Skip to Content

7 Syitä, Miksi Hän Sitoutui Toiseen Tyttöön Sen Jälkeen, Kun Hän Oli Ollut Vapaa Kanssasi

7 Syitä, Miksi Hän Sitoutui Toiseen Tyttöön Sen Jälkeen, Kun Hän Oli Ollut Vapaa Kanssasi

Olen melko varma, että tunnet tuon kuuluisan lauseen: Sinussa ei ole mitään vikaa, vaan minussa.

Itse asiassa näin kävi minulle ja myös muutamalle ystävälleni, jotka seurustelivat kukin muutaman viikon ajan miehen kanssa ja kaikki näytti täydelliseltä.

He olivat sataprosenttisen varmoja siitä, että he solmivat terveen, sitoutuneen suhteen (aivan kuten minä).

Ja sitten yhtäkkiä mies kertoi heille, ettei halua mitään vakavaa. Tarkemmin sanottuna kaveri kertoi heille, ettei hän ollut kiinnostunut mistään vakavasta.

Luoja tietää, kun joku kertoo minulle tämän, vetäydyn välittömästi ja kunnioitan hänen mielipidettään, koska en todellakaan ole epätoivoinen, eivätkä ystäväni ole. Mutta se, mitä seuraavaksi tapahtui, on se, mikä oikeastaan kiinnitti huomioni.

Ei aikaakaan sen jälkeen, kun he olivat sanoneet, etteivät olleet kiinnostuneita mistään vakavasta, jokainen heistä oli vakavassa, sitoutuneessa suhteessa. Voi sitä ironiaa!

Aluksi ainoa toiveeni oli pyyhkiä kaikki miespuoliset lajit pois planeetalta, mutta sitten päädyin järkevämpään ratkaisuun.

Koska ei ole mitään järkeä kantaa kaunaa ikuisesti, päätimme ystävieni kanssa tarkastella asioita eri näkökulmasta.

Yritimme ymmärtää ja selittää tätä ilmiötä, jossa mies “haluaa jotain rentoa”, mutta sitoutuu sitten seuraavaan tyttöön, ja jos sinulla on sama tilanne, tässä on 7 mahdollista syytä, miksi mies sitoutui toiseen tyttöön sen jälkeen, kun hän oli ollut kanssasi rento!

Hän haluaa sitoutua, hän ei vain halua sitä sinun kanssasi

Tiedän, että se kuulostaa tylyltä, mutta joskus se on totuus. Moni mies todella haluaa sitoutua, mutta oikean kanssa. Mitä tämä tarkoittaa?

Tämä ei todellakaan tarkoita, että sinussa olisi jotain vikaa tai että sinun olisi pitänyt muuttua hänen vuokseen vain saadaksesi hänet sitoutumaan sinuun. Ei.

Se tarkoittaa, että teitä ei vain ole tarkoitettu yhteen, eikä ole mitään järkeä syyttää häntä siitä, että hän sitoutuu seuraavaan tyttöön.

Oikeastaan sinun pitäisi kiittää häntä siitä, ettei hän sitoutunut sinuun, koska hän juuri säästi sinut monelta ahdistukselta ja pelasti sinut vielä tuskallisemmalta sydänsurulta.

Hänellä ei ole aavistustakaan, mitä hän haluaa

Ja sitten on vielä tämä toinen kategoria miehiä, joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä he oikeasti haluavat. Minulle henkilökohtaisesti tämä on pahin.

Kun kaverilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä hän haluaa, kenen kanssa hän haluaa sitä, milloin tai miten, on todennäköistä, että hän mokaa asiat todella pahasti.

Puhumattakaan siitä, että päättämättömyys on valtava turn-off kaikille naisille. Jos hän siis sanoi sinulle yhtä asiaa yhtenä päivänä ja toista seuraavana päivänä, tiedät, ettei hänellä ollut aavistustakaan, mitä hän oikeasti halusi (ja voit ylistää Jumalaa, että hän lähti).

Ja vaikka hän päättäisikin sitoutua sinuun, hän luultavasti muuttaisi pian mieltään ja toistaisi samat skenaariot yhä uudelleen ja uudelleen. Tarkoitan, kuka tarvitsee tällaista elämäänsä? Ei juuri kukaan.

Hän tapaili jo jotakuta muuta

Tässä on mielenkiintoinen juttu. On olemassa miehiä, jotka päättämättömyytensä vuoksi tai vain siksi, että he ovat äärimmäisiä kusipäitä, päättävät seurustella kahden tytön kanssa yhtä aikaa (tietysti kertomatta heille tästä). Voitte varmaan arvata loppuosan skenaariosta.

Hän tapaili teitä molempia ja yhtäkkiä hän tajusi pitävänsä toisesta tytöstä enemmän, joten hän päätti sitoutua tyttöön ja hylätä sinut.

Ah, millaisessa maailmassa elämme. Voit tulkita tämän myös niin, että hän ei halua loukata tunteitasi tai hän ei halua jäädä kiinni teosta. Valitse sinä.

Se oli vain väärä aika

Ja sitten joskus asiat ovat todella hyvin, mutta ajoitus ei ole oikea. Ehkä hänen elämässään tapahtui jotain, joka muutti hänen näkökulmansa ihmissuhteisiin silloin, kun hän oli kanssasi. Ja kun hän tapasi toisen tytön, ajoitus oli juuri oikea.

Yhdistäisin taas tämän ensimmäiseen, joka sanoo, että teitä ei vain ollut tarkoitettu toisillenne. Loppujen lopuksi, kun kahden ihmisen on pakko olla yhdessä, ei vain ole väärää aikaa.

Ja jos se on väärä, he varmasti tapaisivat uudelleen, kun aika on oikea. Kun asioita katsoo näin, se tuntuu aika järkevältä.

Häneen kohdistuu ulkoista painetta

Usko tai älä, mutta joskus miehet joutuvat kohtaamaan ulkoista painetta ystäviensä tai perheensä taholta. Joskus heidän läheisensä eivät oikeasti pidä tytöstä, jonka kanssa he seurustelevat, joten heitä painostetaan lopettamaan asiat.

Jos olet huomannut, että jotain tällaista on tapahtunut, tämä voi olla syy siihen, miksi hän sitoutui toiseen tyttöön sen jälkeen, kun hän oli mennyt rennosti kanssasi.

Jos tämä on taas syy siihen, että hän teki niin, se osoittaa vain hänen heikkoutensa ja ailahtelevaisuutensa. Se tarkoittaa, että hän ei luota itseensä ja tanssii toisten sävelten mukaan.

En nyt sano, että hänen ei pitäisi koskaan kuunnella ystäviään ja perhettään, vaikka mitä tapahtuisi. Todellakin hänen pitäisi, mutta hänen pitäisi kuunnella myös itseään, ja se on todellisen miehen tärkein ominaisuus.

Hänen mielleyhtymänsä sitoutumiseen muuttui sinun menettämisen jälkeen

Kun mainitset sanan “sitoutuminen” kenelle tahansa miehelle, hän näkee siinä jotain vangitsevaa. Poikia ja nuoria miehiä kannustetaan pitämään hauskaa, tutkimaan maailmaa ja vasta sen jälkeen asettumaan aloilleen sitoutumaan.

Ja jos kaveri, jonka kanssa seurustelit, ei käynyt läpi mitään tästä, hän tuntee itsensä vangituksi kanssasi ja kertoo sinulle, ettei hän ole kiinnostunut tai valmis mihinkään vakavaan.

Ja kun hän on pitänyt hauskaa ja tutkinut maailmaa, hänen assosiaationsa sitoutumiseen muuttuvat. Kun hän siis tapaa seuraavan sopivan tytön, hän päättää sitoutua tähän, koska tuntee olevansa vihdoin valmis siihen.

Hän ei oikeastaan halunnut sitoutua, mutta oikea nainen tuli vastaan

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä. On miehiä, jotka eivät oikeasti halunneet sitoutua, eivät sinun tai kenenkään muunkaan kanssa, mutta jotenkin se oikea tuli sinun jälkeesi.

Jos näin on, et voi oikeastaan syyttää häntä, koska hän oli johdonmukainen päätöksessään, ettei halunnut sitoutua, mutta sitten hänen oli tavallaan pakko muuttaa mieltään, koska hän lopulta tapasi sen oikean.

Ja voin vakuuttaa sinulle, että sama tapahtuu sinulle nopeammin kuin uskotkaan ja olet onnellinen siitä, että asiat eivät toimineet sen miehen kanssa, joka kieltäytyi sitoutumasta.