Skip to Content

Jos Hän Lähettää Sinulle Nämä 10 Tekstiviestiä, Tiedät, Että Hän On Jackpot-Poikaystävä

Jos Hän Lähettää Sinulle Nämä 10 Tekstiviestiä, Tiedät, Että Hän On Jackpot-Poikaystävä

Etäisyydellä ei ole enää merkitystä ihmissuhteissa. Nyt meillä on tekstiviestit ja sosiaalisen median alustat, joilla voimme aina pitää yhteyttä.

Jos ei muuta, tämä voi jopa auttaa sinua näkemään, onko hän kiinnostunut sinusta vai ei.

Tiedät, että hän voi ottaa sinuun yhteyttä milloin tahansa. Hänellä on puhelin koko ajan mukanaan, eikä mikään estä häntä lähettämästä sinulle tekstiviestiä tai tarkistamasta, mitä sinulle kuuluu.

Pointtina on se, että mikään ei enää estä kahta ihmistä pitämästä yhteyttä toisiinsa.

Tämä voi kertoa paljon suhteen alussa. Hänen käyttäytymisensä tekstiviestien välityksellä voi näyttää sinulle, mitä hän haluaa sinulta ja millainen mies hän todella on.

Se voi vakuuttaa sinulle, haluaako hän tosissaan vai haluaako hän vain jotain sivuhommia. Varmistaaksesi, että hän on jättipottimateriaalia, nämä ovat ne tekstiviestit, joita hän lähettää sinulle:

1. “Hei sinä!”

Saatat pettyä, kun saat tekstiviestin, jossa on vain nämä kaksi köyhää sanaa. Saatat jopa suuttua, ja sinulla on siihen täysi oikeus.

Onko se ainoa asia, jonka hän voi keksiä?

Mutta, ja aina on olemassa mutta, jos katsot asiaa hänen näkökulmastaan, huomaat, ettei hän todellakaan keksinyt mitään parempaa, mutta hän kaipaa sinua kovasti, joten hänen oli pakko kirjoittaa jotain.

Vaikka se olisi vain “Hei sinä”, se on yritys, jota sinun ei pitäisi koskaan jättää huomiotta.

2. “Hyvää huomenta kaunokainen”.

Hän haluaa olla ensimmäinen asia, jota ajattelet aamulla herätessäsi. Eikö se olekin ihastuttavaa?

Joka kerta, kun lähetät tekstiviestin, hän on ystävällinen ja lämmin sinulle. Illalla hän toivottaa sinulle hyvää yötä, koska hän haluaa olla ensimmäinen asia, jota ajattelet herätessäsi, mutta myös viimeinen asia, jota ajattelet, kun menet nukkumaan.

Hän on vakavasti otettavaa poikaystäväainesta, eikä sinun pitäisi pitää häntä itsestäänselvyytenä. Nauti hänen ystävällisyydestään ja kaikesta rakkaudesta, jota hänellä on selvästi annettavaa sinulle.

3. “Miten tapaamisenne meni?”

Hän välittää sinusta ja siksi hän välittää siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Hän ei kysy tätä vain siksi, että hänen on pakko. Hän on todella kiinnostunut siitä, mitä olet tehnyt ja miten päiväsi sujuu.

Jos kerroit hänelle tärkeästä tapaamisesta, joka sinulla on tänään, hän lähettää sinulle tekstiviestin sen jälkeen, kun tietää, että olet valmis, jotta hän ei häiritse sinua, ja tarkistaa, menikö kaikki hyvin.

Jos meni, hän iloitsee puolestasi ja kanssasi, ja jos ei mennyt, hän yrittää lohduttaa ja lohduttaa sinua nostamalla mielialaa, koska asiat tulevat olemaan paremmin.

4. “Olen niin ylpeä sinusta”.

Sinun saavutuksesi ovat kuin hänen omiaan. Hän rakastaa sinua ja tekee puolestasi melkein mitä tahansa. Kun siis onnistut jossakin, se on kuin hänkin olisi tehnyt sen.

Hän tekstaa sinulle, että on ylpeä sinusta, koska hän todella on. Älä ylläty, jos hän kertoo kaikille menestyksestäsi.

Hän haluaa kaikkien tietävän, kuinka pätevä olet, ja se on vain yksi syy siihen, miksi hän rakastaa sinua.

5. “En malta odottaa, että näen sinut.”

Hän todella haluaa viettää aikaa kanssasi. Hän kaipaa sinua eikä malta odottaa, että näkee sinut taas. Sinun pitäisi olla siitä niin ylpeä.

Yleensä ihmisillä on tapana kyllästyä toisiinsa parisuhteessa. He etsivät hieman aikaa kahdestaan.

He haluavat lähteä jonnekin yksin keräämään ajatuksiaan ja vain levätä vähän.

Mutta hän ei tarvitse sitä. Hän tuntee itsensä kokonaiseksi, kun olet hänen kanssaan, ja hän haluaa viettää aikaa kanssasi. Eikö se olekin täydellinen poikaystävä?

6. “Oletko jo syönyt?”

Tämä on selvästi rakkauden merkki. Miksi hän välittäisi siitä, oletko syönyt vai et, jos hän ei välittäisi sinusta?

Sinun pitäisi olla niin onnellinen, että poikaystäväsi lähettää sinulle tekstiviestin vain tarkistaakseen, miten voit.

Hän ei halua, että sinulle tapahtuu mitään pahaa, joten hän osoittaa huolensa ja haluaa sinun tietävän, että hän välittää sinusta ja terveydestäsi. Hänhän aikoo pysyä elämässäsi pitkään.

7. “Haluan puhua tästä kasvotusten.”

Vain oikea mies toimisi vastuullisesti ja puhuisi sinulle kasvotusten, kun on jotain vakavaa puhuttavaa.

Toki on helpompaa lähettää tekstiviesti, mutta se on myös paljon epäkypsempää. Tekstin lähettämisellä hän osoittaa, että hän kunnioittaa sinua ja haluaa puhua kanssasi normaalin, kypsän aikuisen tavoin.

8. “Jäädään tänään kotiin. Vain me kaksi.”

Hän arvostaa kahdenkeskistä aikaa kanssasi. Hän ei välitä hienoista illallisista ravintoloissa tai baareissa käymisestä.

Jos pyydät häntä, hän valitsee mukavan ja mukavan illan sohvalla kanssasi halailemassa.

Sinä olet hänen prioriteettinsa, ja hän valitsisi sinut kaiken muun edelle, milloin tahansa.

9. “Saat minut jotenkin haluamaan olla parempi.”

Saat hänet todella haluamaan olla paras versio itsestään. Vaikutat häneen positiivisesti.

Taistelemalla ja yrittämällä olla paras mahdollinen, rohkaiset häntä tekemään samoin.

Sinun menestyksesi on sekä hänen ilonsa että hänen haasteensa. Toteutuvat unelmasi ovat hänelle valtava sysäys yrittää tehdä samoin.

10. “Rakastan sinua.”

Onko mitään parempaa kuultavaa kuin se, että joku sanoo rakastavansa sinua? Enpä usko. Toki kyse ei ole vain siitä, että joku sanoo nuo sanat – teot ovat asioita, joilla on yhtä suuri merkitys.

Mutta jos hän käyttäytyy kuin rakastaisi sinua ja kirjoittaa sen sinulle kuin tyhjästä, olet onnekas tyttö, sillä olet saanut itsellesi jättipotin poikaystävän.