Skip to Content

Näin Narsisti Tähtää Sinuun

Näin Narsisti Tähtää Sinuun

Oletko koskaan miettinyt, mikä sinussa on sellaista, että houkuttelet jatkuvasti narsisteja elämääsi? Stressaako sinua se, kuinka paljon et vain tunnu saavan heitä karistettua?

Olet vihdoin oppinut heidän tärkeimmät piirteensä – heidän paisuneen egonsa ja sen, että he eivät ota huomioon muita kuin itseään. Mutta mikä saa heidät kohdistumaan juuri sinuun?

Jos haluat, että he lakkaavat koputtamasta ovellesi ja tuomasta draamaa ja myrkyllisyyttä elämääsi, tässä on muutamia asioita, joita he etsivät kumppaniltaan koukuttaakseen heidät. Pidä itseäsi varoitettuna, ja onnea matkaan!

1. Sinulla on heikko itsetunto

Narsistit ottavat kohteekseen ihmiset, joilla on heikko itseluottamus, koska se antaa heille paremmat mahdollisuudet koukuttaa sinut. Tunnet todennäköisesti olosi hyvin imarrelluksi heidän tyhjistä, valheellisista sanoistaan, ja se tekee heille helpommaksi saada sinut ihastumaan heihin.

Et ole tottunut siihen, että sinulle tehdään kohteliaisuuksia, joten kun he rakastavat sinua ja sanovat, että olet kaunein nainen, jonka he ovat koskaan nähneet, uskot heitä, koska se saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.

Lisäksi he luottavat siihen, että sinä et luultavasti tunne itseäsi niin hyväksi, joten todennäköisesti hyväksyt heidän paskamaisen käytöksensä. Ääliöt.

2. Olet liian huolehtivainen

Hän näkee, miten huomaavainen ja huolehtivainen olet ystävillesi ja ympärilläsi oleville ihmisille, vaikka he eivät sitä ansaitsisi, joten hän käyttää sitä hyväkseen ja luulee, että sinäkin taipuisit hänen säälittävän narsistisen perseensä vuoksi.

Hän tietää, että annat hänen paskansa lentää, vaikka hän kohtelee sinua kuin paskaa, joten olet hänen ihanteellinen uhrinsa.

3. Sinulla on pieni ystäväpiiri

Narsistit tuntevat vetoa ihmisiin, joilla on vain pieni piiri ympärillään. He laskevat sen varaan, että sinulla ei ole suurta, vankkaa tukiryhmää, kun he tyhjentävät ja käyttävät sinua.

Olet yksityinen ihminen, ja pidät ympärilläsi vain todella läheisiä ihmisiä. Hän luulee voivansa käyttää sitä sinua vastaan ja manipuloida sinua helpommin. Douche!

4. Olet älykäs

Mutta älykkyytesi ei ole juuri se syy, miksi he tuntevat vetoa sinuun. Ei. He etsivät älykkäitä tyttöjä, koska he haluavat todistaa olevansa älykkäämpiä.

Että he voivat päihittää sinut. Olet heille jonkinlainen haaste heidän mielikuvitusleikeissään, joissa päämääränä on manipuloida sinua niin, että lankeat heidän valheellisten lupaustensa petolliseen verkkoon.

Älä anna sen tapahtua. Käytä älykkyyttäsi nähdäksesi tämän läpi ja lähde. Näytä hänelle, että hän on purrut enemmän kuin pystyy pureskelemaan.

5. Olet kunnianhimoinen

Olet fiksu, kyvykäs nainen, joka ei tuhlaa aikaa, vaan lähtee ja saa asiat tapahtumaan itselleen! Olet voimakas ja vahva, ja “tavalliset” miehet pitäisivät sinua mahdollisesti pelottavana – juuri siksi narsisti pitää sinua täydellisenä saaliina itselleen!

He ovat yleensä itsekin karismaattisia ja manipuloivia menijöitä, joten he haluaisivat mielellään löytää itsensä veroisen tytön. Heidän egoaan kohottaa sinun kykyjesi mukaisen tytön murtaminen.

6. Olet juuri käynyt läpi eron

Olet hauras, heikko, et ole vieläkään päässyt yli pitkäaikaisesta poikaystävästäsi, joka jätti sinut yllättäen tai olet kokenut jonkin muun sydänsurun. Tässä kohtaa narsisti astuu kuvaan.

Hän astuu elämääsi, teeskentelee haluavansa auttaa sinua ja olla tukenasi ja vaikuttaa niin suloiselta ja tukevalta. Mutta kun avaat hänelle oven, häneltä ei kestä kauaa ottaa naamio pois ja paljastaa todellisen minänsä, joka on juonitteleva kusipää, joka käytti haurasta tilannettasi hyväkseen päästääkseen läpi särkyneeseen sydämeesi eikä aio päästää sinua menemään.

Kun siis olet juuri eronnut suhteesta, varo miehiä, jotka vaikuttavat liian innokkailta auttamaan sinua ja olemaan lähelläsi. Anna ensin itsesi parantua, ja kun pääset taas hyvään paikkaan, arvostelukykysi on paljon parempi.