Skip to Content

Miltä Tuntuu Date 12 Naiset Zodiac

Miltä Tuntuu Date 12 Naiset Zodiac

Oinas

Hän haluaa olla vallassa, joten jos hän näkee, että varastit sen häneltä, hän luultavasti häipyy.

Hän ei koskaan tyydy vähempään kuin mitä hän ansaitsee, vaikka se tarkoittaisi, että hän joutuu odottamaan oikeaa miestä pitkään yksin.

Sinkkuna oleminen on parempi kuin onnettomana oleminen.

Hän kyllästyy helposti, joten jos haluat seurustella hänen kanssaan, sinun on todella oltava yhtä energinen kuin hän ja kekseliäs, jotta hänen huomionsa säilyy.

Jos et tee niin, olet historiaa. Mitä rakkauteen tulee, hän pitää kohteliaisuuksista ja egonsa kohottamisesta.

Sinun on kuitenkin varottava menemästä liian pitkälle, sillä hän pitää sinua tarpeellisena ja päällekäyvänä. Löydä tasapaino.

Ole valmis siihen, että sinun on aina oltava liikkeellä hänen kanssaan. Hänen seikkailunhaluisen henkensä kanssa ei ole helppo pysyä mukana.

Sinun on kunnioitettava sitä, että hän on itsenäinen, äläkä koskaan yritä hallita häntä, koska hän ei siedä sitä.

Härkä

Et saa koskaan painostaa Härkä-naista tekemään päätöstä, etenkään jos se ei liity parisuhteeseen.

Sinun on annettava hänelle tilaa ja aikaa miettiä asioita, ennen kuin hän tekee päätöksiä.

Nämä naiset ovat äärimmäisen älykkäitä, ja he rakastavat sitä, kun ihailet heidän älyään. Yritä siis aluksi vastustaa seksiä hänen kanssaan ja siirrä pelisi älylliselle tasolle.

Seksi tulee hieman myöhemmin. Hän tulee rakastamaan sitä.

Hän arvostaa luottamusta yli kaiken muun. Jos siis petät hänet, se on ohi lopullisesti. Hänestä voi jopa tulla pahin painajaisesi.

Mutta niin kauan kuin olet rehellinen hänelle, hän panostaa suhteeseenne kaikkensa. Hän ei koskaan lakkaa yrittämästä.

Hän pyytää vastineeksi vain, että olet uskollinen ja rehellinen.

Seksi ja fyysinen kosketus ovat Härkä-naiselle yksi tärkeimmistä asioista parisuhteessa. Suutele häntä, hyväile häntä ja kosketa häntä aina, kun saat tilaisuuden.

Näytä hänelle, että rakastat häntä paitsi henkisellä myös fyysisellä tasolla. Vastineeksi hän hoivaa sinua ja pitää sinut turvassa.

Gemini

Hän on hyvin arvaamaton, etkä voi koskaan tietää varmasti, mitä hän aikoo tehdä. Kaiken kaikkiaan hän on kuitenkin hyvin rakastettava, ja ihmiset pitävät hänestä aidosti.

Hän on flirttaileva ja hauska, joten älä ihmettele, jos viet hänet ulos ja satut tapaamaan matkan varrella muutaman hänen faninsa.

Hän vaihtaa jatkuvasti mieltään ja vaikuttaa välillä kuumalta ja välillä kylmältä, mutta se johtuu vain hänen muuttuvasta luonteestaan.

Jos haluat vietellä hänet, sinun on opittava elämään hänen kaksoispersoonallisuutensa kanssa.

Yhtenä hetkenä hän on innoissaan jostain asiasta ja seuraavana hän vihaa sitä. Suhtaudu siihen – se on yksinkertaisin tapa.

Hän on hyvin suorapuheinen ja sanoo täsmälleen sen, mitä ajattelee, hillitsemättä itseään. Jos mokaat asioita, hän sekoaa ja kertoo kaiken sinulle.

Hänen luonteensa ei ole harmiton, etkä halua sotkea häntä. Jos riitelette jostain asiasta, älä koskaan jätä häntä sen jälkeen huomiotta, sillä hän päästää vihansa valloilleen kuin villipeto.

Sinä tulet pelkäämään, hyvin paljon pelkäämään.

Mitä tulee seksiin, hän ei pidä siitä tavallisesta – mitä kierompi, sen parempi. Hän rakastaa likaista puhetta, eikä mikään ole hänen kohdallaan tabu.

Mutta ennen kuin teet mitään, kysy häneltä, mitä hän haluaa sinun tekevän hänelle. Hän on rehellinen, ei kysymyksiä.

Rapu

Hän on hyvin tunteellinen ja intuitiivinen – ei vain silloin, kun kyse on hänen tunteistaan, vaan myös muiden tunteista.

Hän on romantiikan ystävä, joten jos haluat voittaa hänen sydämensä, tee hänelle jotain romanttista, mutta yritä todella kovasti.

Hän arvostaa perhettä yli kaiken, joten jos haluat olla hänen kanssaan, sinun on kunnioitettava hänen perhettään ja ystäviään.

Ei ole helppoa tapaa löytää tietä hänen sydämeensä, mutta kun löydät sen, huomaat, että Rapu-naisen rakkaus on puhtainta ja rehellisintä rakkautta, jota olet koskaan kokenut.

Rakastamalla Rapu-naista opit, mitä todellinen rakkaus on. Hän suojelee ja hoivaa sinua kuin äiti.

Hän ei koskaan anna minkään pahan tapahtua sinulle, ja jos niin käy, se sattuu häneen samalla tavalla kuin sinuun.

Hänelle seksi on henkinen teko täynnä tunteita ja intohimoa. Kohtele sitä sellaisena äläkä koskaan pidä häntä itsestäänselvyytenä, sillä hän kääntää sinulle selkänsä eikä katso enää koskaan takaisin.

Leo

Seurustelu Leo-naisen kanssa on paras kokemus ikinä. Hän on täynnä tulta ja itsevarmuutta. Hän uskoo itseensä, mutta myös sinuun.

Vaikka hän tarvitsee paljon huomiota, hän antaa sitäkin enemmän takaisin.

Jos teet hänelle vääryyttä, on hyvin epätodennäköistä, että hän antaa sinulle anteeksi. Leijonanainen antaa vain yhden tilaisuuden – jos mokaat sen, paluuta ei ole.

Hänen sydäntään on äärimmäisen vaikea voittaa toisella kerralla, koska hän antoi sinulle kaiken ensimmäisellä kerralla etkä kunnioittanut sitä.

Hän kyllästyy helposti, koska hän on täynnä energiaa, joten sinun on oltava hyvin varovainen ja yritettävä jatkuvasti tehdä yhteisestä elämästänne mielenkiintoisempaa.

Lähde automatkoille, ole spontaani, niin teillä ei ole ongelmia. Älä ota häneltä kokonaan hallintaa, koska hän ei hyväksy sitä.

Hän on luonteeltaan johtaja, ja jos hän näkee, että hänestä tulee alistuva sinulle, hän lähtee pois.

Kuten tosielämässäkin, hän haluaa hallita makuuhuoneessa, mutta hallinnan ohella hän haluaa, että sinä hallitset aika ajoin.

Yritä löytää tasapaino näiden kahden välillä, niin teet hänet äärimmäisen onnelliseksi.

Neitsyt

Hän on hyvin nokkela ja älykäs, mutta sisäisesti sulkeutunut. Häneltä vie aikaa avautua jollekulle. Hänen sydämensä on melko vartioitu, ja hän suojaa itseään sarkasmilla ja loukkaavilla vitseillä.

Jos katsot näiden vitsien ohi etkä loukkaa häntä, on todennäköistä, että hän ihastuu sinuun. Sinun on rakastettava häntä sellaisena kuin hän on, koska hän ei muutu kenenkään vuoksi.

Hän on hyvin järjestelmällinen – joskus hieman liiankin järjestelmällinen. Hän miettii aina kahdesti ennen kuin tekee jotain, ja se saattaa saada hänet vaikuttamaan kylmältä ja sydämettömältä, mutta hän on vain varovainen.

Ulospäin hän näyttää sydämettömältä nartulta, mutta sisältäpäin hän on todella rakastettava pehmo. Sinun täytyy vain löytää tie hänen sydämeensä ja nähdä se itse.

Jos hän päästää sinut lähelleen, älä koskaan petä häntä tai hänen luottamustaan, sillä hän ei unohda sitä koskaan.

Hän saattaa antaa sinulle anteeksi, mutta se, että petit hänet kerran, on aina hänen takaraivossaan, minkä vuoksi hänen on vaikea luottaa sinuun enää koskaan, ja silloin suhteenne on periaatteessa ohi.

Mitä tulee seksiin, anna hänelle aikaa rentoutua. Älä pakota häntä tekemään mitään, mitä hän ei halua tehdä, koska hän lähtee eikä koskaan palaa.

Laita hänet rentoutumaan ja näkemään, että hän on rakastavassa ja turvallisessa ympäristössä, ja hän antautuu sinulle täysin.

Vaaka

Vaaka on hyvin sosiaalinen, mutta häneltä vie paljon aikaa, ennen kuin hän todella tekee päätöksiä. Jos siis painostat häntä tekemään jotain, hän pelästyy ja lähtee.

Anna hänen olla hetken aikaa päättämätön, anna hänelle kaikki tarvittava aika päätöksen tekemiseen, ja hän tekee luultavasti oikean päätöksen – antaa sinulle mahdollisuuden.

Hän pitää kaikesta kauniista, joten jos viet hänet johonkin sellaiseen paikkaan, hän on innoissaan.

Älä hämmenny, jos huomaat, että hän tervehtii kaikkia tapaamiaan ihmisiä – hän on periaatteessa kaikkien ystävä, mutta ei ole paljon niitä, joihin hän luottaa. Hän on sillä tavalla hyvin varovainen.

Älä ihmettele, jos hän joskus manipuloi sinua, sillä Vaaka-naiset osaavat tehdä niin, kun he haluavat jotain niin kovasti.

Kyse ei kuitenkaan ole mistään vakavasta, ja jos saat hänet kiinni, hän myöntää sen, mutta todennäköisesti et saa selville, että hän pelasi jotain.

He ovat niin hyviä.

Hän on seksijumalatar ja hän pitää seksistä niin paljon. Koska hän nauttii siitä, hän haluaa, että olet kyvykäs makuuhuoneen osastolla, joten sinun on parasta tuoda A-pelisi.

Skorpioni

Hän on hyvin salaperäinen, etkä edes tiedä, miksi pidät hänestä niin paljon. On yksinkertaisesti jotain, mikä vetää sinua lähemmäs häntä – jotain, mitä et osaa selittää.

Hän on hyvin salamyhkäinen, eikä hän kerro sinulle kaikkea, joten jos hän sattuu kertomaan sinulle jotain sellaista, mitä monet muut eivät tiedä, tiedä, että hän luottaa sinuun, ja se on Skorpionille valtava asia.

Kun hän rakastuu sinuun, sinusta tulee hänen maailmansa. Hän menee maailman ääriin asti sinun takiasi.

Sinun on kuitenkin oltava hyvin varovainen, sillä jos petät häntä ja satutat häntä, hän saa sinut maksamaan siitä.

Hänen vaarallinen puolensa herää henkiin, ja kun hän on kostanut sinulle, et näe häntä enää koskaan.

Hän rakastaa seksiä, mutta hän ei anna sinun edes yrittää tehdä asialle mitään, jos hän ei tunne oloaan rennoksi lähelläsi.

Lisäksi sinun on oltava varovainen, sillä joskus hän käyttää seksiä manipulatiivisena taktiikkana.

Jousimies

Hänellä on huumorintajua, paljon energiaa ja hän on seikkailunhaluinen. Et koskaan kyllästy hänen seurassaan – ehkä vain väsyt, koska hänen kanssaan on vaikea pysyä perässä.

Varaudu tekemään joka päivä jotain uutta, sillä hän on ihmistyyppiä, joka haluaa oppia uusia asioita ja käydä uusissa paikoissa.

Hän todella arvostaa aikaa itselleen, ja jos yrität kieltää häneltä tämän ajan, hän jättää sinut.

Hän ei lähde minnekään eikä petä sinua, siitä voit olla varma. Hän tarvitsee vain hieman omaa aikaa. Hän tulee takaisin – hän tulee aina.

Hän on rehellinen ja tekee samoin makuuhuoneessa.

Jos et tee sitä oikein, hän kertoo sinulle, mutta ystävällisellä tavalla, jotta voisit parantua. Hän ei koskaan pidä suutaan kiinni.

Kauris

Hän saattaa vaikuttaa vain kylmältä ja etäiseltä, mutta hän on kaikkea muuta kuin sitä. Sinun on vain kaivettava syvemmältä päästäksesi hänen sydämeensä.

Hän on kunnianhimoinen ja tietää, miten saavuttaa haluamansa. Hän tarvitsee rakkautta. Hän tarvitsee tuntea saavansa emotionaalista ja myös taloudellista tukea.

Hän ei välitä rahasta, mutta se saa hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi, kun hän tietää, että voit pitää hänestä huolta.

Hän odottaa sinun asettavan hänet etusijalle – ei siksi, että hän olisi hemmoteltu, vaan siksi, että hän asettaa sinut etusijalle. Jos sinulla on ongelma, hän jättää kaiken ja tulee auttamaan sinua.

Tunnet aina hänen tukensa kaikessa, mitä teet, koska hän rakastaa menestystä ja hän rakastaa sinua.

Hän ei sano sinulle kaikkea heti ensimmäisenä tapaamispäivänänne. Hän pitää monet asiat omana tietonaan siihen asti, kunnes hän tuntee voivansa luottaa sinuun täysin. Sama pätee makuuhuoneessa.

Et mene sinne ennen kuin hän luottaa sinuun tarpeeksi. Kiinnitä huomiota siihen, miten hän liikkuu ja missä hän nykii, kun kosketat häntä.

Vesimies

Hän on kaikkea muuta kuin tavallinen. Sinun on käytettävä paljon aikaa pitämään hänet kiinnostuneena. Hän ei pidä tavallisista asioista ja ne kyllästyttävät häntä hyvin nopeasti.

Sinun on pysyttävä hänen omalaatuisen elämäntyylinsä mukana, mutta tulet pitämään siitä, koska hän on erittäin hauska.

Älä odota hänen olevan alistuva. Hän on äärimmäisen itsenäinen, ja jos kosketat hänen vapauttaan tai yrität hallita häntä, et tee sitä enää koskaan – hän ei anna sinulle mahdollisuutta.

Hän on vapaamielinen, mutta kun hän ihastuu johonkuhun, hän ihastuu kovaa.

Kalat

Hän on todellinen kuuntelija, ja hänen sydämensä on niin suuri, että siinä on tilaa kaikille. Hän on eläinradan herkin merkki.

Sinun on tehtävä ensimmäinen liike, jos haluat jotain Kalat-merkin kanssa. Hän on mieluummin sulkeutunut, kunnes hän tutustuu sinuun.

Mutta kun hän on tutustunut, hän avaa sinulle sydämensä ja kantaa sitä hihassaan.

Hän on täydellinen elämänkumppaniksi. Hän on aina tukenasi. Hän tukee sinua aina, niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

Hän tekee mitä tahansa tehdäkseen sinut onnelliseksi ja tyytyväiseksi.

Hän rakastaa huolehtia ihmisistä, mutta hän haluaa myös tuntea olonsa turvalliseksi ja suojatuksi. Osoita hänelle se siis aina silloin tällöin.

Vaikka hän on herkkä kukka, hän muuttuu makuuhuoneessa todelliseksi intohimoiseksi johtajaksi.