Skip to Content

6 Sydäntäsärkevää Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Kiinnostunut Sinusta

6 Sydäntäsärkevää Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Kiinnostunut Sinusta

On todella sydäntäsärkevää, kun olet rakastunut johonkuhun, mutta tämä henkilö ei tunne samoin sinua kohtaan. Tai vielä pahempaa on se, että olet seurustellut miehen kanssa jonkin aikaa ja alat pikkuhiljaa huomata, että hän on vetäytymässä pois.

Mitä sitten tehdä? Johtuuko se jostain, mitä sinä teit? Vai onko kyse siitä, että hän ei vain enää tunne samoin sinua kohtaan?

Ehkä hän ei vain halua enää seurustella kanssasi eikä osaa sanoa sitä, tai sitten tiedät, että hän on ihastunut sinuun, mutta hän etääntyy jostain syystä, mikä saa sinut miettimään, mikä meni pieleen. Oli miten oli, tilanne ei ole mukava.

Et tiedä, mitä ajatella tai miten reagoida hänen tekoihinsa. Harmi, ettei hän osaa olla tarpeeksi mies ja sanoa sinulle päin naamaa, ettei ole enää kiinnostunut. Se satuttaisi vähemmän kuin se, että hän huijaisi sinua sivuuttamalla ja vetäytymällä pois.

Jos joskus joudut tällaiseen tilanteeseen, olisi parasta lopettaa välit, jotta et näyttäisi hölmöltä, tai lopettaa hänen jahtaamisensa, jos hän ei halua, että jahtaat häntä – vaikka jahtaaminen ei ole koskaan hyvä idea, koska useimmiten se päättyy sydämesi särkymiseen.

Lue varmuuden vuoksi merkit siitä, ettei hän ole enää kiinnostunut sinusta:

1. Hän välttää kanssasi hengailua

Ennen hän vietti kaiken vapaa-aikansa kanssasi, mutta jokin on muuttunut viime aikoina. Hän keksii aina jotain tekosyitä. Joko hänellä on liian kiire, hän on sairas tai hänellä on jo jotain suunnitelmia. Ja asia on niin, että hän ei todellakaan osoita katumusta siitä, ettei voi viettää enemmän aikaa kanssasi.

Aivan kuin kaikki olisi hänelle sama. No, se tarkoittaa, että hän on vain menettänyt kiinnostuksensa sinuun eikä luultavasti osaa kertoa sitä sinulle tai hän on liian suuri pelkuri tehdäkseen sen.

Oli miten oli, jos tämä jatkuu jonkin aikaa, ota viesti vastaan, koska tuhlaat vain aikaa yrittäessäsi saada hänet takaisin, kun sinun pitäisi antaa hänen mennä ja antaa oikealle mahdollisuus tavata sinut.

2. Hän ei kiinnitä huomiota puhuessasi

Aivomme toimivat näin. Ne eliminoivat kaikki asiat, joilla ei ole meille merkitystä, jotta voimme muistaa asiat, joilla on merkitystä. Jos hän ei siis muista asioita, joita olet hänelle sanonut, se tarkoittaa, että hänestä tuntuu, ettei sanottavaa ole niin tärkeää. Siksi et ole hänelle tärkeä.

Jos huomaat, että hän on etäinen, kun puhutte, eikä hän kiinnitä huomiota lainkaan, älä vaivaudu tuhlaamaan energiaasi ihmiseen, joka ei välitä sinusta yhtään. Säästä arvokkuutesi ja jätä hänet, koska oikeastaan se on ainoa järkevä teko.

3. Hän puhuu muista naisista

Tämä on täysin sitä, että hän yrittää saada sinut ystävyysvyöhykkeelle. Hän ottaa esille muita naisia elämässään antaakseen sinun ymmärtää, ettei hän ole kiinnostunut romanttisesta suhteesta kanssasi. Hän luultavasti kysyy sinulta neuvoja tuohon toiseen naiseen liittyen – mies, joka on vakavasti kiinnostunut sinusta, ei koskaan tekisi niin.

On myös mahdollista, että hän puhuu muista naisista, koska haluaa tehdä sinut mustasukkaiseksi, mutta jos huomaat muita merkkejä siitä, ettei hän ole kiinnostunut, kyse ei ole mustasukkaisuudesta, vaan siitä, ettei hän pidä sinusta sillä tavalla.

4. Hän ei halua esitellä sinua ystävilleen.

Jos olette jo seurustelleet, eikä hän halua, että tapaat hänen ystäviään, sinun pitäisi luultavasti tietää, ettei hän ole tosissaan sinun suhteesi. Hän luultavasti pitää sinua varasuunnitelmana, kunnes jotain parempaa ilmaantuu, tai hän aikoo katkaista kaiken yhteydenpidon sinuun, koska hän yksinkertaisesti menetti kiinnostuksensa.

Jos olette vain ystäviä, eikä hän silti halua esitellä sinua ystävilleen, se johtuu siitä, että hän näkee, että pidät hänestä ja haluaisit suhteeseen hänen kanssaan, mutta hän ei tunne samoin, joten hän pitää sinut etäällä. Paskat siitä – et tarvitse sitä. Tarvitset miehen, joka on sinun ja rakkautesi arvoinen.

5. Hänen kehonkielensä muuttuu

Kun mies pitää sinusta, hänen ei tarvitse edes sanoa sitä. Hänen kehonsa puhuu sinulle. Hänen kehonkielensä paljastaa kaikki hänen salaisuutensa. Hän koskettaa sinua “vahingossa”, hän nojaa sinua kohti ja pitää jatkuvasti katsekontaktia.

Mutta jos hänen käytöksensä yhtäkkiä muuttuu, jos hänen liikkeensä muuttuvat, se tarkoittaa, ettei hän ole enää kiinnostunut sinusta. Hän ei istu lähellesi, hän ei koske sinuun ja hän näyttää tuntevan olonsa epämukavaksi lähelläsi. Se tarkoittaa, ettei hän enää tunne sinua kohtaan samaa.

6. Hän kohtelee sinua samalla tavalla kuin kaikkia muita

Miehet käyttäytyvät täysin eri tavalla sellaisen ihmisen seurassa, jota kohtaan heillä ei ole tunteita, ja sellaisen seurassa, josta he ovat kiinnostuneita. Se on loogista, sillä jos hän on kiinnostunut sinusta, hän välittää siitä, mitä ajattelet hänestä, joten hän käyttäytyy eri tavalla kuin tavallisesti.

Hän haluaa jättää hyvän vaikutelman.
Mutta jos hän kohtelee ja käyttäytyy kanssasi samalla tavalla kuin kaikkien muidenkin kanssa, hänen tunteensa sinua kohtaan eivät myöskään eroa siitä, mitä hän tuntee kaikkia muita kohtaan.

Lopputulos on, että sinun ei pitäisi koskaan antaa itsesi joutua tällaiseen tilanteeseen. Älä rukoile häntä jäämään, jos hän ei enää pidä sinusta. Älä tuhlaa aikaasi yrittämällä saada häntä rakastamaan sinua, koska hän ei selvästikään ole oikea ihminen sinulle. Sen sijaan, että tuhlaat aikaasi, anna hänen mennä ja anna itsellesi mahdollisuus kokea todellista rakkautta.