Skip to Content

Miten Lopettaa Välittäminen Jostakin: 20 Helppoa Askelta Ottaa

Miten Lopettaa Välittäminen Jostakin: 20 Helppoa Askelta Ottaa

Sen myöntäminen itsellesi, että henkilö, jota kohtaan tunnet voimakkaita tunteita, ei rakasta sinua takaisin, on musertavaa ja vaikeasti saavutettavaa.

Vielä vaikeampaa on kuitenkin yrittää keksiä, miten lopettaa välittäminen ihmisestä, jota rakastaa eniten, mutta samalla tietää, ettei kyseinen henkilö välitä sinusta yhtään.

Tietoisuus siitä, että joku, jonka vuoksi liikuttaisit vuoria, ei nosta sormeakaan sinun vuoksesi, herättää ihmisessä monenlaisia tunteita.

Ensin olet vihainen, sitten et voi olla miettimättä, miksi et ole tarpeeksi, jotta hän rakastaisi sinua takaisin, sitten yrität taistella hänen rakkautensa puolesta, kunnes lopulta tulet toimeen karun totuuden kanssa ja ymmärrät, että ainoa todellinen vaihtoehtosi on pakottaa itsesi lopettamaan kyseisestä henkilöstä välittäminen tavalla tai toisella.

Sillä ei ole väliä, kuinka paljon aikaa olet viettänyt tämän henkilön kanssa – oli teillä kahdella sitten koskaan oikea suhde tai hän on vain joku, jota rakastat turvallisen välimatkan päästä – lopputulos on sama: jonkun ihmisen heittäminen pois sydämestäsi ja potkiminen ulos systeemistäsi ei ole koskaan helppoa, ja siihen liittyy aina kipua.

Vaikka et varmaankaan usko sitä nyt, on kuitenkin olemassa tehokkaita tapoja tehdä se.

Seuraa vain tätä vaiheittaista opasta, ja vakuutan sinulle, että rakastut tähän henkilöön nopeammin kuin uskotkaan.

Miten lopetat välittämisen jostakin, joka loukkasi sinua?

Tärkeintä, kun yrität unohtaa tai lopettaa välittämisen sinua loukanneesta ihmisestä, on ympäröidä itsesi positiivisuudella. Eli ympäröi itsesi vain sellaisilla ihmisillä, jotka levittävät positiivista ja hyvää tunnelmaa.

Seuraava askel on istua alas ja keskustella syvällisesti ja rehellisesti itsesi kanssa. Muistuta itseäsi kaikesta siitä tuskasta, jota tuo henkilö sinulle aiheutti, ja kaikesta siitä, mitä jouduit käymään läpi hänen takiaan.

Sinun on ymmärrettävä, että on korkea aika alkaa ajatella itseäsi ja omaa hyvinvointiasi. Kärsimyksesi vahingoittaa mielenterveyttäsi jopa enemmän kuin tiedostat.

Älä piilottele arpeitasi tai teeskentele, ettei niitä ole olemassa. Sen sijaan sinun pitäisi laskea jokainen niistä ja olla ylpeä itsestäsi, koska olit tarpeeksi vahva kestämään kaiken ja selviytymään.

Nuo arvet ovat liittolaisesi tässä taistelussa. Ne muistuttavat sinua jatkuvasti siitä, ettei ole mitään järkeä välittää jostakusta, joka ei koskaan osannut vastata tunteisiisi vastavuoroisesti ja joka ei tehnyt muuta kuin satutti sinua. Ne motivoivat sinua keskittymään yhteen elämän tärkeimmistä asioista; itserakkauteen.

Tiedän, että luultavasti ajattelet, että tämä on helpommin sanottu kuin tehty, mutta usko pois, tämän oppaan avulla se on yhtä helppoa kuin sanoa, ettet enää välitä jostakusta, jota todella rakastit.

Hyväksy todellisuus

Ei ole väliä, yritätkö irrottaa rakkautta henkilöstä, jonka kanssa sinulla oli leimallisesti romanttinen suhde, vai henkilöstä, joka ei koskaan ollut aidosti sinun, jos mietit, miten ja milloin lopettaa välittämisen jostakusta, joka ei välitä sinusta, ensimmäinen askel on aina katsoa totuutta suoraan silmiin ja tehdä parhaasi sen hyväksymiseksi.

Se, mitä sinulla oli tämän henkilön kanssa, on tullut tiensä päähän, eikä hän tule takaisin, vaikka kuinka haluaisitkin.

Joten sen sijaan, että yrität voittaa hänet takaisin, sen sijaan, että tuhlaat energiaasi siihen, että yrität saada hänet rakastamaan sinua, säästä arvokkuutesi ja pakota itsesi tunnistamaan merkit ja hyväksymään se tosiasia, että hän ei välitä sinusta.

Älä anna itsesi toivoa liikoja tai tyydy joihinkin olemattomiin vihjeisiin hänen tunteistaan – tämä henkilö ei rakasta sinua, ja sinun on aika lakata pitämästä hänelle paikkaa sydämessäsi.

Myönnä tunteesi itsellesi

Jos yrität keksiä, miten lopetat välittämisen entisestä poikaystävästäsi/tyttöystävästäsi, sinun on oltava valmis suureen itsetutkiskeluun ja itsensä kyseenalaistamiseen.

Ennen kaikkea myönnä tunteesi itsellesi, sillä itsepetos ei vie sinua mihinkään.

Hyväksy, että välität tästä henkilöstä ja että rakkautesi on vastikkeetonta. Olet ihminen ja se tekee sinusta tunne-elämän olennon, joten sinun on hyväksyttävä, että kärsit, äläkä koskaan häpeä tuskaasi.

Jos se on helpompaa, kirjoita tunteesi ylös. Näin visualisoit ne paremmin ja tiedät tarkalleen, mitä vastaan taistelet.

Mutta älä anna niiden hukuttaa itseäsi.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitäisi antaa kipusi määritellä sinua tai ottaa sinut kokonaan valtaansa.

Kyllä, olet kokenut kovia jo jonkin aikaa, mutta olet paljon muutakin kuin vain sydänsuruinen ihminen.

Älä anna itsesi uppoutua kipuun täysin ja kaiken sen, mitä käyt läpi, olla ainoa asia mielessäsi.

Älä anna negatiivisten tunteidesi imeä elämää sinusta ja sydänsurusi tehdä sinusta täysin erilaista ihmistä.

Totuus on, että olet loukkaantunut, mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi antaa noiden negatiivisten tunteiden estää sinua tuntemasta välillä onnellista oloa.

Vaali niitä harvinaisia onnen hetkiä ja yritä kovasti tehdä niistä niitä, jotka kuluttavat sinusta eniten.

Hengitä sisään positiivisuutta, hengitä ulos negatiivisuutta

Ymmärrän, että tunteesi ovat juuri nyt aivan sekaisin. Ratsastat todellisessa tunne-elämän vuoristoradassa ja luultavasti ajattelet, että kyyti ei lopu koskaan.

Olet yhä rakastunut tyttöön/mieheen, joka puukotti sinua selkään. On täysin luonnollista, että se herättää niin paljon negatiivisia tunteita.

Olet vihainen hänelle, koska hän on pettänyt rakkautesi ja luottamuksesi. Ja olet vielä vihaisempi, itse asiassa olet luultavasti raivoissaan itsellesi, koska rakastat häntä edelleen etkä tiedä, miten lopettaa, tai pystytkö koskaan lopettamaan välittämistä hänestä.

Se on täysin normaalia, MUTTA sinun on löydettävä keino päästää kaikki tuo negatiivisuus ulos. Sinun on keskityttävä tunne- ja mielenterveyteesi.

Harrasta liikuntaa, meditoi tai tee mitä tahansa, minkä uskot rentouttavan sinua. Ja mikä tärkeintä, hengitä. Etsi sisäinen rauhasi. Vapauta itsesi kaikista niistä tunteista, jotka vain painavat sinua alas.

Lopputulos on, että sinun on päästettävä irti epämiellyttävien menneiden kokemusten aiheuttamista kielteisistä tunteista, jotta voit luoda uusia, myönteisiä alkuja.

Muista, että tämä kaikki on osa elämää

Niin karulta kuin se saattaakin kuulostaa, sydänsurut ovat osa elämää ja jotain, jonka olemme kaikki käyneet läpi jossain vaiheessa.

Loppujen lopuksi tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tunnet näin, ja voin vakuuttaa, ettei se tule olemaan myöskään viimeinen.

Rakastamallasi henkilöllä on oikeus olla rakastamatta sinua takaisin, etkä voi saada häntä tuntemaan toisin.

Samaan aikaan sinulla ei ole oikeutta olla vihainen toiselle siitä, ettei hän anna sinulle niitä tunteita, joita odotat häneltä saavasi.

Vaikka kaikki se, mitä käyt nyt läpi, saattaa tuntua maailmanlopulta, totuus on, että selviät siitä.

Selviät tästä hengissä ja sinusta tulee vahvempi kuin koskaan.

Lakkaa ihannoimasta menneisyyttä

Romanttisen suhteen päättyessä useimmilla meistä on tapana ihannoida henkilöä, jota kohtaan meillä on yhä tunteita, ja aikaa, jonka olemme viettäneet hänen vierellään.

Yhtäkkiä exämme virheet tuntuvat katoavan.

Alamme muistella häntä täydellisenä kumppaninamme ja nähdä suhteemme paljon parempana kuin se todellisuudessa oli.

No, jos mietit, miten lopettaa välittäminen toisesta ihmisestä, yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tehtävä, on lopettaa menneisyyden romantisointi.

Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi puhua roskapuhetta ex-kumppanistasi aina kun siihen on mahdollisuus, että sinun pitäisi sylkeä koko suhteenne päälle tai että sinun pitäisi pakottaa itsesi vihaamaan häntä, mutta sinun on oltava realistinen kaiken sen suhteen, mitä tapahtui.

Asiat teidän kahden välillä päättyivät syystä, ja aina kun ajattelet palaavasi exäsi kanssa, ajattele sitä syytä kaikkien yhteisten kauniiden muistojen sijaan, koska se tuo sinut takaisin todellisuuteen aina kun ajattelet tavoittelevasi häntä tai pyytäväsi uutta mahdollisuutta.

Sen sijaan, että pidät päätäsi pilvissä, ajattele kaikkia niitä kertoja, jolloin tämä henkilö osoitti välinpitämättömyyttään sinua kohtaan, ja kaikkia niitä kertoja, jolloin olet yrittänyt voittaa hänen rakkautensa siinä kuitenkaan onnistumatta.

Näin vältät nostalgian ja pidät itsesi koko ajan tukevasti maassa.

Katkaise kaikki siteet

Tiedäthän, miten sanotaan: “Pois silmistä, pois mielestä”?

No, seuraava ja ehkä tärkein askel, joka sinun on otettava tässä prosessissa, jossa unohdat jonkun rakastamasi henkilön, on katkaista kaikki mahdolliset siteet häneen.

Kyse ei ole siitä, että sinun pitäisi käyttää yhteydenpitokieltosääntöä saadaksesi exäsi palaamaan luoksesi tai jotta hän ymmärtäisi, kuinka paljon merkitset hänelle.

Sinun on katkaistava heidät elämästäsi, jotta asiat olisivat helpompia itsellesi.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on lopetettava kaikki mahdollinen yhteydenpito henkilöön, josta yrität päästä yli.

Estä hänen sosiaalisen median tilinsä ja puhelinnumeronsa, lopeta hänen kyttäämisensä, lakkaa kyselemästä yhteisiltä ystäviltäsi hänestä ja lakkaa ilmestymästä paikkoihin, joissa tiedät voivasi kohdata hänet.

Kaikki tämä saattaa kuulostaa liian jyrkältä tai jopa töykeältä, mutta usko pois, se on ainoa asia, joka auttaa, ja se on tehtävä, jos todella haluat pelastaa itsesi.

Loppujen lopuksi, miten voit odottaa rakastuvasi johonkin, johon olet jatkuvasti yhteydessä?

Jos tunnet syyllisyyttä siitä, että kohtelet tällä tavalla ihmistä, joka ei ole tehnyt sinulle mitään pahaa, paitsi ettei rakastanut sinua takaisin, ei ole häpeä selittää hänelle, miten asiat ovat.

Pyydä vain kohteliaasti, ettei hän enää ole osa elämääsi, koska yrität unohtaa hänet ja hänen läsnäolonsa satuttaa sinua.

Jos heillä on hyvä sydän, he ymmärtävät sinua ja katoavat lopullisesti.

Hankkiudu eroon muistoista

Kaikkien siteiden katkaiseminen kulkee käsi kädessä sen kanssa, että hankkiudut eroon kaikesta, mikä muistuttaa sinua henkilöstä, josta yrität päästä yli.

Totuus on, että kun tulet vanhemmaksi, haluat luultavasti pitää jotain pientä, joka liittyy johonkin, jota rakastit ennen, mutta tässä vaiheessa katselette vanhoja yhteisiä valokuvia ja huoneesi on täynnä hänen tavaroitaan.

Juuri siksi sinun on siirryttävä pois kaikista näistä aineellisista asioista samalla tavalla kuin sinun on siirryttävä pois henkilöstä, joka satuttaa sinua.

Sinun on aika lakata kuuntelemasta “sinun lauluasi” ja lakata käymästä paikoissa, joissa te kaksi kävitte ennen yhdessä.

Vältä ajattelemasta sitä, mitä olisi pitänyt ja mitä olisi voinut olla.

Yksi suurimmista virheistä, jonka useimmat ihmiset, jotka yrittävät päästä jonkun yli, tekevät, on se, että he antavat kaikkien “olisi voinut olla” ja “olisi pitänyt olla” ajatusten kuluttaa heidät täysin.

Näin tapahtuu erityisesti silloin, kun yrität päästä eteenpäin myrkyllisestä suhteesta, joka ei koskaan ollut sinulle hyväksi.

Et voi olla miettimättä, mitä sinun ja melkein exäsi välillä olisi tapahtunut, jos he olisivat vain antaneet sinulle mahdollisuuden.

Miten asiat olisivat menneet, jos merkittävä toisesi olisi edes yrittänyt rakastaa sinua takaisin?

No, jos mietit, miten voit lopettaa välittämisen, näiden ajatusten on poistuttava mielestäsi mahdollisimman pian.

Hyväksy, että asiat menivät niin kuin menivät syystä, etkä voi muuttaa menneisyyttä, joten mitä järkeä on murskata aivojasi siitä?

Tee muutoksia elämässäsi

Tiedätkö, miten jotkut tytöt leikkauttavat tai värjäävät hiuksensa ja miten miehet käyvät kuntosalilla eron jälkeisenä aikana? No, se tapahtuu syystä.

Kun yrität keksiä, miten lakkaat välittämästä toisesta, yksi ratkaisevista vaiheista, joita sinun on yksinkertaisesti noudatettava, on tehdä joitakin tärkeitä muutoksia elämässäsi.

Astu ulos mukavuusalueeltasi ja kokeile jotain täysin uutta. Ei ole väliä, muutatko kampaustasi, ostatko uusia vaatteita, löydätkö uuden harrastuksen, tapaatko uusia ihmisiä ja hankitko uusia ystäviä tai muutatko ympäristöäsi ja ympäristöäsi – lopputulos on sama…

Jokainen näistä asioista antaa sinulle illuusion uudesta alusta ja auttaa sinua siirtymään pois kaikesta, mikä liittyy henkilöön, joka särki sydämesi.

Sitä paitsi uusien tapojen ja ihmisten tuominen elämääsi on varsin hyödyllistä mielenterveydellesi, ja se on yksi nopeimmista tavoista parantaa itseluottamustasi ja saada itsesi voimaan paremmin.

Pidä itsesi kiireisenä

Toinen tärkeä asia, kun opettelet lopettamaan välittämisen, on varmistaa, että aikataulusi on mahdollisimman tiukka.

Joskus tylsyys ja liika vapaa-aika antavat meille mahdollisuuden ajatella enemmän ja näin ollen kärsiä enemmän.

Se ei tarkoita, että työhön hautautuminen on ainoa tapa pitää itsensä kiireisenä.

Tämä voi olla myös tilaisuus tehdä kaikkia niitä asioita, joita olet aina halunnut tehdä – katsoa lempisarjoja, käydä elokuvissa, nauttia wellness-kylpyläpäivästä, kuunnella rentouttavaa musiikkia tai vain torkahtaa aina kun siltä tuntuu.

Tärkeää on tehdä asioita, jotka täyttävät sinut ja tekevät sinut onnelliseksi.

Tee parhaasi pysyäksesi poissa kaikesta ylimääräisestä stressistä, koska sinulla on jo tarpeeksi painetta mielessäsi.

Mutta anna itsellesi aikaa surra

Itsesi kiireisenä pitäminen ei kuitenkaan voi olla tekosyy haudata negatiivisia tunteitasi maton alle.

Sen sijaan, että antaisit kipusi olla ainoa asia, johon keskityt, määritä jokaiseen päivään tietty määrä aikaa, joka on varattu surulle.

Tänä aikana voit itkeä, huutaa ja tehdä mitä tahansa, mikä tuntuu hyvältä.

Kun tämä aika on kulunut, palaa kuitenkin takaisin velvollisuuksiisi ja elämään elämääsi.

Toinen tärkeä asia on, ettet painosta itseäsi liikaa.

Vaikka tämän surun on tultava päätökseensä ja vaikka et voi sallia sen jatkuvan ikuisesti, muista, että me kaikki paranemme eri tahtiin.

Sen sijaan, että keskittyisit henkisen toipumisesi pituuteen, keskity sen laatuun ja siihen, että se onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Laita itsesi takaisin deittikehään

Kun kysyt muilta, miten lopettaa välittäminen, useimmat neuvovat sinua löytämään rebound-suhteen mahdollisimman nopeasti, koska sydämesi tyhjyyden täyttäminen jollakulla uudella on paras tapa korjata se.

Paljon tunnesaalista kantamalla ja menneisyydestä kiinni pitämällä ei kuitenkaan synny terveitä ihmissuhteita.

Sinun tulisi kuitenkin pitää vaihtoehtosi avoimina. Vaikka yksi henkilö menneisyydestäsi ei antanut sinulle tarvitsemaasi rakkautta, se ei tarkoita, että kaikki muutkin olisivat samanlaisia.

Parasta sinulle on palata seurustelupuuhiin ilman odotuksia. Alkajaisiksi voit muuttaa parisuhdetilanteesi sosiaalisessa mediassa sinkuksi ja avata itsesi tapaamaan uusia ihmisiä.

En tarkoita, että hyppisit ihmisestä toiseen – anna vain itsellesi mahdollisuus tavata joku uusi ilman, että lopputulos rasittaa sinua.

Näin voit edelleen nauttia sinkkuelämäsi eduista samalla, kun pidät itsesi viihdyttävänä ja kiireisenä.

Ole vain varovainen, ettet aja pois ketään, josta pidät, menneiden traumojesi vuoksi.

Vietä aikaa ystävien kanssa

Paras lääke särkyneisiin sydämiin on olla lähellä ihmisiä, joita rakastamme ja jotka rakastavat meitä takaisin, tapahtui mitä tahansa. Parhaat ystäväsi ovat todella parhaita endorfiineja.

Lähellä ihmisiä, joiden vieressä voit olla todellinen itsesi ilman valheellisia tekosyitä; niitä, jotka eivät käytä haavoittuvuuttasi sinua vastaan.

Juuri siksi ajan viettäminen parhaiden ystävien ja perheenjäsenten kanssa auttaa sinua oppimaan, miten lopettaa välittämisen.

Ystäväsi ovat siellä kuuntelemassa sinua, auttamassa sinua selviytymään tästä kriisistä ja piristämässä päiviäsi.

Varmista vain, ettet seuraa sokeasti kaikkien neuvoja ja ehdotuksia, koska kukaan ei voi tietää tarkalleen, mitä käyt läpi.

Ota se opiksi

Sen sijaan, että itket jonkun ihmisen perään, joka ei selvästikään välitä sinusta, ja otat tämän sydänsurun maailmanloppuna, yritä ottaa siitä opiksesi.

Näe se voimiesi ja sisäisen voimasi testinä, eikä muuna kuin elämän haasteena, jonka voitat.

Sitä paitsi kaikki, mitä käyt läpi, voi opettaa sinulle, että se, joka ei rakasta sinua, ei myöskään ansaitse, että välität hänestä.

Sydänsurusi näyttää sinulle, keitä ovat todelliset ystäväsi ja ketkä ovat niitä, jotka sinun pitäisi jättää pois.

Se näyttää sinulle, mikä rakkaudessa on todella tärkeää, ja se saa sinut ymmärtämään, että voit selviytyä myös ilman sitä, jota luulit, ettet voisi koskaan elää ilman.

Keskity itseesi…

Jos haluat oppia lopettamaan välittämisen toisesta ihmisestä, seuraava askel, joka sinun on otettava, on suunnata kaikki tähän ihmiseen tuhlaamasi energia uudelleen itseesi.

Nyt kun olet päässyt eroon kenestäkään, joka ei ansaitse sinua, sinun on aika alkaa tehdä itsesi onnelliseksi odottamatta kenenkään muun tekevän sitä. On aika keskittyä parantamaan mielenterveyttäsi ja hyvinvointiasi yleensä.

Pidä taukoa muusta maailmasta. On aika tehdä töitä itsesi parantamiseksi ja itsesi asettamiseksi etusijalle. Keskity itsetuntosi kohottamiseen ja itsestäsi huolehtimisen parantamiseen, koska ne ovat todella ainoita asioita, jotka voivat auttaa sinua parantumaan ja pääsemään eteenpäin.

Mikä tärkeintä, nyt kun olet lakannut rakastamasta väärää ihmistä, on aika alkaa rakastaa itseäsi entistä enemmän.

… Unelmistasi ja tavoitteistasi

Vaikka elämässäsi on tällä hetkellä vaikeaa, se ei tarkoita, että sinun pitäisi unohtaa kaikki, mitä olet suunnitellut tulevaisuuttasi varten. Älä anna tuskasi määritellä elämääsi äläkä koskaan anna sen sotkea tulevaisuuttasi.

Sinun on asetettava itsesi jälleen tärkeysjärjestyksesi kärkeen. Sinun on ymmärrettävä, että tulevaisuutesi on paljon tärkeämpi kuin menneisyytesi.

Tiedän, että sinulle tapahtui niin paljon pahoja asioita ja se kaikki vaikutti sinuun paljon, mutta sinun on saatava asia päätökseen lopullisesti ja jätettävä kaikki ne asiat, jotka painavat sinua menneisyyteen.

Unohda mitä tunnet ja muista mitä ansaitset.

Kyseinen henkilö oli luultavasti iso ja tärkeä osa elämääsi liian pitkään ja on täysin normaalia, että tunteesi häntä kohtaan eivät katoa yhdessä yössä.

Se, että rakastat jotakuta, ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi olla hänen kanssaan hinnalla millä hyvänsä. Joskus rakkaus ei todellakaan riitä.

Ja saat sen vielä jonain päivänä, usko pois. Ymmärrät, ettet voi jatkaa rakastamista jonkun kanssa, joka ei kohtele sinua hyvin ja joka satuttaa sinua jatkuvasti.

Ymmärrät myös, että sinun pitäisi rakastaa itseäsi ensin ja yli kaikkien ja kaiken muun. Ymmärrät, että sinun ei pitäisi enää koskaan hyväksyä vähempää kuin mitä ansaitset. Siitä hetkestä lähtien vaadit kaikkea tai ei mitään, todellista rakkautta tai ei mitään.

Opi irti päästämisen taito

Sinun on hyväksyttävä se tosiasia, että henkilö ei ansaitse sinua. Se on elämää… Joidenkin ihmisten on tarkoitus olla elämässäsi vain jonkin aikaa, ja on niitä, joiden on tarkoitus pysyä siellä ikuisesti.

Jumala lähettää joitakin ihmisiä elämääsi vain antaakseen sinulle opetuksen. Oppitunnin siitä, että sinun ei pitäisi koskaan antaa kaikkea itsestäsi jollekin, joka ei ansaitse sinua lainkaan.

Hyväksy, että jonkun rakastaminen ei tee hänestä ansaitsevaa. Äläkä koskaan ala ajatella, että elämä ei ole reilua… Joskus se ei anna sinulle sitä mitä haluat vain siksi, että ansaitset niin paljon enemmän ja elämä on valmistellut sinulle kaiken lähitulevaisuudessa.

Irti päästäminen on vaikeaa, se on jopa sydäntäsärkevää, mutta siinä on niin paljon piilevää kauneutta. On korkea aika lakata pitämästä kiinni jostakusta, joka päästi sinut menemään kauan sitten.

Muista vain, että aika parantaa aina

Jos haluat oppia lopettamaan välittämisen toisesta ihmisestä, viimeinen, mutta ei todellakaan vähäisin tärkeä askel on muistuttaa itseäsi siitä, että aika parantaa kaikki haavat.

Aika parantaa kaikki haavasi ja jättää sinulle kauniit arvet. Arvet, jotka jäävät aina kiinni sieluusi ja toimivat loistavana muistutuksena siitä, kuinka vahva ja rohkea olit.

Niin ja tietenkin muistutuksena siitä, että sinun ei pitäisi koskaan enää antaa 110 prosenttia itsestäsi toiselle ihmiselle tai suhteelle.

Tarvitset luultavasti paljon aikaa parantuaksesi täysin, mutta kun olet parantunut, voit jatkaa elämääsi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Aivan kuin sydämesi ei olisi koskaan särkynyt ja hajonnut miljooniin palasiin.

Pähkinänkuoressa

Tämä opas siitä, miten lopettaa välittäminen toisesta ihmisestä, muistuttaa sinua siitä, että sinun pitäisi aina olla elämässäsi prioriteettilistasi kärjessä, ja se opettaa sinulle myös irti päästämisen taidon.

Rehellisesti sanottuna ei ole koskaan helppoa lopettaa välittämistä jostakusta, joka oli tärkeä osa elämääsi niin pitkään. Se on helvetinmoinen matka, mutta teidän on uskottava minua tässä asiassa, huomaatte, että se oli lopulta kaiken sen arvoista.

Joskus on vain luovuttava tietyistä ihmisistä. Totuus on, että et koskaan pysty löytämään oikeaa ihmistä niin kauan kuin pidät kiinni väärästä…

Kippis “irti päästämiselle” ja ihanille uusille alkuille.