Skip to Content

8 Kohtuuttomia Odotuksia, Joita Miehillä On Naisille Suhteissa

8 Kohtuuttomia Odotuksia, Joita Miehillä On Naisille Suhteissa

Parisuhteessa oleminen on jännittävää (varsinkin alussa), ja yhdessäolo kumppanin kanssa tuntuu todelliselta autuudelta.

Yhtäkkiä tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt, alat vihdoin ymmärtää kaikkia niitä romanttisia elokuvia ja sitaatteja ja kaikki loksahtaa kohdalleen.

Mutta ajan myötä tajuat myös, että parisuhteessa oleminen on paljon muutakin kuin vain hauskaa yhdessäoloa.

Teillä on tiettyjä velvollisuuksia toisianne kohtaan, ja yksi niistä on omien odotustenne hallinta suhteessa.

Kohtuulliset odotukset ovat tietty osa jokaista onnistunutta suhdetta, ja useimmiten naiset ovat niitä, joita syytetään siitä, että he odottavat miehiltään liikaa.

Totuus on kuitenkin se, että miehet syyllistyvät samaan virheeseen ja jopa useammin kuin yksikään nainen!

He unohtavat, että naisella on mieltymyksiä ja oma mieli eikä hän ole mikään maaginen kultakala, joka on olemassa täyttääkseen heidän jokaisen toiveensa (se myös rimmaa), mikä johtaa usein riitoihin tai jopa eroon.

Jotta näitä ikävyyksiä ei tapahtuisi tulevaisuudessa, tässä 8 kohtuutonta odotusta, joita te miehet asetatte naisillenne parisuhteessa!

1. Hänen on oltava täydellisesti ajeltu (koko ajan)

Vaikka on ihan ok odottaa, ettei naisesi näytä karvaiselta gorillalta, ei todellakaan ole ok odottaa, että hänen on oltava täydellisesti ajeltu joka ikinen päivä.

Tarkoitan, että teillä miehillä on vähemmän ajettavia ruumiinosia kuin meillä naisilla, ettekä silti tee sitä joka päivä, vai mitä?

Joten sen sijaan, että nalkutatte hänen “karvaisista jaloistaan”, arvostakaa hänen halukkuuttaan ajaa partaansa aina, koska (jos ette tienneet) on olemassa uusi sukupolvi naisia, jotka ylpeänä syleilevät vartalokarvojaan ja jotka eivät todellakaan välitä pätkääkään siitä, mitä te ajattelette.

2. Hänen on kuunneltava samaa musiikkia kuin sinä.

Mitä sitten, jos hän kuuntelee Rihannaa, Ariana Grandea, countryfolkia tai sekoitusta kahdesta tai kolmesta musiikkigenrestä?

Kun hän päätti olla suhteessa kanssasi, hän ei allekirjoittanut paperia, jossa hän nimenomaan väittää, ettei hän koskaan kuuntele tietynlaista musiikkia (josta sinä et pidä).

Kunnioita hänen valintojaan musiikin suhteen, aivan kuten hän kunnioittaa sinun valintojasi.

Älä odota hänen teeskentelevän, että hän nauttii suosikkiartistisi kuuntelusta, jos sinä et tee samaa hänelle.

3. Hänen on lakattava tunnustamasta/huomioimasta muita miehiä viehättäviksi…

Tiedän, että haluat, että naisesi huomioi vain sinut ja että olet hänen silmissään viehättävin mies, mutta oletko valmis tekemään saman hänelle?

Kun kuuma nainen kulkee ohi, suljetko silmäsi, koska olet omistautunut yksinomaan naisellesi, sekä henkisesti että fyysisesti?

Me kaikki tiedämme, ettet ole, joten älä uskalla odottaa, että hän lakkaa kiinnittämästä huomiota kaikkiin noihin kuumiin miehiin.

Se, että huomaat heidät, ei tarkoita, että hän pettää sinua ja päinvastoin.

Ole siis mies ja odota, että aina löytyy joku sinua kuumempi ja nuorempi, mutta silti hän on valinnut sinut, eikä hänen aikeistaan tarvitse epäillä.

4. Hänen on käyttäydyttävä enemmän kuin nainen

Mitä edes tarkoittaa käyttäytyä kuin nainen nykymaailmassa, joka on täynnä ristiriitaisia mielipiteitä ja trendejä?

Ellei hän kävele kadulla käsi housuissa (kuten sinä, kun katsot jalkapalloa kotona), en näe mitään syytä nalkuttaa hänen naisellisesta ulkonäöstään.

Sinun on myös ymmärrettävä se tosiasia, että naiset eivät enää käyttäydy kuin neitoset hädässä, koska he pystyvät täysin selviytymään ongelmista omatoimisesti.

He ovat kyvykkäitä tyttäriä, äitejä, siskoja, tyttöystäviä ja vaimoja.

He sietävät paskanjauhantaasi, PMS:ää, lastensa toiveita, työnsä aiheuttamaa stressiä, he kokkaavat, he rakastavat koko sydämestään.

Joten pyytää häntä käyttäytymään enemmän kuin nainen kaiken tämän lisäksi on oikeastaan aika epäkohteliasta.

5. Hänen on oltava samaa mieltä kaikesta

Kompromissit ovat jokaisen onnellisen suhteen perusta.

Kompromissin tekeminen tarkoittaa sitä, että ymmärrät ja arvostat naisesi mielipiteitä (ja päinvastoin), etkä pakota häntä olemaan kaikessa samaa mieltä kanssasi.

Naisellasi on oma mieli, eikä hän ole viritetty nyökyttelemään ja olemaan samaa mieltä kaikesta, mitä hänelle sanot.

Hän tulee vastustamaan sinua, kertomaan sinulle, kun hän ei ole samaa mieltä jostain asiasta, ja jopa riitelemään kanssasi, jos hän uskoo olevansa oikeassa.

Ja hän odottaa samaa myös sinulta.

6. Hänen on lopetettava kaveriystäviensä kanssa hengailu.

Vakavasti puhuen, sinun ei tarvitse osoittaa mustasukkaisuutta, kun kyse on hänen miesystävistään.

Ei ole mitään syytä kieltää häntä viettämästä aikaa heidän kanssaan vain siksi, ettet luota heihin.

Ainoa henkilö, johon sinun on luotettava, on hän, koska hän on valinnut olla sinun (eikä heidän) kanssa!

Ja valitsemalla olla kanssasi hän ei tarkoittanut hylätä omaa yksityiselämäänsä sinun takiasi.

Hän on edelleen sama ihminen ja hänellä on edelleen tarve ravita ystävyyssuhteitaan, aivan kuten sinullakin.

7. Hänen on sovitettava meikkinsä ja vaatekaappinsa sinun mieltymystesi mukaiseksi

Monet miehet ajattelevat, että naiset meikkaavat vain heidän takiaan tai käyttävät tiettyjä asuja vain heitä varten.

Vaikka tämä on osittain totta, se ei todellakaan ole yksinomainen.

Naiset nimittäin pitävät itsestään huolehtimisesta, koska se tuntuu hyvältä ja auttaa heitä myös lisäämään itseluottamustaan.

He eivät tee tätä kaikkea vain sinun takiasi, joten sinun ei pitäisi koskaan odottaa, että hän sovittaa meikkinsä ja vaatekaappinsa sinun mieltymystesi mukaan, koska se ei ole reilua.

8. Hänen on vietettävä kaikki vapaa-aikansa kanssasi.

Vaikka hän on parisuhteessa kanssasi, tämä ei tarkoita, ettei hänen pitäisi viettää vapaa-aikaansa myös ystäviensä tai muiden ihmisten kanssa.

Jos hän kunnioittaa sinun tarpeitasi viettää miesten iltoja, sinun pitäisi kunnioittaa myös hänen tarpeitaan viettää tyttöjen iltoja.

Se, että annat toisillesi tilaa parisuhteessa, on parasta, mitä voit tehdä itsellesi, joten älä muutu itkupotkuraivareiksi, kun hän päättää viettää aikaansa jonkun muun kanssa eikä vain sinun kanssasi.