Skip to Content

Näin Sinusta Tulee Nainen, Jota Hänellä Ei Ole Varaa Jättää

Näin Sinusta Tulee Nainen, Jota Hänellä Ei Ole Varaa Jättää

Todellinen työ alkaa heti suhteen kuherruskuukausivaiheen jälkeen. Me kaikki rakastumme luonnollisesti ja vaivattomasti, mutta rakastuneena pysyminen ja suhteen ylläpitäminen on jotain aivan muuta.

Aloittaaksemme asiat selvin sanoin, olemalla nainen, jota hänellä ei ole varaa jättää, tarkoittaa sitä, että olet nainen, joka tuo lisäarvoa hänen elämäänsä, nainen, jota hän tietää kaipaavansa hirveästi, jos hän ei ole osa hänen elämäänsä.

Se ei tarkoita, että sinun täytyy lakata olemasta oma itsesi ja muuttua hänen tarpeisiinsa sopivaksi. Se tarkoittaa, että voit alkaa tarkastella tiettyjä asioita eri näkökulmasta ja tulla parhaaksi versioksi itsestäsi.

Jos haluat tietää, miten saavutat sen, seuraa alla olevaa luetteloa:

1. Vältä draamaa

Tällä planeetalla ei ole yhtään miestä, joka jaksaisi olla pitkään draamakuningattaren kanssa. Eikä ole naista, joka ei tekisi elämästään katkeraa olemalla sellainen.

Ongelmien aiheuttaminen siellä, missä niitä ei ole, ja asioiden paisuttelu on ajanhukkaa. Käsittele todellisia asioita, ole järkevä ja ota rauhallisesti. Mies arvostaa sitä.

2. Keksi aina syy nauraa ja naurattaa miestä.

Elämä ei ole aina auringonpaistetta ja sateenkaarta, eivätkä ihmissuhteetkaan ole sitä. Niihin liittyy paljon ongelmia ja paljon stressiä.

Selviät kaikesta paljon helpommin, jos säilytät huumorintajusi. Se on jotain, joka rentouttaa teitä molempia ja saa teidät enemmän yhteyteen. Mitä tahansa tapahtuukin, on tärkeää vaalia niitä hetkiä, jolloin nauratte yhdessä.

3. Kunnioita hänen yksityisyyttään

Älä painosta häntä puhumaan jostain häntä vaivaavasta asiasta, kun näet, ettei hän pysty avautumaan heti. Hän puhuu, kun hänestä tuntuu, että aika on oikea. Anna hänen olla ja ole vain läsnä.

Älä nuuski hänen puhelintaan; näytä hänelle, että luotat häneen. Jos jotain hämärää on tekeillä, saat tietää sen ennemmin tai myöhemmin. Totuudella on aina tapana näyttää kasvonsa.

Pidä salaisuudet, joita hän sinulle uskoutuu, itselläsi, samoin kuin intiimit asiat, jotka koskevat vain häntä ja sinua.

4. Ole avoin

Toki voi olla asioita, jotka haluat pitää itselläsi, mutta kaikki ne, joilla on vaikutusta suhteeseenne, on sanottava, ei poikkeuksia.

Sinun on oltava luotettava, jos odotat, että hänkin on. Älä piilottele tunteitasi, menneisyyttäsi tai nykyisyyttäsi. Mitä enemmän avaudutte ja luotatte toisiinne, sitä vahvempi side teillä on.

5. Ole hänen suurin tukijansa

Miehelle on korvaamatonta, että hänellä on nainen, joka tukee häntä koko ajan. Se, joka aidosti uskoo häneen ja nostaa hänen mielialaansa, kun kaikki on hänen mielestään toivotonta.

Hänen ei tarvitse koskaan sanoa sitä tai laulaa sinulle oodia, koska sinä olet hänen tukenaan. Hän osoittaa arvostuksensa tukemalla sinua heti takaisin.

6. Älä pelkää näyttää hänelle rakkauttasi.

Jos päätätte tehdä niin, voitte rakastua toisiinne yhä uudelleen ja uudelleen joka päivä. Huomaa pienet suuret asiat, joita teette toisillenne, ja ole niistä kiitollinen.

Älä riistä häneltä suloisia sanoja, hellyyttä ja huolenpitoa. Ole romanttinen. Olkaa spontaaneja. Seuraa tunteitasi. Miehet tarvitsevat lämpöä yhtä paljon kuin naisetkin, mutta he eivät koskaan sano sitä niin monin sanoin.

7. Älä lankea siihen ansaan, että menetät itsesi.

Rakkaus on niin voimakasta, että ilman, että tiedostamme sitä, se voi tehdä toisesta ihmisestä elämämme ainoan keskipisteen. Se on myös yksi suurimmista virheistä, joita nainen voi tehdä parisuhteessa ja sen ulkopuolella.

Vaali elämääsi suhteen ulkopuolella. Harrasta omia kiinnostuksen kohteitasi. Vietä aikaa ystäviesi kanssa. Johda elämää, joka on kiinnostavaa, ja saat aina myös hänen kiinnostuksensa heräämään.