Skip to Content

11 Tapaa, Jolla Sellainen Tyttö, Joka On Tottunut Olemaan Omillaan, Rakastaa Eri Tavalla

11 Tapaa, Jolla Sellainen Tyttö, Joka On Tottunut Olemaan Omillaan, Rakastaa Eri Tavalla

Seurustelu tytön kanssa, joka on tottunut olemaan omillaan, ei tule olemaan mitään sellaista, jota olet kokenut aiemmin. Tiedätkö miksi? Koska hän ei rakasta, kuten muut tytöt, hän ei käyttäydy kuten muut tytöt eikä hän ajattele elämää samalla tavalla, kuin muut tytöt.

Tämä tyttö, joka on tottunut olemaan omillaan, on käynyt paljon läpi elämässään. Ja kaikki nämä asiat hän on käynyt läpi itsekseen.

Hän todennäköisesti eli täysin erilaista elämää, kuin normaalit tytöt ja hän totisesti vaali sinkkuelämäänsä. Hän tuntee olonsa hyväksi omissa nahoissaan.

Hän on sellainen tyttö, joka ei tarvitse miestä ollakseen onnellinen tai parisuhdetta ollakseen kokonainen. Hän on sellainen, joka astuu parisuhteeseen vain, jos hän tapaa sellaisen ihmisen, joka on hänen arvoisensa. Koska tällaiset tytöt eivät tyydy vähempään.

Sinun paras päätös elämässäsi on seurustella tällaisen tytön kanssa, koska tyttö, joka on tottunut olemaan omillaan, ei rakasta ollenkaan sillä tavalla, mitä olet kokenut aiemmin.

Omillaan olleen tytön kanssa seurustelu on haaste. Hän rakastaa erillä tavalla.

1. Häneltä vie aikaa tottua sinuun

Hän on tottunut olemaan omillaan. Hänelle on suuri askel pois mukavuusalueeltaan ottaa joku olemaan lähellä. Joten se vie häneltä jonkin aikaa tottua siihen, että vietät aikaa hänen kanssaan ja teette yhdessä suunnitelmia.

Vastaukset viesteihisi saattavat olla hänelle haaste ajoittain, koska sillä hetkellä, kun hän näkee viestisi ja mielessään vastaa niihin, hän saattaa unohtaa vastata oikeasti.

Älä huoli, sanotaan, että ihminen tottuu kaikkeen, joten hän tottuu myös siihen, että sinä olet lähellä.

2. Et saa kaikkea haluamaasi saman tien

Älä odota saavasi poikaystävän etuuksia ennen kuin sinusta oikeasti tulee sellainen. Ennen kuin hän oikeasti toivottaa sinut tervetulleeksi, hän haluaa tietää, että sinä olet hänen arvoisensa.

Hän haluaa tietää, ettet sinä sekoita häntä ja ettet ole yksi noista panomiehistä, jotka käyttävät naisia tyydyttääkseen tarpeensa.

Kun aika kuluu ja näytät hänelle, että todella ansaitset hänet, hän antaa sinun ottaa askeleita yksi kerrallaan. Jutun ydin on siinä, ettet painosta häntä ja sallit asioiden virrata luonnostaan.

3. Hän haluaa näyttää sinulle olevansa itsenäinen

Juttu on siinä, että hän on eniten ylpeä elämässään siitä tilanteesta, jossa hän nyt on ja siitä tosiasiasta, että hän pääsi siihen itse. Hän haluaa näyttää sinulle, että hän pystyy tekemään asiat itse, että hän pystyy hoitamaan kaiken, mitä elämä hänen eteensä heittää ja että hän on aina viimeinen nainen, joka seisoo pää pystyssä.

Hän ei vain halua sinun näkevän sitä, hän tuntee tarvetta näyttää sinulle, että hän pystyy toimimaan itse eikä hän ole sinulle mitään velkaa.

Ehkä se loukkaa sinun miehisyyttäsi aina silloin tällöin, mutta luota minuun, hän tarvitsee itsenäisyyttään.

4. Hän on itsepäinen

Ehkä muut tytöt oli helppo saada vakuuttuneeksi, mutta hänen kanssaan tilanne on eri. Hän ei muuta mielipidettään vain miellyttääkseen sinua ja useimmiten sinä et pysty puhumaan häntä tekemään joitain asioita, jos hän on jo päättänyt toisin.

Hän on luonut hyvin vahvan intuition ja sen vuoksi sinä usein näet hänen tekevän asioita ja käyttäytyvän tuntemattomalla tavalla, mutta sinun tulee luottaa häneen. Anna hänen tehdä asiansa, koska lopulta vaikka hän tekisi virheen, hänelle ei ole ongelma myöntää sitä ääneen.

5. Hän tarvitsee omaa tilaa

Sinun tulee ymmärtää, että hän on ollut omillaan jo jonkin aikaa. Ja nyt kun joku on tullut luo, se on hänelle liian suuri muutos.

Siksi hän tarvitsee aina hieman tilaa ja aikaa tehdä asioita, joita hän rakastaa tehdä yksin. Jos olet takertuvaa laatua, sinun tulee jättää hänet rauhaan.

Kun hän pääsee tähän tilaan, jossa hän tarvitsee tilaansa, älä kysele, onko jokin vialla. Kaikki on ok.

Joten nauti siitä, että sinulla on normaali tyttö ja käytä tämä aika hyödyksesi ja vietä se sellaisten ihmisten parissa, joita sinulla oli elämässäsi jo ennen kuin hän tuli siihen.

6. Hän ei ole epävarma

Kun katsot häntä, pystyt huomaamaan, että hän ei enää huolehdi siitä, mitä ajattelet hänen meikistään, hänen pukeutumisestaan tai siitä, pidätkö hänestä vai et.

Kaikkein tärkeintä on, että hän rakastaa itseään juuri sellaisena, kuin hän on. Hän tietää arvonsa ja sen, ettei hänen arvonsa ole riippuvainen muiden mielipiteistä.

Siksi et koskaan näe hänen epävarmuuttaan tai pelkoa siitä, että hänet tuomitaan. Hän lopetti muiden ilkeiden sanojen päästämistä sydämeensä jo kauan sitten. Sinä seurustelet tytön kanssa, joka rakastaa itseään ja se on harvinaista nykyään.

7. Hän ei pelkää sitä, että sinä lähdet

Jos hän rakastuu sinuun, hän rakastaa koko sydämellään. Mutta älä odota hänen tekevän liikoja vain pystyäkseen pitämään sinut. Älä odota hänen muuttuvan tai olevan joku toinen vain miellyttääkseen sinua.

Äläkä koskaan ajattele, että hän anelee sinua jäämään. Hän on jahdannut ihmisiä ja saanut siitä tarpeekseen.

Hän ei pelkää sitä, että lähdet pois. Hän rakastaa sinua, mutta ei koskaan pakota sinua jäämään – koska hän ei pelkää sitä, että hänet jätetään yksin; hän pelkää myrkyllistä parisuhdetta.

8. Hän saattaa olla joskus pelottava

Katsotaan asiaa hänen näkökulmastaan: hän rakastaa itseään, hänellä on asioita meneillään hänen itsensä vuoksi, hän teki elämästään mukavan ja hänen onnellisuutensa on riippuvainen vain hänestä itsestään. Ketä miestä ei pelottaisi edes hieman tällainen nainen?

Mutta tämä on hyvä asia. Tämä todistaa sinulle, että hän ei tarvitse sinulta muuta kuin tukea ja rakkautta.

Sinä voit olla varma, että jos hän päättää rakastaa sinua, se on hänen aito tarkoituksensa.

9. Hän yrittää peitellä heikkouttaan sinulta

Sanotaan se suoraan, kukaan ihminen ei ole täydellinen. Meillä kaikilla on vahvat puolemme ja meillä kaikilla on joitain heikkouksia.

Juttu tällaisen tytön kanssa on se, että hän yrittää piilottaa kaikki virheensä ja heikkoutensa maailmalta eikä vain sinulta. Hänestä ei tunnu epämiellyttävältä se, että hänellä on niitä, vaan hän haluaa peittää sinulta sen, että hän on vain ihminen.

Hän haluaa rakastamansa miehen näkevän hänet kokonaisena. Hän haluaa miehen pystyvän käsittelemään hänet kaikkinensa, myös heikkouksien.

Se vie aikaa, että hän ymmärtää, että hän voi paljastaa sielunsa sinulle ilman, että tuntee sen epämukavaksi.

10. Hän näyttää välillä eksyneeltä

Ajattele tätä: hän on ollut omillaan jo jonkin aikaa. Rakkaus ei ole tunne, joka olisi hänelle niin tuttu.

Ok, hän on ollut kiltti toisille ja hän rakastaa perhettään ja ystäviään, mutta se rakkaus miestä kohtaan ei ole ihan hänen juttunsa – tai ei ainakaan ole ollut hiljattain.

Joten ehkä hän on kömpelö siinä, miten hän rakastaa sinua tai löytää tietään tunteiden meressä, jonka uusi parisuhde tuo. Hän näyttää siltä, kuin ei tietäisi, miten käyttäytyä ja asiat saattavat tuntua hänestä oudoilta välillä, etenkin kun hän esittelee sinua ystävilleen.

Anna hänelle aikaa oppia uimaan noissa vesissä.

11. Hän ei tule koskaan tarvitsemaan sinua

Tämä tyttö lopetti muiden ihmisten tarvitsemisen kauan sitten. Joten jos hän päättää rakastaa sinua, jos hän valitsee olla puolisosi, tiedä, että se johtuu siitä, että hän ajattelee sinun olevan hänen aikansa, rakkautensa, sitoutumisensa ja vaivannäkönsä arvoinen.

Tiedä, että kun tyttö, joka on tottunut olemaan omillaan valitsee rakastaa sinua, silloin sinun täytyy olla todella erityinen.

Hänen rakastamisensa ei tule olemaan helppoa, mutta se tulee olemaan sen arvoista. Hän näyttää sinulle, millainen on oikea, vahva tyttö.

Hän päästää sinut sisään elämäänsä vain kun hän näkee teidän sopivan toisillenne. Ja hänen kanssaan sinä näet, miltä tuntuu olla rakastettu jonkun sellaisen toimesta, joka rakastaa itseään.

Se tulee olemaan jotain, mitä et ole ennen kokenut, mutta se matka on todellakin sen arvoinen. Minä lupaan.