todellakaan Tee)

Korkokenkien käyttö, hajuvedet (vaikka kävisimmekin vain kaupassa), meikin pitäminen kunnossa ja muut vastaavat asiat eivät ole jotain, mitä teemme sinun vuoksesi. Teemme niitä itsellemme, koska se, että teemme jotain mukavaa itsellemme ja nautimme siitä, tuntuu aivan mahtavalta.

Älä siis luule, että tekisimme kaikkemme vain tyydyttääkseen ahneet silmäsi ja salaiset fantasioitasi. Emme käytä joogahousuja sinun takiasi. Käytämme niitä, koska ne ovat helvetin mukavat, ja niiden käyttäminen tuntuu hyvältä.

Ja olemme pahoillamme, että meidän on sanottava, että mukavuus nahoissamme on tärkeämpää kuin se, mitä te ajattelette meistä. Mutta älkää käsittäkö meitä väärin. Mielipiteellänne on meille väliä, mutta ei niin paljon kuin ehkä luulitte.

1. Pidämme erityistä huolta hiuksistamme ja meikistämme

Hiuksemme ovat meille jotain pyhää, ja olemme aina pitäneet niistä erityistä huolta. Pidämme niistä edelleen erityistä huolta itsemme vuoksi, emmekä sinun vuoksesi.

Vaatii paljon tietoa ja taitoa, kun on kyse hiustemme laittamisesta kauniiksi ja tyylikkäästä meikistä, ja tuntuu vain hyvältä, kun löydämme tuon salaisen kaavan.

Meillä naisilla on erilainen ajattelutapa, kun on kyse itsemme kaunistamisesta. Vaikka 99 prosenttia ajasta teet itsestäsi hyvännäköisen vain päästäkseen housuihimme, sinun on tiedettävä, että meidän motiivimme ovat hieman erilaiset kuin sinun.

2. Pukeudumme itseämme varten emmekä vietteliäksemme sinua.

Pukeutumisessa emme käytä hameita, mekkoja tai muita kurviamme korostavia vaatteita vain vietteliäksemme sinut. Pukeudumme niihin kahdesta syystä. Ensimmäinen syy on mukavuus, ja toinen syy on se, että meillä on halu ilmaista itseämme.

Toisin kuin sinulla, meillä on erilainen muotitaju, ja olemme omistautuneet sille eri syistä. Pukeudumme mielialojemme, tunnetilamme, kuukauden ajan ja puhtaan pyykin saatavuuden mukaan. Ja ei, emme päätä olla käyttämättä rintaliivejä, jotta voit tuijottaa nännejämme.

3. Alusvaatteiden käyttäminen ei ole varattu vain silmille.

Emme käytä alusvaatteita vain silloin, kun aiomme harrastaa seksiä. Käytämme niitä myös päivittäin! Yllätys! Se on naisellinen salaisuutemme, ja sen käyttäminen saa meidät tuntemaan itsemme jumalattariksi.

Älä siis luule, että ostamme niitä vain saadaksemme sinut kuolaamaan. Me ostamme sitä, koska se saa MEIDÄT tuntemaan olomme seksikkääksi MEIDÄN puolestamme. Se saa meidät tuntemaan olomme hyväksi omassa ihossamme, ja riippumatta siitä, millä tuulella olemme, se on jotain, joka aina piristää päiväämme.

Alusvaatteiden käyttäminen ei ole varattu vain sinun iloksesi. Se on jotain, mitä me teemme myös omaksi iloksemme, ja se on meidän salainen aseemme, joka saa meidät tuntemaan itsevarmuutta.

4. Emme käy kuntosalilla, jotta sinä voisit tuijottaa meitä

Ei! Emme mene salille, jotta voit tuijottaa meitä, kun teemme kyykkyjä. Meidän prioriteettimme ovat paljon erilaiset. Menemme sinne, koska haluamme tehdä jotain hyvää itsellemme. Menemme, koska pidämme huolta kehostamme, terveydestämme ja hyvinvoinnistamme.

Ja uskokaa meitä, sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että teemme show’ta teille siellä. Teistä tämä saattaa näyttää siltä, että yritämme kovasti viihdyttää teitä, mutta meistä se näyttää siltä, että yritämme kovasti ylläpitää terveyttämme ja hyvää oloa.

5. Se, että olemme mukavia sinulle, ei tarkoita, että olemme heti kiinnostuneita sinusta.

Kun olemme sinulle ihan mukavia, tee meille palvelus, äläkä luule, että olemme heti ihastuneet sinuun. Ja herran tähden, milloin kiltteydestä on tullut jotakin, jota meidän pitäisi hävetä vain siksi, että voisit kuvitella asioita päähäsi?

Olemme mukavia, koska olemme mukavia kaikille, emmekä vain sinulle. Olemme kilttejä taksikuskeille, kampaajille, tarjoilijalle, pomolle, kollegoille, ihan kaikille.

Ja miksi ihmeessä ajattelet, että jos olemme sinulle mukavia, se tarkoittaa, että olemme heti kiinnostuneita sinusta? Seuraavan kerran kun ajattelet näin, mieti uudelleen.

6. Emme harrasta seksiä kanssasi vain miellyttääkseemme sinua.

Seksi ei ole jotain, joka on keksitty vain sinun mielihyväksesi, emmekä todellakaan tee sitä vain lepyttääkseen sinua. Teemme sitä, koska haluamme ja koska se tuntuu hyvältä.

Teemme sitä omaksi iloksemme aivan kuten sinäkin teet sitä omaksi iloksesi. Ne ajat, jolloin naisia kohdeltiin alisteisina, ovat ohi. Emme enää häpeä seksuaalisuuttamme, ja olemme vapaita tutkimaan sitä.

Ja jos päätämme harrastaa seksiä kanssasi, se tapahtuu siksi, että olemme päättäneet haluta sitä, emmekä siksi, että olemme ihastuneita sinuun ja haluamme tehdä mitä tahansa miellyttääksemme sinua.