Skip to Content

7 Asiaa, Jotka Pitäisi Tapahtua Ennen Kuin Sitoudut Kaveriin

7 Asiaa, Jotka Pitäisi Tapahtua Ennen Kuin Sitoudut Kaveriin

Kun pidämme jostakusta, aivomme pysäyttävät automaattisesti järjen painikkeen, ja kaikki mitä näemme ja ajattelemme on viettää mahdollisimman paljon aikaa hänen kanssaan.

Et malta odottaa, että teistä tulee virallisesti pari ja ravitsette sitoutumistanne, mutta onko todella viisasta aloittaa suhde vielä?

On nimittäin joitakin asioita, joiden pitäisi tapahtua ennen kuin sitoudut mieheen, ja jos et kiinnitä niihin huomiota, saatat olla vaarassa solmia suhteen, joka on tuomittu epäonnistumaan alusta alkaen.

Joskus aivosi eivät yksinkertaisesti pysty näkemään asioita selkeästi, koska olet ihastunut tuohon mieheen, ja siksi sinun kannattaa pysähtyä hetkeksi ja miettiä seuraavia 7 asiaa.

Jos suurin osa niistä ei ole vielä toteutunut, sinun kannattaa ehdottomasti miettiä kahdesti nykyistä seurustelutilannettasi ja päätöstäsi sitoutua häneen!

Tapaa ystävät

Onko hän tavannut sinun ystäväsi ja oletko sinä tavannut hänen ystävänsä?

Ennen kuin sitoudut mieheen, sinun pitäisi aina varmistaa, että olet esitellyt hänet ystävillesi ja mikä tärkeintä, että olet tavannut myös hänen ystävänsä. Miksi?

Koska jos hän ei ole halukas esittelemään sinua ystävilleen, se voi olla valtava punainen lippu, koska sen takana on luultavasti jokin (paskamainen) syy, etkä missään nimessä halua sitoutua sellaiseen ihmiseen.

Jos sinusta tulee hänen tyttöystävänsä, haluat varmistaa, että hän kohtelee sinua sellaisena.

Ole intiimi

Jotkut ihmiset eivät oikeastaan pidä ajatuksesta nukkua kumppaninsa kanssa seurustelun aikana, koska he tekevät sen mieluummin vakavassa, sitoutuneessa suhteessa.

Mutta jos et tee sitä ajoissa, mistä tiedät, että sovit yhteen hänen kanssaan ja että välillänne on todellista kemiaa?

On aina viisasta “tehdä se teko” ennen kuin aloitat suhteen (tietysti jos tunnet olosi mukavaksi), koska kun olet liian syvällä (sitoutuneessa suhteessa), on todella perseestä huomata, ettei kemiasta ja intohimosta ole jälkeäkään.

On parempi tietää se ajoissa, jotta voi reagoida sen mukaisesti.

Kommunikoi avoimesti

Tiedättehän, mitä sanotaan: Avoin kommunikaatio on avain jokaiseen onnistuneeseen suhteeseen!

Oletko koskaan käynyt mielekästä keskustelua miehesi kanssa, ja oletteko koskaan puhuneet avoimesti eri asioista elämässä, joilla on oikeasti merkitystä?

Jos ette pysty kommunikoimaan avoimesti, tulevalle suhteellenne ei ole tervettä pohjaa.

Mitä enemmän aikaa vietätte yhdessä, sitä enemmän tulee ristiriitoja, ja on valtavan tärkeää, että osaatte ratkaista ne terveellä tavalla.

Haluat varmistaa, että voit aina kertoa kumppanillesi, mitä todella tarkoitat ilman, että hän loukkaantuu niin helposti.

Kompromisseja tekemällä ja olemalla avoimia toisillenne on paras resepti onnelliseen suhteeseen!

Mieti, miksi haluat sitoutua

Ennen kuin sitoudut mieheen, on viisasta ensin miettiä, miksi ylipäätään haluat sitoutua.

Haluatko tehdä sen, koska et pääse yli exästäsi vai koska muut pakottavat sinut tapaamaan jonkun ja hylkäämään leiman “ikuinen sinkku”?

Vai haluatko sitoutua, koska olet aidosti onnellinen hänen kanssaan ja se tuntuu luonnolliselta?

Kun tiedät vastauksen tähän kysymykseen, tiedät, pitäisikö sinun todella aloittaa suhde hänen kanssaan vai pitäisikö sinun odottaa jonkin aikaa käsitellä tunteitasi ja epäilyksiäsi. (Ja kiität itseäsi myöhemmin siitä, että päätit olla kiirehtimättä mitään.)

Varmista, että luotat häneen

Jos parisuhteessa ei ole luottamusta, ei ole kunnioitusta eikä harmoniaa.

Sinun ei pitäisi koskaan ryhtyä suhteeseen, jos sinusta tuntuu, ettet luota häneen sataprosenttisesti, sillä jos et luota, se tarkoittaa, että hänen pitäisi tehdä töitä joidenkin asioiden eteen voittaakseen luottamuksesi täysin.

Etenkin jos tiedät, että hänellä on aiemmissa suhteissa ollut petturin leima, sinun ei kannata miettiä kahdesti sitä, että ottaisit jonkin aikaa ennen kuin alat luottaa häneen koko ruumiillasi ja sielullasi.

Haluat varmistaa, ettet joudu miettimään kaikkea liikaa ja tappelemaan tyhmistä asioista vain siksi, että epäilet hänen sanojaan ja tekojaan.

Keskustele pettämisestä

Ihmettelet varmaan, miksi sinun pitäisi keskustella pettämisestä, koska siinä ei ole mitään keskusteltavaa.

Pettäminen on pettämistä, ja sen määritelmä pysyy samana.

Mutta entä jos kerron sinulle, että kaikki ihmiset eivät koe pettämistä samalla tavalla kuin sinä tai minä?

Joillekin ihmisille suudelman antamista toiselle ei pidetä pettämisenä, kun taas toisille jo pelkkä tekstiviestien lähettäminen tuntemattomille on pettämistä.

Näiden väärinkäsitysten välttämiseksi on viisasta asettaa “pettämisen rajat”.

Kun teet sen, sinun ei tarvitse pelätä, että hän mokaa asiat niin helposti (ellei hän ole todella päättänyt tehdä niin).

Varmista, että ne tekevät sinusta paremman ihmisen

Tunnetko itsesi aidosti onnelliseksi, kun olet hänen kanssaan, ja saako hän sinut haluamaan olla parempi ihminen?

Parisuhteessa on nimittäin kyse siitä, että ollaan toisillemme tukena ja innostamme toisiamme saavuttamaan asioita ja tulemaan parhaaksi versioksi itsestänne.

Jos hän ei pysty tekemään sinusta parempaa ihmistä, sinun kannattaa miettiä kahdesti, ennen kuin sitoudut häneen.

Et halua tuhlata aikaasi ihmiseen, joka on huono vaikutus sinuun ja joka ei ole halukas tekemään töitä itsensä eteen.

Siksi sinun pitäisi ensin varmistaa, että hän tekee työtä itsensä eteen ja innostaa sinua tekemään samoin!