Skip to Content

5 Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Monimutkainen – Hän On Vain Manipuloiva Ääliö

5 Merkkiä Siitä, Ettei Hän Ole Monimutkainen – Hän On Vain Manipuloiva Ääliö

Meillä on taipumus romantisoida niitä miehiä, jotka ovat vain VÄÄRIÄ meille. Naisten on aika lopettaa sellaisten miesten sietäminen, jotka kohtelevat heitä kuin roskaa.

Heidän tulee lopettaa ymmärtämästä sitä sanomalla, että he ovat liian ”monimutkaisia”. Se saa riittää.

Meidän ei tule hyväksyä ketään, joka tekee meille kamalia asioita ja sitten käyttävät myötätuntoamme ja ymmärrystämme väärin.

Jos olet miehen kanssa, joka keksii tekosyitä kertomalla sinulle, että hän on monimutkainen, silloin sinun tulee lukea nämä 5 merkkiä huolellisesti, koska se saattaa helposti osoittaa sen, että hän on vain manipuloiva ääliö.

1. Kaikki vaikuttaa olevan hyvin, mutta sitten hän yhtäkkiä vetäytyy luotasi ilman selitystä

Te aloitte seurustella ja kaikki on hyvin. Sitten hän yhtäkkiä vetäytyy ja alkaa ignoorata sinua. Myöhemmin hän kertoo, että häntä pelotti ja hän oli hämillään rakkaudestaan sinua kohtana.

Oikeasti hän ei tiedä, mitä hän haluaa, joten hän pelaa mielen pelejä kanssasi. Sinä et tarvitse tätä, koska oikeat miehet eivät pelaa pelejä.

2. Hän selittelee käytöstään sinua kohtaan sanomalla, että hänellä on vaikeaa aikaa elämässään.

Hän kohtelee sinua todella huonosti, loukkaa sinua sanallisesti, henkisesti ja/tai fyysisesti ja sitten hän selittää, että syy tämän takana on se, että hänellä on vaikeaa aikaa elämässään.

Mutta juttu on – kenelläkään ei ole oikeutta kohdella sinua kuin roskaa vain, koska hänellä on vaikeaa aikaa. Sinun ei tulisi sietää sellaista, joka ei kunnioita sinua yhtään, oli selitys mikä tahansa!

3. Hän on äärimmäisen romanttinen, MUTTA vain silloin, kun hän tarvitsee jotain sinulta TAI kun hän haluaa ryömiä takaisin luoksesi sen jälkeen, kun päätit jättää hänet kaiken sen pahan vuoksi, jota hän on tehnyt

Tämä on vanha temppu. Heistä tulee niin romanttisia ja helliä, kun he tarvitsevat jotain sinulta. Sinä kiität Luojaa siitä, että hän lopultakin alkoi näyttää hänen ”tukahdutettua” rakkauttaan.

Ikävä puhkaista kuplasi, mutta hän tekee tämän vain, koska hän haluaa sinulta jotain. Useimmiten tämä manipulointikeino on tahto päästä housuihisi. Come on, pystyt parempaan!

Toinen inhottava syy hänen valheelliselle huomiolleen on se, kun hän näkee, että sinulle riittää kaikki hänen aiheuttamansa sotku.

Silloin hän huijaa sinua esittämällä olevansa niin rakastava, jotta unohtaisit hänen manipulointinsa. Ehkä hän saa sinut uskomaan, että hän on muuttunut, mutta nämä ihmiset eivät KOSKAAN muutu.

4. Hänellä ei ole oikeita ystäviä

Jos seurustelet miehen kanssa tarpeeksi pitkään, sinä normaalisti tapaat ihmisiä hänen ympärillään. Joten jos huomaat, ettei hänellä ole kirjaimellisesti yhtään ihmistä, joka olisi hänen oikea ystävänsä – tämä on valtava varoitusmerkki.

Olimme kuinka monimutkaisia tahansa, aina on olemassa ihmisiä, jotka näkevät hyvää meissä.

Jos tällä miehellä ei kuitenkaan ole yhtään läheistä ystävää, sinun tulisi ajatella asiaa hieman. Miksi on näin? Se johtuu todennäköisesti siitä, että kaikki ihmiset hänen ympärillään tietävät hänen olevan manipulaattori ja ovat potkaisseet hänet ulos elämästään.

5. Hän laittaa sinut tekemään asioita, joista et pidä, todistaaksesi rakkauttasi

Hän on herkkä. Hän on särkyvä. Hän tarvitsee paljon enemmän rakkautta ja huomiota, kuin kukaan muu. Joten sinä päätit todistaa rakkautesi kaikin mahdollisin tavoin.

Tulos? Hän käyttää tätä manipuloidakseen sinua ja saadakseen sen, mitä hän haluaa, kuten jatkuvan läsnäolosi, seksiä, rahaa jne.

Lopulta sinä tunnet olevasi ansassa ja surullinen. Joka kerta, kun kiinnität huomiosi johonkin toiseen asiaan tai ihmiseen, hän syyttää sinun olevan itsekäs.

Hän voi saada sinut tuntemaan, että sinä väheksytä häntä, koska hänellä on voima manipuloida sinua.

Arvon naiset, olkaa varovaisia ja fiksuja. Useimmiten asiat eivät ole niin, miten näemme niiden olevan. Älä anna myrkyllisten manipuloijien huijata sinua. Ja muista – se ei ole sinun vikasi, hän on vain ääliö!